paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 ulan dün 50 tlydi 61 olmuş aç gözlü herifler ya, yeni oyun çıkaran newbie dev firmasıssın, witcher3 fiyatına mı çıkarılır tam hırdolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Adamlar demişti ama kaç ay önce release'de yükselticez fiyatı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) early accessde daha ucuzdu sanki, dün baktığımda 50 TL'ydi ben o artmış hali sandım üstüne de koymuşlar. 40$ biraz fazla iddialı sanki böyle yeni bir release için yeni bir stüdyodan. neyse alıcaz artık Şubat 13, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 40 dölar bence de çok ama adamlar fena hype yedi son dönemde. Son bir kaç aydır deli gibi youtuber, twitcher videoları falan. Dün gece en çok satılanlarda bir numaraya çıkmıştı. Bari düzgün olsa da ağzımın tadı yerine gelse. Benim dl son 3 dakika diyor (betada falan çok sövdüm gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Diablo 3,5 Iste. 50 lira alin editto 61 mis Şubat 13, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 serverler patlak normal olarak, 62000 online steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 29.90$ satış fiyatı vardı. 39.90$ olmuş. bölgesel fiyata göre de baya güzel fiyat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Şu an için online oynanacaksa eğer küçük bir bilgi; güzel lag var oyunda. Hype bitince o lag geçer diye ümit ediyor insanlar. Firma da, bu kadar yoğunluk beklemiyorduk, lag sıkıntısını çözmeye çalışıyoruz şeklinde açıklamalar yapmış. Ayrıca lag yaşamak için önce oyuna girmek lazım. Oyuna girerken server kaynaklı hata alınabiliyor. Launch day için olağan şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 (düzenlendi) public game acamadim daha ya. private game oynaniyor ama lagli dedigin gibi ve bazen 3-4 kere denemek gerekiyor. 50tl'den aldim, pisman degilim simdi oyundan atti ztn...Error:0 edit: brightness acilmiyor mu ya ingame? Şubat 14, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 server bağlanma, steam aut hatası, karakter yaratmı gibi hatalarla karşılaşanlar oyunu silip baştan yükleyince sorun ortadan kalktı diyorlar. sildim indiriyorum şimdi. görecez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 serverlara yüklenmeyin diye ortaya sıkılmış birşey olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 1saatte iniyor oyun. 1saat yüklenmesem ne olacak. az kaldı zaten. yüklenirim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Silip yükledim, oyun çaat diye giriyorum. Steam aut falan beklemiyorum ama creating your game de kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 (düzenlendi) oyuna giremeyince OK'e basma tekrar "create game" yap, boyle spamleyebiliyorsun OK'e basmazsan _ of oynarim diye isimi iptal ettim, 20:00'a kadar server maintenance Şubat 15, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 mesajdan sonra gittim bi bölüm narcos izledim sonra deneyim dedim. trak diye girdi. şlaps diye oynadım bütün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 (düzenlendi) İlk gece offline başladım. Online'a hiç bulaşmadım üşengeçlikten ama bir iki kere denedim hala girilmiyordu. Oyun güzel olmuş son hali. Endgame önemli; çok sıkıcıydı alpha/beta sürecinde (tabii lvl20 ve 3-5 skill ile oynuyoduk). Grafiklerini beğeniyordum zaten polishingi de güzel yapmışlar. Kasmadan, akıcı gidiyor oyun. Pasif skill dalgasının hala zayıf olduğunu düşünüyorum ama. Aktif skill çeşitliliği de halen az. Bimiyorum lvl 35'im henüz. İleride yeni skiller falan açılıyodur, bilmiyorum. Neyse, oymatıyor kendini oyun. Son dönemdeki olumsuzluğumu kırdı. Oyunda ciddi buglar mevcut. En boktanı act reset. Birkaç kere başıma gelince nette aradım; hemen herkeste oluyormuş. Ofişıl post atmışlar bunu düzelticez diye ama dün gece düzelmemişti. Olay şu; diyelim act 2 yapıyosun. Bayağı ilerledin. Save noktalarını da açtın falan. İşin çıktı kapadın oyunu. Bir açıyosun sonra hooop act 2 hiç yapılmamış gibi en başa dönüyosun. Tüm actlerde bu sorun var. Saatlerin heba oluyor. Çok fena bir hata. Act 3'e geldim oyunu hiç kapamadan dün. Can sıkıcı. Şubat 15, 2020 Selamisahin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 millette böyle diablo açlığı mı varmış adamlar bile bu kadar ilgi göreceklerine inanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 On 13.02.2020 at 18:18, Scalanova dedi ki: Diablo 3,5 Iste. Diablo 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Act reset hatası sadece offline'da var diye biliyorum. emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 The server maintenance is still ongoing and we want to make sure that everything works properly and is back to normal. The maintenance is extended and we will keep you informed as soon as we have an ETA to share with you. Thank you for your understanding. neyse olur boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 lol Abi bir de statlarda damage i scale eden bir şey yok gördüğüm kadarıyla o kısmı sadece pasiflerden mi geliyo öyleyse. Bir de pasifler falan biraz nanay gibi geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 ben baya pozitiftim de ETA belirtip fail etmek, sonra ETA soylememek oyun release'den once de top10'daydi, dev'ler 12 kisiymis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 max 1900 kisi online imis en cok simdi 95000, dumur oldular garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 1900 olsa iyi. server averaj 200-300 kişi falandı asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 offline oynuyorum 18 oldum iyi bayaa, ama oyun açılınca sıfırdan başlamak gerekecek o çok tatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar