knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Llama said: bir dünya devi sponsor oldu bize coca cola! bir cok takima sponsor olmuslar ya, bursa bile var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Gökhan direk kırmızı, oğuzhan oynarsa oda gidebilir. 3. adayım Atiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 knox said: bir cok takima sponsor olmuslar ya, bursa bile var yani onlar ürün için.. bize ek olarak şort reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 bak o zaman iyi bir haber (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Archangel_ said: kizillelma said: Ahaaa.. Beşiktaş ın müsabakasına Aydınus atanmış. e fener maçı öncesi. cezaya çıkartılacak adam lazım. bu işin piri kim? tabii ki fırat! tetikçi fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Llama said: bir dünya devi sponsor oldu bize coca cola! Coca cola satisi azaldikca futbola mi sarmis !!! Canan karatay kitabina da sponsor olsaymis. Umarim coca coladan gelen paranin hayrini goremezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kıskanmayın lan ek bize şort reklamı verdi diye zaten adamlar 2 yıldır sponsormuş zaten bize ve bir çok klübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 fenn said: Llama said: bir dünya devi sponsor oldu bize coca cola! Coca cola satisi azaldikca futbola mi sarmis !!! Canan karatay kitabina da sponsor olsaymis. Umarim coca coladan gelen paranin hayrini goremezsiniz size de sponsor oldular lan sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 GS başlığında Beşiktaş'a şekersiz çay Benzetmesi yapıldı. Şok oldum. Benden duymadınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Dark bilic cityi de tokatladı yarı donemde kesin kovacaklar bilici http://www.hurriyet.com.tr/_np/9749/5839749.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Büyük maç kazanamayan Biliç Liverpool'u City'i indiriyor aşağı birer birer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 teknik olarak büyük maç kazanamayan değil, ingiliz takımlarına karşı hep başarılıydı. ligde fener'e gs'ye karşı kazanamayan adam sadece henderson'ı olmayan tam kadro liverpool eledi, tottenham tokatladı ve az daha arsenal'e gömüyordu. İngiliz takımlarına karşı çok büyük maçları kazanmışlığı zaten vardı da işte gerisi... bizden önce de moskovada rezildi de milli takımda da ingiltere değil, büyük britanya takımlarının karşısında mağlubiyeti yoktu sanırım. sezon açılışında bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum ama ligi bilmesinin katkısı çok oldu. ne kadar küçümsemeye çalışırsak çalışalım ilk üç hafta gol yemeyen liverpool'u yenmek, üstüne ilk 5 hafta yemeyen city'i de yenmek... ha bu adamın olayı bournemouth ve leicester maçlarında kendini gösterdi. sıradan maçlar başladığında ve özellikle ocak'tan sonra takvim sıkıştığında bilic'in kalitesizliği ortaya çıkacak. yoksa geçen yılın bu zamanlarında "Bilic'li bjk şampi..." diyordu gslisi fblisi bile... yetersizliği ile belki de tarihimizin en kolay şampiyonluğu kaçtı gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ingiliz takimlarina karsi kazaniyosa, ingilterede olmasi kadar mantikli bisey yok demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 BJK de full oraya PR kastı zaten resmen, ben herhangi bir İngiliz takımına karşı oynadığımız ve ezildiğimiz ya da böyle "eh" dediğimiz tek bir olayı bile hatırlamıyorum. Hep kusursuza yakın oynadık, hiçbir zaman ezilmedik. Bilic zaten West Ham'a gittiyse bizden öncelikle eski futbolcusu olduğu için ondan sonra da BJK'deki İngiliz takımlarına karşı performansı sayesinde gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kizillelma said: GS başlığında Beşiktaş'a şekersiz çay Benzetmesi yapıldı. Şok oldum. Benden duymadınız.. çay dediğin şekersiz içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 https://mobile.twitter.com/KeremDemir_/status/645368699021565952/video/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 koyacaktım bunu, o kadar utandım ki yapamadım. belki es geçilir, görmeyenler hiç izlemez falan diyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bu ne lan DJ-Ercik'in yıllardır kayıp kardeşi gibi asdsafasf bunlar hep zafer algöz ve tayfasının suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 şu videonun üzerine şampiyon olsan da tadı çıkmaz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 düşünsene vodafone arena bunlarla açılıyor sdafsa asıl soru, kim bunlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ABİ AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=oJO2AqrLrPY (full versiyonu koydum) abi şöyle koyalım da görüntüsü de dursun isteyen tık diye izlesin :D dayanamayan edit: DANSLAR DA FENA YA ALSFDJSDLVCXCPOVLDXJVFLDSJKMNFVGLDSJKIGFRLFRDS AAJSKLDASJDKLAJSDKLJALSJDKLAJSDKLSAJDLAJSDKLSAJDKLAJDLKJAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Abooo, iki saattir maç topiğinde boşa tartışıyormuşuz, esas bomba buradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ov yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 abi artık burdaki beşiktaşlılar yandı söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar