Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Artık takıma almaya bile gerek yok, ilgilenmek yetiyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bence aldık farzedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 diren ve efsane ol ron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bence BJK yine de alsın bu adamı. Zaten sağlam adam da alsa takıma gelince sakatlanacak, bunun en azından ne kadar sakat kalacağı falan belli. Hem sakat diye ucuza da kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 abi ortasahaya kimse alınmadan transferi kapatcaz galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Oğuz var alt yapıdan çıkartma, rotasyona girecek. Ama büyük ihtimal bir kişi alınacak. Halen Veli'nin durumunun netleşmesi bekleniyor. Aq bacağı koptu da kaynaması mı bekleniyor da neyin durumu netleşecek onu da anlamıyorum... Bu arada Quaresma KAP'a bildirildi. Son maaşını Porto'ya ödeyip alıyoruz. Kendisine de ilk yıl 1.7 milyon euro ikinci yıl 1.6 milyon euro ödenecek. Bonus yok. Sözleşme gayet iyi bonservissiz gelmesini tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Rhodolfo da borsaya bildirilmis. said: Luiz Rhodolfo'nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile görüşmelere başlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Rhodolfo kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Gs ile ismi geçen futbolcudur kendisi geçmişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile anlaşmaya varılmıştır.Buna göre FC Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.200.000 Avro ödenecektir.Oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmış olup; - 2015-2016 sezonu için 1.768.000 Avro garanti ücreti - 2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücreti ödenecektir. Oyuncunun 2016-2017 sezonunda en az 30 resmi maçta görev alması durumunda oyuncuya -2017-2018 sezonu için 1.768.000 Avro garanti ücreti ödenecektir. pahalı diyecektim ama bizim kabız yerlilere bile ne kadar verdiğimizi hatırladım... 7.3 milyon + 1.2 = 8.5 bonservis ile tabatayı geçti hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 eğer vaat ettiği gibi kendini affetirmeye vs. geldiyse ve geçen seneki gibi oynarsa bu sözleşme hiçbir şekilde konuşulmayacak. aksi takdirde üstte sözleşmeyi öven ben bile söveceğim sezon sonu şimdiden buraya yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben tutsada tutmasada başkana söveceğim :D bu sene seçimde varrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bu saatten sonra kötü oynayacağını sanmıyorum. Burnu iyice sürtüldü Verilen para Sabri ye verilen para gibi. Keşke bunu gs alsa ve sağ bek yapsa daha iyi olur muydu diye düşünmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 adam nani ile pavyondan çıkarsa oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 naniyi pavyon kapısında görseler saatçi sanıp alır götürür zabıtalar. tipte müsait. bide bu dürzülerin enteresan bi giyim kuşam tarzı var. kesin saatçi mendilci çocuk diye alır götürür pala bıyıklı bi zabit dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Sturm Graz maçını TV veriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dsmart sanırım. yeniliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Mustafa yine dunyalari mi kacirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 güneş sistemini kaçırdı. ilk yarıyı izleyebildim sadece de 45 dakika 2 kere boş kale atamadı diyeyim. bir kere de ortaya kesilen topu stoper gibi terse uzaklaştırdı ayağıyla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben diyorum size gomez gelmezse herşey yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 izleyemedim de sanıyorum bir tek süreyya abi oynamamış sdf. motta ile ismail aynı anda oyuna girmiş. acaba hangisini ters kanatta denedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Değişmeli açık denemiştir. Hatta İsmail'i açığa koymuş olabilir. Adamın orjini sol açık nitekim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 olcayın üstüne quaresma alınmışken ismaili ters ayaklı sağ açık olarak denemiş olması bile daha yüksek ihtimal sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Q7'nin en büyük yararı Fenerbahçe'nin Portekiz tayfasını peşine takıp alemlere akması olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar