Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolcen: Lords of Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

early accessde daha ucuzdu sanki, dün baktığımda 50 TL'ydi ben o artmış hali sandım üstüne de koymuşlar. 40$ biraz fazla iddialı sanki böyle yeni bir release için yeni bir stüdyodan. neyse alıcaz artık ?

paradoksalkedi tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

40 dölar bence de çok ama adamlar fena hype yedi son dönemde. Son bir kaç aydır deli gibi youtuber, twitcher videoları falan. Dün gece en çok satılanlarda bir numaraya çıkmıştı. Bari düzgün olsa da ağzımın tadı yerine gelse. Benim dl son 3 dakika diyor ?  (betada falan çok sövdüm gerçi)

Mesaj tarihi:

Şu an için online oynanacaksa eğer küçük bir bilgi; güzel lag var oyunda. Hype bitince o lag geçer diye ümit ediyor insanlar. Firma da, bu kadar yoğunluk beklemiyorduk, lag sıkıntısını çözmeye çalışıyoruz şeklinde açıklamalar yapmış. Ayrıca lag yaşamak için önce oyuna girmek lazım. Oyuna girerken server kaynaklı hata alınabiliyor. Launch day için olağan şeyler bunlar

public game acamadim daha ya.

private game oynaniyor ama lagli dedigin gibi ve bazen 3-4 kere denemek gerekiyor.

50tl'den aldim, pisman degilim ? 

simdi oyundan atti ztn...Error:0

edit: brightness acilmiyor mu ya ingame?

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

server bağlanma, steam aut hatası, karakter yaratmı gibi hatalarla karşılaşanlar oyunu silip baştan yükleyince sorun ortadan kalktı diyorlar. sildim indiriyorum şimdi. görecez bakalım

oyuna giremeyince OK'e basma

tekrar "create game" yap, boyle spamleyebiliyorsun OK'e basmazsan

_

of oynarim diye isimi iptal ettim,

20:00'a kadar server maintenance

Goering tarafından düzenlendi

İlk gece offline başladım. Online'a hiç bulaşmadım üşengeçlikten ama bir iki kere denedim hala girilmiyordu.

Oyun güzel olmuş son hali. Endgame önemli; çok sıkıcıydı alpha/beta sürecinde (tabii lvl20 ve 3-5 skill ile oynuyoduk). Grafiklerini beğeniyordum zaten polishingi de güzel yapmışlar. Kasmadan, akıcı gidiyor oyun. Pasif skill dalgasının hala zayıf olduğunu düşünüyorum ama. Aktif skill çeşitliliği de halen az. Bimiyorum lvl 35'im henüz. İleride yeni skiller falan açılıyodur, bilmiyorum. Neyse, oymatıyor kendini oyun. Son dönemdeki olumsuzluğumu kırdı.

Oyunda ciddi buglar mevcut. En boktanı act reset. Birkaç kere başıma gelince nette aradım; hemen herkeste oluyormuş. Ofişıl post atmışlar bunu düzelticez diye ama dün gece düzelmemişti. Olay şu; diyelim act 2 yapıyosun. Bayağı ilerledin. Save noktalarını da açtın falan. İşin çıktı kapadın oyunu. Bir açıyosun sonra hooop act 2 hiç yapılmamış gibi en başa dönüyosun. Tüm actlerde bu sorun var. Saatlerin heba oluyor. Çok fena bir hata. Act 3'e geldim oyunu hiç kapamadan dün. Can sıkıcı.

Selamisahin tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

The server maintenance is still ongoing and we want to make sure that everything works properly and is back to normal. The maintenance is extended and we will keep you informed as soon as we have an ETA to share with you. Thank you for your understanding.

neyse olur boyle.

Mesaj tarihi:

lol

Abi bir de statlarda damage i scale eden bir şey yok gördüğüm kadarıyla o kısmı sadece pasiflerden mi geliyo öyleyse. Bir de pasifler falan biraz nanay gibi geldi ya

• Yeni Oluştur...