aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Llama said: 13.hafta uğursuzluğu gençler fazla yormayın oynumuzdan taviz vermedik ama işte 10 kişi defansı nasıl açıcaz ona çözüm bulmak lazım Defansı açtık zaten abi. Daha ciddi tapsalar son vuruşları böyle olmazdı. 20 tane kaleyi bulmayan şıt var ama hiç ceza sahası dışından çekmedik nerdeyse.. 18 içinden kaçmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Lectre said: http://img2.mynet.com/spr/article/2013/02/17/pankartin-bedeli_640.jpg http://i.capsspot.com/s/13/1/990049.png tahrik var banlar mısınız bunu lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Şimdi baktım özete, pozisyonlar 13-3, o 13 içinden en az 3`ü kesin olmalıymış. Tolga ilk golde ayakla çıkmak yerine yatsa şansı daha fazlaymış, ikincide de yerden sekmiş yapacağı da pek bir şey yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tek sorumlu q17 bu maçı kaybetmemizin sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 o q7 nin auta attığı pozisyonda niye trivela vurdu diye kızan varsa lütfen futbol bölümüne bir daha girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Olmadı mı olmuyor bazen. Belki de iyi oldu yani böyle bir yenilgi kendimizi toplamamıza daha doğrusu dağıtmamamıza yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 dreagloth said: Şimdi baktım özete, pozisyonlar 13-3, o 13 içinden en az 3`ü kesin olmalıymış. Tolga ilk golde ayakla çıkmak yerine yatsa şansı daha fazlaymış, ikincide de yerden sekmiş yapacağı da pek bir şey yokmuş. Tolga ilk pozisyonda bence doğru olanı yaptı, bence değil aslında zaten genel olarak mantıklı olanı yaptı. Elle çıksa penaltı yaptırma ihtimali çok yüksek olacaktı ama ayakla riski çoğaltıp, gol açısını kapatıp en azından olası bir kırmızıdan vs. kurtuldu. Takım penaltıya kalıp, maçın maçında 10 kişi kalsa daha kötü olurdu. İlk pozisyonda doğru olanı yaptı yani oradan suçlamamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben hayatımda karşı karşıya pozisyonu ayağa kayarak karşılayan kaleci görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 italya da çok oluyor safsda benim için savunma doğruları = italya futbolu :( çok katıyım bu konuda lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ospina için yeniden girişimde bulunulmuş. Fırat'ta yazdı bugün tekrardan, Ospina'nın kendisi de BJK'li taraftarların yazdıklarını beğenmye ve RT etmeye başlamış. edit: https://twitter.com/D_Ospina1/likes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Güncelleyemiyorum. Ospina için Everton ve Getafe de resmen masaya oturmuş. Getafe neyse de Everton cidden isterse şansımız olmaz. Gerçi orada 1 sene yine yedek oturacak, belki oradan vurup alabiliriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Kim gelir bilmem ama Tolga dan fayda gelmez artık. Şenol Hoca bile umut bulamıyorsa hiç fayda gelmez demektir. Çok hantal adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ba bile twitter üzerinden taraftar iletişimi sayesinde geldi ospina bile bu şekilde gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 everton neymiş ya. bize gelsin en az 10 sene kaleci sıkıntısı çekmeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 tolga iyi kaleci ama annesini kanserden kaybettiginden beri trabzondaki gibi oynayamadi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 trabzonda da iyi degildi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hewal gozlerinde sikinti var galiba rid1 trabzonda cosmustu adam onur sakatlandi diye paniklerken herkes sikinti yok o iş bende diyip sazı eline almisti ama simdi o saz hiç akort tutmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 valla ben sezon bu sezon genelinde tolga'dan memnunum. bu sezon ki ilk kritik hatasıydı yediği gol yani genel olarak iyi kalecilik yaptı. ha yeter mi? şampiyonluk dillendiren takımın kalecisi olacak çapta değil. sezon başı mesela şg kaleci alabilirsek uygun fiyata alalım diyordu yine ve alınmamıştı. Normalde o yine sezon başında Tolga'yı yedek düşünüyordu hatta Günay iyi bir kamp dönemi geçirse onla başlayacaktı ama onda da ışık görmedi demek ki. Devre arası bi sol stoper ve bir kaleci kesin gelecek gibi duruyor. Tolga Ciğerci de olursa çok tatlı olur. Ama işte şey sıkıntısı var, para... Halen kotamız var. Demba, Atınç ve Cenk'ten 18.5 milyon euro kazandık ve bunun 9 milyon eurosunu sezon öncesinde harcadık yanılmıyorsam. Kaldı geriye 9 civarında paramız. 