knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Oyunu umbra iken kekstart da destek vermiştim, o zaman ki verdikleri vaatlerin hepsi yalan olmuş... Neyse, offline modda denedim biraz lvl 13 oldum, vuruş hissi çok güzel olmuş oynadıklarım arasında en iyisi h&s olarak diyebilirim. Kullanması zevkli skiller var. ufak tefek sinir bozan buglar var, bazı düşmanların bir bire invis olması, vendora item satarken 5-6 defa itema tıklamak durumunda kalmam gibi. birde bu stat ve pasif talent agacı yavan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) tsk'ler yazdiktan sonra 2 health potion ile kesebildim. sadece wisdom ve fer. vermistim. mark / auto-turret ile baya dmg veriliyor bence de class'siz olmasi yavan yapmis ama gameplay guzel Şubat 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 gold dupe sikayet edilecek bir sey degilmis. gem ve skills icin gold grindlamak zorunda kalmayinca daha keyifli oldu. satin almadan dogru duzgun bakilmiyor skill'lere. gem'ler icin de slot type reroll'lamak lazim devamli. bunlarin fiyatlari leveling phase icin insani degil. dupe ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 max level oldun mu ki? normal mode'da story sonuna kadar faceroll gidiyor. bayiklasti gibi, eriyip gidiyor mob'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Max level 90, story 50'lerde bitiyor(muş) Early Access olarak sundukları aslında Alpha, şu anda yaptığımız Beta + Stress Test gibi. Daha birkaç ayı varmış bu oyunun çıkmasının, büyük ihtimalle rekabetin az olduğu döneme getirip voleyi vurmak istediler. PoE 2, Torchlight 3 ile kapışmak istemediler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 tr için discor var mı beyler takıldığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Oyunun kendi Discord'unda TR odası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) Geforce Now’da var mı oyun? Şubat 17, 2020 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 (düzenlendi) https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/games/ Şubat 17, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Teşekkürler. Destekliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 18 saat önce, Gangren dedi ki: Max level 90, story 50'lerde bitiyor(muş) Early Access olarak sundukları aslında Alpha, şu anda yaptığımız Beta + Stress Test gibi. Daha birkaç ayı varmış bu oyunun çıkmasının, büyük ihtimalle rekabetin az olduğu döneme getirip voleyi vurmak istediler. PoE 2, Torchlight 3 ile kapışmak istemediler herhalde. Poe 2 nin cikmasina ne kadar var ki? Bir sene? Daha az? t3 un betasindaydim, kiyaslanmaz bile benim icin, cok kotu begenemedim bu sefer hic t3 u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Değiştirdiler Torchlight'ı ama, sonrasında baktın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 ya abi baktim da t1 den sonra ayni oyun hep. ayni tip karakterler vurus hissi falan bunun gibi degil, oynanabilirlik desen bu daha iyi, haklisin su anda bu beta 1 falan daha. t1 t2 oynadim ki t1 den sonra t2 ayni gibi cogunlukla. bitiremedim bile t2 yi. po2 eyvallah ama torchlight 1-2 yi bile wolcene tercih etmem. d3 oynanabilirligini sunan tek oyun su an icin wolcen, poe de eksikligini hissettigim ve baglanamama sebebim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 pf personal stash'de 20k'ya 2.'yi acmistim ve icini doldurmustum, simdi hic acmamisim gibi gozukuyor 20k'sinda degilim de gem'ler ve reagentler gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Oynanış iyi de buglar releasei geçtim beta için bile fazla. Server sorunları falan oynayan sayısından anlaşılabilir de geri kalanları nasıl gözardı ettiklerinin özrü yok. Buna beta muamelesi yapıp sezonlu falan tekrardan düzgün başlangıç yapmaları lazım yoksa pek geleceği olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 (düzenlendi) lvl 43'de campaign bitti, 14hrs played. (1 saati menudur) ilk act boss'undan kolaydi. Şubat 18, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 ranger la act 1 de yarasaları kesmek tam bir iskence targetlanmiyo ki nasıl kesecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Shift ve atak onlarin yone dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 twitchte izledim cok kotu geldi bana animasyonlar vs cinliler d3u editlemis once mobile sonra pcye portlamislar gibi poe gibi skill tree yapmaya calisip bokunu cikarmak o kadar minor bok pusuru dallandirip budaklandirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 animasyonlar bence su ana kadar en iyilerden a-rpg olarak. 50ms ping'le "delayli" oynaniyor yanniz, oyla bir network opt. sorunlari fln da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 5 saat önce, Goering dedi ki: pf personal stash'de 20k'ya 2.'yi acmistim ve icini doldurmustum, simdi hic acmamisim gibi gozukuyor 20k'sinda degilim de gem'ler ve reagentler gitti. Düzelene kadar relog yapın diyorlar eğer overwrite etmediysen (yeniden stash tab satın almadıysan vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 (düzenlendi) np, lvl47 oldum. expedition ve diger zimbirti disinda olay kalmiyor sanirim? su 1000'lik expedition'i denemek isterim, bana yakin lvl birileri var mi? Şubat 18, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Offline'da lvl 63 oldum. Mobil game gibi, şehir inşaasıyla uğraşıyorum. Mapler falan. Online moda geçesim yok. Baştan aşağı oynamak zor geliyor. Bi lvl 10 yaptım, bıraktım öyle. Bir de online oynayanlara sorum var: Şu an trade mrade bi şey yok bildiğim kadarıyla. Arkadaşlarınla co-op dışında online'ın bi artısı var mı? Ben zaten yıllardır PoE'de bile trade dışında kimseyle iletişime/oynamaya geçmiyorum. Tek tabanca takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Silip geri geldigimlde savelerle ugrasmiyim arti olurda arkadaslarla coop iste, ilerde ne olur bilinmedigi icin de online gitmeyi tercih ettim. (Online eklentiler vs) bende genelde solo giderim ama mmorpg den saplantimi kaldi nedir Online var ise online char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar