Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Şimdiye kadar TS tayfası fena değil benim görüşümce.

Çoğunluğun aksine ben Selçuk'tan şikayetçi değilim mesela.

Burak da hayvan gibi potansyelli adam, Terim döneminde gösterdi de formu düşünce de iyi düşüyor. Onu oynatacak taktik lazım.

Olcan her türlü rotasyonda kadro derinliğinde iş yapıyor.

Baytar ve Umut ilk dönemler gayet iyi işler yaptılar GS'de, yeri gelince kadroda artık yer almamaları gerektiği başından belliydi. İkisini de yollamak lazımdı Baytar'ı yolladı, Umut kaldı elde.

Yasin hala güzel işler yapıyor.

Ceyhun'u zaten ucuza kapatmıştık tutar diye, tutmadı.

Şimdi bakıyorum TS kadrosuna, Selçuk'a alternatif Ekici var, Selçuk yaşlandıkça direkt rotasyona ideal. Sağ bekte Cavanda var, bu bek yokluğunda altın fırsat. Melo gittiğinden beri diri ortasaha yok, M'Bia'yı koy oraya direkt oynasın. Sadece Burak (Umut'u saymıyorum bile) forveti olan takım için N'Doye ve Cardozo iş yapacak adamlar. Sağ kanat için Marin'i getir, Podolski yerini bulur, sola çekilir tekrar rahatça. Yeri gelir Podolski ve Sneijder yerine de oynatırsın Marin'i. Üstüne de Poldi ve Groß'tan sonra takıma Alman ağırlığını koymuş oluruz. Constant'ı zaten söylemişler yukarıda, nerede eksik varsa kapatır, tam bir tıpa.

Ha, bunların hepsi süper çıkacak diye bir şey yok, ama gördüğüm kadarıyla en azından M'Bia ve Mehmet Ekici direkt ihtiyaç olacak adamlar. Forvetler de en kötü yedek olarak mutlak ihtiyaç olacak mevkide. Marin eskiden çok bıcır bıcır adamdı, son halini pek izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

kalktı lan kalktı

https://pbs.twimg.com/media/CTngh01UcAA2ZMT.jpg

olm bu stadın çatısı açılır kapanır olacak değil mi ya ben mi malım acaba nette aradım aradım bulamadım bir türlü?

bu arada stad bitince hakikaten çok fena olacak ürktüm ben şimdiden fotoları falan görünce
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...