9 milyona üç tane adam alacaksak adam başı 3 milyon euro bonservisi olan tipte adamlar vs. bulmak gerek ki bunda da ne kadar nokta atışı yaparız orası tartışılır. Gerçi Forren'in sözleşmesindeki son senesi ve Tolgay gibi ucuza kapatmaya çalışacağız vs. deniyordu 1.5 ay önce falan. Mesela 1-2'ye onu alabilsen gerisini full kaleci ve orta sahaya gömsen yine adam alırsın da işte sorun üstüne sorun. Ya da Sosa'yı falan satacağız işte el rahatlatacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 pascalnouman said: tolga iyi kaleci ama annesini kanserden kaybettiginden beri trabzondaki gibi oynayamadi hiç abi anne gitti adam dağıttı sonra karısı da boşadı adam ondan toparlıyamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 şu adamın acınacak hiç bir tarafı yok, annesini kaybettikten sonra gece hayatında fotolar vs vardı. berbat bir kaleci, müzmin sakat, 1 tane maçı kurtardığını hatırlamıyor kaç zamandır oynuyor. tez elden adam gibi bir kaleci almamız farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 işte o gece hayatı karısınıda kaybetti. trabzona dönse yine iyi kaleci olur istanbulu kaldıramadı aynı ferdi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 abi şuan tek maçta adam siliyorsunuz farkında mısınız :( geçen sene her maç küfürü hak ediyordu, mal gibiydi ama bu sezon genelde ne kötülüğü var. 3 hafta önce açıklanmıştı işte Kasım ayınınkiler açıklandı mı bilmiyorum ama geçen aya kadar Tolga ligin en çok kurtarış yapan kalecisiydi. %80 oranında kurtarışı vardı. Aslan kaplan, uzaylı Muslera'dan çok daha başarılı bir sezon geçiriyor. Ligin en az gol yiyen takımı Kasımpaşa'nın kalecisi Isakkson'dan bireysel istatistik olarak daha başarılı bir sezon geçiriyor. Tamam güven veriyor mu? Vermiyor. Önünde Rhodolfo gibi adam olmasa çok daha fazla net pozisyonla karşılaşıp oranı da düşebilirdi ama olsun. Kritik pozisyon kurtarışında da zirvedeydi. Yani öyle ahım şahım efsane kötü değil Tolga bu sene, geçen sene için allah belasını versin diyordum ben de ama bu sene yerden yere vurulacak adam değil. Aksine ŞG'nin etkisi harbi var. Ha eskisi gibi değil ve olamayacak ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bi ŞG etkisi var ama hala kötü. Beşiktaş'ın kalesine geçecek seviyede değil. Günay daha kötü değildir diye düşünüyorum, o da oynayabilirdi aslında. Şampiyonluk hedefi varsa iyi bi kaleci + iyi bi stoper alınması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ya orası öyle, mesela geçen Ali Ece çok güzel dedi. Kasımpaşa-BJK maçında Kasımpaşa'nın toplamda 3 şutu var, 3'ü de gol oldu. Kasımpaşa-GS maçında Kasımpaşa'nın en az 15 şutu var, kaleye giren 2(hadi bir de verilmeyen 3 olsun). Orada maçtan 1 puan bile alındıysa Muslera'nın etkisiyle oldu. Kaleci etkisi zaten bu. Tolga iyi işler yapıyor da iyi sadece, şampiyon olacak takımın kalecisi çok iyi olmalı. Ben eskiden kaleci önemsiz derdim ve hep Valdez'i örnek verirdim de şimdi düşünüyorum o takımın kalesinde Valdez'den iyi bir adam olsaydı tahminen 3 sene üst üste ŞL falan alabilirlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 said: Sporting Lizbon, Quaresma için Beşiktaş'a Zakaria Labyad ve Valentin Viola'yı teklif edecek. (ABOLA) Labyad iyi adamdı Hollanda'dayken, o ve biraz para alak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar