Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekmek teknesine sıçarım onun harbiden.

iki senedir milyonlarca euro'ya maloldu bu takıma. senede aldığı onca milyon euro ile sefa sürerken, televizyon başında binlerce insanı ağlattı hüngür hüngür.
Mesaj tarihi:
Asriel said:

Lectre said:

fb topiğinde ilk yarı berabere ikinci yarı lisbon demiştim tekrarlıyorum

Adam 2 maçıda bildi.Haftasonuna maç varmı ağabey?

maç sorarsanız cevap verebilirim ömden flm, öyle aman aman bir iddiam yok
Mesaj tarihi:
https://www.change.org/p/be%C5%9Fikta%C5%9F-jimnastik-kul%C3%BCb%C3%BC-fikret-orman-senol-g%C3%BCne%C5%9F-tolga-zengin-ile-yollar-dost%C3%A7a-ayr%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=59644888&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=mob-xs-share_petition-reason_msg&fb_ref=Default

Adamlar cok pis hirs yapmis, gonderecekler zorla. Gerci acimadim, ikisini birden imzaladim :D
Mesaj tarihi:
yalnız o ilk gol nedir, pozisyon kontratak hiçbişey yokken ortasaha çizgisinden bir pasla 1e1 kalmak

fatih terimin hala semih kayayı hakan baltayı falan çağırırken bir bildiği varmış :p
Mesaj tarihi:
Şu performansını haftasonu da gösterirse Tolga ( ki Lukas, Sniejder falan var kendisine yardımcı olacak ) 3-4 yıldır değişmeyen BJK tarihi tekrar edebilir. GS derbisi sonrası UNTERGANG ! :D
Mesaj tarihi:
cenkin hayatı boyunca kurtarışları bu
cenk biliyor ki ücüncü kaleci bizde olacak ondan kaçtı
bizim ikinci kaleci tolgadan bile iyi ama işte niye oynatmıyorlar anlamıyorum
Mesaj tarihi:
Xeph said:

yalnız o ilk gol nedir, pozisyon kontratak hiçbişey yokken ortasaha çizgisinden bir pasla 1e1 kalmak

fatih terimin hala semih kayayı hakan baltayı falan çağırırken bir bildiği varmış :p

Evet rhodolfo yla tosici o yüzden çağırmamış, arkaya top kaçırdığı için :D

Ospina hazır kıta.
Mesaj tarihi:
çok acı bir yenilgi lan O.o sen maç boyunca rakibi sahasına kapat ama tek hatada hatta aynı oyuncunun saçma sapan 2 hatasında kaybet ve 9 puanla gruptan çıkama çok üzücü :( hani kötü oynansa bir şey demiycem ama iyi oyun sonunda böyle olunca kötü oluyor
Mesaj tarihi:
bi yerde patlicakti aga bu orta saha ve defans tmm tolga yumurtluyor ama ona gelene kadar sahada 10 tane daha oyuncu var cogu da ruhsuzdu dun gece adamlar yuruyerek geliyordu kaleye tv yi kırmamak icin ikinci yariyi izlemedim iyi yapmisim
Mesaj tarihi:
Abi yapmayın, ikisini bir arada götüremiyorduk falan. Dün BJK kötü top oynamıyordu Tolga efendinin ilk golüne kadar. İlk gol sonrası bile BJK koparabilirdi maçı. Ama 2. golden sonra dağıldı direk takım. Yani şu mağlubiyetin faturasının Tolga'ya çıkmasından daha normal bir şey yok. UEFA sadece prestij vs meselesi değil, gelir getiren birşey işte. Bir üst tura çıksanız iki Tolga parası çıkarabilecek maç oynardınız her türlü adsfsfs.

Geçmiş olsun, ben harbi üzüldüm ama skora.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...