Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Doğru, onu unutmuşum. Hoş, yine güzel transfer de. Cana'yı severdim ben, gidişine üzüldüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 olm gidin muslera topiği açın, bu hafta kurtarabilecek mi sizi onu tartışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Bugun ki muslera alınmadı ama, o zaman ki muslera alındı, sonra taffarel faktörü vs. şu an çok üzerinde tabi ki ama yinede o zaman için de büyük para verildi. 5-5,5m yıllık alıyor diye biliyorum, tutmak çok zor olmasın bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 7 milyon + Cana'ydı aynen, Cana da boş adam değildi burada mutsuzken bile deli iş yapıyordu. En azından ben aşırı beğeniyordum. Lazio da Muslera hem çok kötüydü, kötüden ziyade düşüşteydi hem de İtalya'daki yeni kaleci akımında pek beğenilmiyordu. Elden çıkarmak isterken sanırım Haldun Üstünel ikna edip, getirmişti. O dönem hatta kendi dediği kadarıyla Güney Amerika'ya falan geri dönmeyi düşünüyormuş eğer GS gelip kapısını çalmasaymış. 7 + Cana alıp, 5'e Marchetti alıp 2 de kasaya attı Lazio, GS'nin zaten transferden başarısı ortada. Mükemmel bir win-win oldu resmen herkes için sadfsd 10 numara transfer cidden. İki katı fazla para verilmiş bile olsa 3 şampiyonluk getirdi adam ki birini direkt kendi sırtladı. Fazlasıyla çıkardı parasını. edit: Bir de Taffarel faktörü cidden adamı bambaşka bir seviyeye çıkardı. Muslera Lazio'dayken sadece iyi reflekslere sahip ortalama üstü çizgi kalecisiydi. Burada tek eksiği kaldı o da ayağını kullanamaması, ona da gerek duyulmuyor zaten; bu yaştan sonra da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 gerçek reis ya http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/07/13/fft17_mf314792.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Tyrion said: Bugun ki muslera alınmadı ama, o zaman ki muslera alındı, sonra taffarel faktörü vs. şu an çok üzerinde tabi ki ama yinede o zaman için de büyük para verildi. 5-5,5m yıllık alıyor diye biliyorum, tutmak çok zor olmasın bi zahmet.. Ben de bu mesajı bekliyordum :) 2010'da en iyi 6. kaleci seçilmişti adam. O zamanki dünya kupasında da çok iyiydi. Neyse BJK'li kardeşlerimizin önünde nispet yapar gibi konuşmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 burak her kaçırdığında sizin topiğe gelip gomez gomez miydi kimdi onu onlatıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 hamza (1+ oğlu)'nun gomez'i isterdik ama alacak paramız yoktu açıklamasını bırakıp kaç sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Hahahah. Angajman kuralları gereği hakkınız, birşey diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 https://eksisozluk.com/ucuncu-kopruye-besiktas-ismi-verilsin-kampanyasi--4987391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Pt8FV9Iebyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 sonra fiko beleş geliyosunuz diye atarlanmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Yani böyle bir şey yapmalarına zaten gerek yok, GS maçı diye yine dolacak o boktan stad ama normal şartlarda oraya adam çekmek için beleş biletten ziyade ulaşım imkanı sağlasalar ücretsiz olarak daha fazla adam çekerler. 3 beleş bilet verseler ben yine Olimpiyat'a gitmem mesela çok ekstra bir maç olmadığı sürece ki geçen yıl ki Liverpool maçına gittim son 2 senede sadece orada... Daha da gitmem yeni stada kadar maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yazik lan, hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 onu nasil yapacaklar ki gs macina gelene karabuk bedava yi..2 maci birlikte mi satiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 muslera bile allahligini kanitlayana kadar futbol fakirleri tarafindan elestiriliyordu yine kanitladiktan sonra sus pus olup koselerine cekildiler lakin hala pusuda bekliyorlar. yarin obur gun 2-3 mac formsuz olsun (1-2 hata yapip gol yedirmesinden bahsetmiyorum) yine cikar bik bik oterler. tr'de kendini kabul ettirmek imkansiz. melo gs'ye gelmis gecmis en iyi dmc onu da paketleyip gonderdiler arkasindan su doktuler falan. 2 seneye kalmaz aah bi melo vardi diyecek ayni tipler. zamaninda hakan sukur'e taraftarin %70'i s. git derdi, simdi kral diyorlar dfsdfs gs taraftari acik ara en kotu taraftar ya bu konuda. sahiplenme falan sifir. gerci bjk taraftari da goklere cikarip 2 macta vatan haini ilan ediyor ersan, pektemek, tore, ismail vs. uzar da uzar liste bilemedim hangi taraftar daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 pektemek dendi. 2 maç değil de adam bizde wikipediaya göre 87 maçta forma giymiş bir forvet olarak 17 gol atmış. genellemek yanlış tüm tr taraftarı aynı şeyi yapıyor, ama muslera cidden tr standardlarının çok çok üzerinde bir kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 4 er 4 er yiyen en iyi kaleci muslera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Göklere çıkarıp 2 maçta vatan haini etmenin kralını yapan GS taraftarı gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 wall of textci adamin gelip mesajlarin sadece son cumlesini okumasi ne anlattik zaten butun mesaj boyunca ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Yok hepsini okudum da geçen yıl gitmek istedikten ve 3-4 maç kötü oyandıktan sonra Melo ıslıklayan, sosyal medyada anasına düz giden taraftar kitlesi başkaları değilmiş gibi gelip yazman komik oluyor. Muslera'ya bile istikrarlı şekilde 4'lük olduktan sonra söven tayfalar vardı. 85 milyon euroluk forvet burak'a laf söyletmiyorken şimdi sabri muamelesi gösterilmesi, Xelçuk'un falan sürekli yerden yere vurulması küfredilmesi. Bambaşka adamlar abi bunlar anlamıyorsanız konuşmayın text'leri şu forumdan bile arasak 1000 tane çıkartırız şimdi. Kötü oynayan adam eleştirilir, ıslıklanır. Çok kötüyse ve bir şeylere mal olduysa da küfredilir de bu kadar basit. Bu adamlar seni beni eğlendirmek için para alıyorlar çıkıp naz yapıp, adamlık şovları ile dokunulmaz olamazlar. Futbolcuya davranış gözünde de bu yüzden taraftar gruplarının bir diğerinden herhangi bir üstünlüğü yok. Altta kalır yanı da yok. Çıkıp tuttuğum takımı destekleyeceğim diye boş siz böylesiniz, biz böyleyiz tatavası yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 karabük maçı kupa maçı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 DarKRideR said: said: "Dnipro T.Direktörü Markevich: Beşiktaş, Douglas Silva'yı kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu bana ayrılmak istediğini söyledi." said: Dnipro Sportif Direktörü Andriy Stetsenko, Beşiktaş'ın Douglas için yaptığı teklifi yeterli bulmadıklarını açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar