Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

Gökhan savunma yapıyor diyerek aslında düşüncelerinin bir temelinin olmadığını bildiğini belli ettin ama olsun şunlarda kenarda dursun.

Yerden yere vurulan
olcay 511 dakika 2 gol 3 assist
102,2 dakikada bir skora etki etmiş

Büyük yıldız olan
gökhan 709 dakika 1 gol 5 assist
118.1 dakikada bir skora etki etmiş

Bir önceki sezona bakınca olcay ağır eziyor

Olcay 8 gol 6 assist, 151 dakikada bir skor

Gökhan 4 gol 5 assist 258 dakikada bir skor

Bir de beşiktaşın ayağına gelen her 5 topun 4 ü kesin gökhana gidiyor dolayısıyla takım içinde top eşit dağılsa neler olur hayal gücünüze bırakıyorum.

Kim daha çok koşuyor, savunma yapıyor, takım oyunu oynuyor Olcay, Olcay büyük topçu değil biliyoruz peki Gökhan nasıl büyük topçu oluyor anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunmak istediğin adamı sadece istatistiklerle savunmaya kalkışman aslında kimin düşüncelerinin problemli olduğunu gösteriyor. Gökhan Töre'nin yaptığı koşularla, topla dribbling yaparak rakip savunmaların başını nasıl ağrıttığını gösteren istatistik de olaydı iyiydi.

Bir de Töre'nin karşısına zorla Olcay'ı çıkarıyorsun ki bu başlıkta daha önce de yazmıştım, Olcay bu takımın ruhu ve sahada verdiği mücadelenin önemli bir kısmı istatistiklere yansımıyor bile. Sanki ben Olcay'ı eleştiriyormuşum ki gibi Töre ile kıyasa sokman abes. Olcay'ın kıymetini bilen aıznlık bir güruh varsa o grubun başından beri içindeyim. Almanya'dan getirildiğinde "Feda sezonunda ne olduğu belli olmayan adama bu paralara yazık değil mi" diye millet sızlanırken savunuyorduk çocuğu. Olcay yetenek açısından büyük bir futbolcu sayılmayabilir, asla Metin Ali Feyyazlarla aynı kategoride anılmaz ama takıma verdiği katkıyı şampiyonluklarla taçlandırabilirse bu kulübün efsaneleri arasına adını yazdırır.

Gökhan Töre'ye dönersek, sahip olduğu yetenekleriyle büyük bir futbolcu. Beşiktaş'a gelmeden 2 sezon önce de Bundesliga'da başarılı dribbling kulvarında zirveyi görmüştü, yanlış hatırlamıyorsam Stuttgart formasıyla, istatistiklere bu kadar önem veriyorsan bunları da yazalım. Bunlar boşa beleşe atılan deparlar veya koşular değil, asistin hazırlayıcısı oluyor, rakip takımdan adam eksiltiyor, atağı olgunlaştırıyor, gole zemin hazırlıyor. Nadiren gününde olmayabiliyor ve ezdiği top sayısı artıyor ama bunu adamın tüm sezonuna genellersen işte böyle haksızlık yapmış oluyorsun, bana da "düşüncelerinin temeli yok" diye sallıyorsun.

5 topun 4'ü Töre'nin ayağına atılıyor demişsin, bunu isteyen zaten Şenol Güneş. Çünkü kapalı savunmalara karşı sihiri yaratma gücü en yüksek potansiyelli adam Töre. Teknik direktörün "Töre'ye yoğunlaşın" demesindne daha doğal bir şey yok ki.

Geçen sezonun istiatistiklerini de fazla deşmeye gerek yok, bu anlayışla Oğuzhan'ı itin şeyine sokmak gerek. Bazı oyuncular yeni hocayla kendini daha iyi ifade etme fırsatı bulur. Oğuzhan nasıl kendini baştan yarattıysa, Töre de Bilic döneminde kötü değildi ama bu sezon daha iyi.

Savunma anlayışını biraz daha geliştirip daha paylaşımcı oynarsa zaten Arda'ya yakın ayarda bir futbolcu. 'Faik' iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin gördüğünü inkar etmen komik, her maç ayağına topu alıp kendi kendine kafasını kaldırmadan bir yerlere giden neredeyse aldığı bütün topları ezen arada bir kader kısmet iş yaparsa biranda kahraman olan batuhan kafasıyla pas atıp takımı öne geçireceği yerde şut atan bir adam.

Geçen sene bilic gökhan mustafa triosu takımı şampiyonluktan etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin böyle düşündüğü falan yok, kendi sabit fikrini millete mal etme. Tribünde Töre'nin hakkını veren yeterince kişi var, gününde bir Gökhan'In neler yaptığını/yapacağını bilen biliyor. Bir futbolcu da ancak bu kadar kötü özetlenebilirdi. Kadere kısmete iyi iş yapıyormuş falan, bu nedir ya ahah. "Adama gıcık kapıyorum, ondan bu kadar sığ yorumlar döşüyorum" de gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam takımın bütün toplarını kullanıyor ona rağmen yapabildiği bu, tabiki kader kısmet.

Ben sana başka bir şey söyleyeyim, o karşı takımın başını döndüren super star gökhanla kazma sabrinin geçen sene asist sayıları aynı.

fanboi olmaya lüzum yok adam olsaydı zaten burada olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

İkinizde haksızsınız. Adam bariz yetenekli, ama potansiyelini gerçeğe dönüştüremiyor. Olcay falan iste potansiyeli falan olmayan, zaten maksimumunu oynayan adamlar. Asiste sayıları aynı olabilir, ama aynı tier topçular değil.

Sıkıntı potansiyelle anca potansiyel şampiyon oluyorsun, bütün topları ezip beni şampiyon yapamadıktan sonra yemişim potansiyelini. Beşiktaş takımının potansiyelli kanat oyuncusu anca kazma sağ beck sabri kadar katkı sağlıyorsa oturup düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Şirketimiz ile Denizbank arasında, 5 yıl süreli, bedeli peşinen tahsil edilmek üzere 4.500.000.- ABD Doları tutarında reklam hakları sözleşmesi imzalanmıştır

5 yıl için 4.5 az değil mi ya? tribun isimleri o kadara mı gidiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...