souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 CL ile kıyaslayanlar aldı ağzının payını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Astanayı rakip sayanlarda komikmiş, bu başarıyla finale kadar gidersiniz artık :) ilk yenilgiyi son maçta alıp gidememekde komik ya tam bize özgü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Darksun said: Astanayı rakip sayanlarda komikmiş, bu başarıyla finale kadar gidersiniz artık :) see ya 14.12.2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 allahını seven şu kampanyayı imzalayıp paylaşsın facebook twitter neresi varsa. ekşisözlük hesabı olan biri de oraya bassın. merak ediyorum kaç imza toplayacağımızı. Tolga Zengin Gönderilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ekmek teknesi ya adamın yapmayın böyle şeyler biz sabriye semihe böyle mi yapıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ahuahha inşallah işe yarar biz de sarbi vb. adamlar için başlatırız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ekmek teknesine sıçarım onun harbiden. iki senedir milyonlarca euro'ya maloldu bu takıma. senede aldığı onca milyon euro ile sefa sürerken, televizyon başında binlerce insanı ağlattı hüngür hüngür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bir de bu Tolga Ertuğrul denen adam BJK doktoru iken sahte rapor almamış mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Asriel said: Lectre said: fb topiğinde ilk yarı berabere ikinci yarı lisbon demiştim tekrarlıyorum Adam 2 maçıda bildi.Haftasonuna maç varmı ağabey? maç sorarsanız cevap verebilirim ömden flm, öyle aman aman bir iddiam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ülke puanı için fazla şeref kasmıştı sagolsun bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 https://www.change.org/p/be%C5%9Fikta%C5%9F-jimnastik-kul%C3%BCb%C3%BC-fikret-orman-senol-g%C3%BCne%C5%9F-tolga-zengin-ile-yollar-dost%C3%A7a-ayr%C4%B1ls%C4%B1n?recruiter=59644888&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=mob-xs-share_petition-reason_msg&fb_ref=Default Adamlar cok pis hirs yapmis, gonderecekler zorla. Gerci acimadim, ikisini birden imzaladim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yalnız o ilk gol nedir, pozisyon kontratak hiçbişey yokken ortasaha çizgisinden bir pasla 1e1 kalmak fatih terimin hala semih kayayı hakan baltayı falan çağırırken bir bildiği varmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 defans muhtesem pozisyonlar vermis, tolga da ayip olmasin diye yemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://hizliresimyukle.com/image/nUy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 özeti izledim dk 66ya kadar 5-0 falan olabilirmiş ama tolga faktörü öne çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Bizim yedek kaleciyi size satalım mı? Fena kaleci değil. Eski takımında bir türlü şans vermiyorlardı. http://www.youtube.com/watch?v=7xwILFaFBu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 2 sene önce tolgaya karaktersiz dedim diye anama sövenler şimdi tolganın anasına sövüyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Şu performansını haftasonu da gösterirse Tolga ( ki Lukas, Sniejder falan var kendisine yardımcı olacak ) 3-4 yıldır değişmeyen BJK tarihi tekrar edebilir. GS derbisi sonrası UNTERGANG ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 cenkin hayatı boyunca kurtarışları bu cenk biliyor ki ücüncü kaleci bizde olacak ondan kaçtı bizim ikinci kaleci tolgadan bile iyi ama işte niye oynatmıyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 derbide de tolga ile çıkarsa maçı kapatırım zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Xeph said: yalnız o ilk gol nedir, pozisyon kontratak hiçbişey yokken ortasaha çizgisinden bir pasla 1e1 kalmak fatih terimin hala semih kayayı hakan baltayı falan çağırırken bir bildiği varmış :p Evet rhodolfo yla tosici o yüzden çağırmamış, arkaya top kaçırdığı için :D Ospina hazır kıta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 çok acı bir yenilgi lan O.o sen maç boyunca rakibi sahasına kapat ama tek hatada hatta aynı oyuncunun saçma sapan 2 hatasında kaybet ve 9 puanla gruptan çıkama çok üzücü :( hani kötü oynansa bir şey demiycem ama iyi oyun sonunda böyle olunca kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Skor kötü gerçekten :( Ama elenmeye üzülünecek bi durum yok. Zaten hem uefa hem ligi götüremiyorduk. ŞLde gruptan çıkanlar son 16ya kalıyo, ama uefada son 32ye kalıyosun. Maç sayısı çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bi yerde patlicakti aga bu orta saha ve defans tmm tolga yumurtluyor ama ona gelene kadar sahada 10 tane daha oyuncu var cogu da ruhsuzdu dun gece adamlar yuruyerek geliyordu kaleye tv yi kırmamak icin ikinci yariyi izlemedim iyi yapmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Abi yapmayın, ikisini bir arada götüremiyorduk falan. Dün BJK kötü top oynamıyordu Tolga efendinin ilk golüne kadar. İlk gol sonrası bile BJK koparabilirdi maçı. Ama 2. golden sonra dağıldı direk takım. Yani şu mağlubiyetin faturasının Tolga'ya çıkmasından daha normal bir şey yok. UEFA sadece prestij vs meselesi değil, gelir getiren birşey işte. Bir üst tura çıksanız iki Tolga parası çıkarabilecek maç oynardınız her türlü adsfsfs. Geçmiş olsun, ben harbi üzüldüm ama skora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar