aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Şuna ofsayt diyenler göz doktoruna gitsin direk ya lol Şu hakeme rağmen şu savunmaya 2 gol atmak çok iyi, ama ilk yarıdaki pozisyonları atabilmekiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Cenk 35cm icerdeymis.. gol nizami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 malesef 35 santim ile ofsayt degil :( :( ama 9 kişi kalması gereken rakibin 11 kişi tamamlaması ve atılması gereken adamın gol atmış olması bir gerçek, sevgili adalete fener yakan tayip yalakaları :( geçen sayfada da söyledim. futbol acayip bişey, haksızlıktan zevk alan insanları ortaya cıkartıyor h2s said: http://i.hizliresim.com/653AEN.jpg Fistan said: ofsaytla 1 puanı kurtardınız yine Liebe said: Llama said: Liebe said: yok lan değildir saçmalama https://pbs.twimg.com/media/CbMkUs1XIAEJbeQ.jpg yok ofsayt canım hatta rakibe kırmızı çıkması lazımdı pozisyonda yine beşiktaşın hakkı yenmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 yenemedik hakemi, atamadı battalı. yine de iyi mücadele ettik. atanla tutanın iyi olacak. kalecimiz gelen her topu yine yedi, gomez de 4 tane net gol kaçırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 abi hakem filan olmak da cok zor is..o hengamede 2 boyutlu dunyada derinligi nasil goreceksin bilmem ne..amerikan fitbolundaki gibi yapsinlar yukarida pozisyonu tekrar tekrar izleyen heyet olsun hatta yetmez butun yere sensor dosesinler top fitbolcular vs de markerler ile isaretlensin..milimetre sekmesin hicbirsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 $ikefights sezonu amansiz sampiyonluk mucadelesi devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 şike yapacak paramız var cok sukur sızın gıbı kendı bokumuzda boğulmuyoruz ergen ataman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ya su pozisyon ofsayt versede olur vermese hakemin hata yapabilecegi kadar ince yani hakemin tek hatası bu olsa helal olsun denir de bunu dogru yapıp sacma sapan faulleri kartları vermemesi yetersizlik resmen bir de tolganın iki golden birini cıkarabilmesi lazımdı ikisi de yenmicek toplar degil ama cıkarılamıcak da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 göz yaşları yine baraj doldurmuş. bu yazda rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Senol Gunes aglamıs lan sdfsdfs. Yakışan TD gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ooo 4 senedir kankitoluk yapan fbjk birbirini yiyiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 applev0dka said: malesef 35 santim ile ofsayt degil :( :( ama 9 kişi kalması gereken rakibin 11 kişi tamamlaması ve atılması gereken adamın gol atmış olması bir gerçek, sevgili adalete fener yakan tayip yalakaları :( geçen sayfada da söyledim. futbol acayip bişey, haksızlıktan zevk alan insanları ortaya cıkartıyor h2s said: http://i.hizliresim.com/653AEN.jpg Fistan said: ofsaytla 1 puanı kurtardınız yine Liebe said: Llama said: Liebe said: yok lan değildir saçmalama https://pbs.twimg.com/media/CbMkUs1XIAEJbeQ.jpg yok ofsayt canım hatta rakibe kırmızı çıkması lazımdı pozisyonda yine beşiktaşın hakkı yenmiş :( oğlum ben maçı bırak özetini falan bile izlemedim, sadece lamanın ofsayttan attık demesiyle dalga geçtim aa beşiktaş yapar mı öyle şey diye aheauehau ofsayt olabilir olmayabilir ben beşiktaşın alacağı sonuçlarla attıklarıyla yedikleriyle ilgilenmiyorum umursamıyorum kaybedip kazanmanızı. hatta şampiyon da olsanız zerre üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CbR5VgYW8AAg_By.jpg çok güzel olucak lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Yazik olacak ya bu stada uefa maclari yakismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 tribünlerin açısi iki kat loca falan derken kapalida ust-alt yapmak yalan olcak. arkasina dönen seti görüyordu eskiden. şimdi ya görünmez ya boyun felç olur lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konyaspor - Beşiktaş rövanş maçının tarihi, 3 Mart Perşembe saat 20:45 fenerbahçe maçından sonra 2 gün hazırlanıp 3cü gün konyada maça çıkıcaz sonra isyan oldu mu ağladı diyorlar niye derbi pazar değil çünkü fenerin avrupa kupa maçı var niye rusyada yorulacaklar çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 daha iyi olmuş öylesi ya eleniriz rahat rahat lige bakarız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 zaten o maçtan sonra kaç maç kalıyo da elenmeye sevinelim. eleneceksek ilk grupta elenseydik. ayrıca adamların ağlama zinciri başkana kadar uzandığı için her istedikleri oluyo. her hafta azizi göreceğimize bırak istedikleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi valla bana bu kupayı alcaz gibi geliyor niye elenelim sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ya çok var kupa müzede, bir boka yaradığı yok. Kulüp için gerek yok şimdilik. ligi alana kadar geri kalan her şey teferruat, ligi alalım kupası da gelir başka şeyi de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 6 yılda 4 kere aldık, Amerikanya da olsa film çekerlerdi belki B sınıfı olsa da olaya da burada kendi taraftarımız bile olayı iplemedi. Kupadan elenek diyince sonra çıkıp "KUPA KUPADIR, BÜYÜK TAKIM HER KUPAYI ALIR QQ" çekiyorlar. edit: ki bu dört kupanın iki tanesinde finalde fener'e koyarak aldık. o bile etki etmedi. lig varken tr kupası değersiz, ancak hobi olarak alabileceğin bir organizasyon olarak görülmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kazanan 1-2m değil de 10-15m alırsa o zaman kıymete biner. şimdi para yok diye kasmıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Para ile alakası yok, kupanın itibarı yok. FA Cup'tan daha fazla ödeme yapılıyor Türkiye kupasında, Kral Kupası'ndan da fazla ödeme yapılıyor ama onların yerel itibarının ve değerinin çeyreği değil bizim kupa. Oynanma şekli olsun, saçma sapan yapısı olsun sürekli değersizleştiriyor. Özellikle büyük takımları daha fazla oynatarak daha çok izleneceğini ve bu yüzden de itibar kazanacağını düşünen embesil zihniyet yüzünden bir adım ileri gitmiyor. zorla oynattığın büyük takımdan nasıl verim alacaksın ya da sürprizin olmadığı kupa yapısından nasıl kalite çıkartacaksın anlamak güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CbgN6kJWIAA7dvg.jpg Zemine başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar