Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ne yapıcaz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Sezon başında Roma alacak, GS alacak, BJK alacak dene dene kaldı adam kulübünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Adam matah bir adam olmadığı gibi sorunlu ayrıca onun bölgesinde zaten 4 oyuncum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 devre arasi veli ve tolgay dönüyorken lawal almak aptallik. sezon basi bu iki adam sakatken 1 senelik kiralasan anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ahuahah adamı da kadro dışı bırakmışlar. BJK almazsa GS alır boşa gitmesin diye :D Zenci orta sahası olmayan biz varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bi melo etkisi yapmaz bence ya. sezon başında da adı geçti, bizim romantik tayfa pek övdü de, bence cok vasat bir adam ya. %90 küme düşecek eskişehir'in vasat bir adamı, umarım gelmez bize cidden. hele sene basında 5m falan diyorlardı kafayı yicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sezon başında alınsaydı olurdu belki ama iyiki de alınmamış oğuzhanı kazandık. Bu saatten sonra veli ve tolgay gelmek üzereyken almak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Adam vasat degil de, cok mantikli bi yatirim da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 lawal degil de ts iyice kariscak gibi o arada mbia yi alsak fena olmaz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 mbiayi bize vermezler onlar anca GS'Ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 kalktı lan kalktı https://pbs.twimg.com/media/CTngh01UcAA2ZMT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 pascalnouman said: lawal degil de ts iyice kariscak gibi o arada mbia yi alsak fena olmaz he mbia bizde çılgın atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Trabzon'un adamlarında benim de gözüm var, kafadan 6 adamı al GS'ye koy ilk 11 çıkartırsın şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yıllardır olan şey abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi koyduğunuz adamları kürekle kovalıyorsunuz ama sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Constant var benim aklımda. Tam bir joker, koy her yere oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Şimdiye kadar TS tayfası fena değil benim görüşümce. Çoğunluğun aksine ben Selçuk'tan şikayetçi değilim mesela. Burak da hayvan gibi potansyelli adam, Terim döneminde gösterdi de formu düşünce de iyi düşüyor. Onu oynatacak taktik lazım. Olcan her türlü rotasyonda kadro derinliğinde iş yapıyor. Baytar ve Umut ilk dönemler gayet iyi işler yaptılar GS'de, yeri gelince kadroda artık yer almamaları gerektiği başından belliydi. İkisini de yollamak lazımdı Baytar'ı yolladı, Umut kaldı elde. Yasin hala güzel işler yapıyor. Ceyhun'u zaten ucuza kapatmıştık tutar diye, tutmadı. Şimdi bakıyorum TS kadrosuna, Selçuk'a alternatif Ekici var, Selçuk yaşlandıkça direkt rotasyona ideal. Sağ bekte Cavanda var, bu bek yokluğunda altın fırsat. Melo gittiğinden beri diri ortasaha yok, M'Bia'yı koy oraya direkt oynasın. Sadece Burak (Umut'u saymıyorum bile) forveti olan takım için N'Doye ve Cardozo iş yapacak adamlar. Sağ kanat için Marin'i getir, Podolski yerini bulur, sola çekilir tekrar rahatça. Yeri gelir Podolski ve Sneijder yerine de oynatırsın Marin'i. Üstüne de Poldi ve Groß'tan sonra takıma Alman ağırlığını koymuş oluruz. Constant'ı zaten söylemişler yukarıda, nerede eksik varsa kapatır, tam bir tıpa. Ha, bunların hepsi süper çıkacak diye bir şey yok, ama gördüğüm kadarıyla en azından M'Bia ve Mehmet Ekici direkt ihtiyaç olacak adamlar. Forvetler de en kötü yedek olarak mutlak ihtiyaç olacak mevkide. Marin eskiden çok bıcır bıcır adamdı, son halini pek izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Llama said: kalktı lan kalktı https://pbs.twimg.com/media/CTngh01UcAA2ZMT.jpg olm bu stadın çatısı açılır kapanır olacak değil mi ya ben mi malım acaba nette aradım aradım bulamadım bir türlü? bu arada stad bitince hakikaten çok fena olacak ürktüm ben şimdiden fotoları falan görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Açılır kapanır olmayacaktı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yok yahu ful kapalı işte tribünler öyle şey yok. aç kapa sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hea benim aklımda öyle kalmış nedense kapalı çatı falan denince istendiğinde kapanacak diye algılamışım herhalde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ne zmn bitiyor bu stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 şampiyonluık maçına yetişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 faşolig iptal etmediler, iptal olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 takim sampiyonlugu kovalayabilirse martta komple bitmeden acmayi planliyorlarmis, yoksa seneye kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar