Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oğuz var alt yapıdan çıkartma, rotasyona girecek. Ama büyük ihtimal bir kişi alınacak.

Halen Veli'nin durumunun netleşmesi bekleniyor. Aq bacağı koptu da kaynaması mı bekleniyor da neyin durumu netleşecek onu da anlamıyorum...

Bu arada Quaresma KAP'a bildirildi. Son maaşını Porto'ya ödeyip alıyoruz. Kendisine de ilk yıl 1.7 milyon euro ikinci yıl 1.6 milyon euro ödenecek. Bonus yok. Sözleşme gayet iyi bonservissiz gelmesini tercih ederdim.
Mesaj tarihi:
Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre FC Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000 Avro ödenecektir.Oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmış olup;

- 2015-2016 sezonu için 1.768.000 Avro garanti ücreti
- 2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncunun 2016-2017 sezonunda en az 30 resmi maçta görev alması durumunda oyuncuya

-2017-2018 sezonu için 1.768.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

pahalı diyecektim ama bizim kabız yerlilere bile ne kadar verdiğimizi hatırladım...

7.3 milyon + 1.2 = 8.5 bonservis ile tabatayı geçti hayırlı olsun :)
Mesaj tarihi:
eğer vaat ettiği gibi kendini affetirmeye vs. geldiyse ve geçen seneki gibi oynarsa bu sözleşme hiçbir şekilde konuşulmayacak. aksi takdirde üstte sözleşmeyi öven ben bile söveceğim sezon sonu şimdiden buraya yazayım.
Mesaj tarihi:
Bu saatten sonra kötü oynayacağını sanmıyorum. Burnu iyice sürtüldü

Verilen para Sabri ye verilen para gibi. Keşke bunu gs alsa ve sağ bek yapsa daha iyi olur muydu diye düşünmek lazım :)
Mesaj tarihi:
naniyi pavyon kapısında görseler saatçi sanıp alır götürür zabıtalar. tipte müsait. bide bu dürzülerin enteresan bi giyim kuşam tarzı var. kesin saatçi mendilci çocuk diye alır götürür pala bıyıklı bi zabit dayı
Mesaj tarihi:
güneş sistemini kaçırdı. ilk yarıyı izleyebildim sadece de 45 dakika 2 kere boş kale atamadı diyeyim. bir kere de ortaya kesilen topu stoper gibi terse uzaklaştırdı ayağıyla falan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...