Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supergirl (2015) - CBS

progamer

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

http://img2.timeinc.net/people/i/2015/news/150316/melissa-benoist-768.jpg

bumu 35 yasinda gozukuyor ya? yapmayin etmeyin. logodo oyle aman aman kotu degil.

kostumde gayet iyi, orjinal materyal bacak showu diye 2015 de hala mini etek, cibildak bacakmi yapicakalrdi? scarlet witch de misal keske aslian sagdik yapsalardi :D whedon bile yapamadi bunu, cidden bazi kostumler gunumuzde artik cok absurt kaldigi gibi fetish aktegorisine giriyor scarlet witchinki gibi.

smallville comicteki gibi tailcoat ile pantolon giydirsinler demiyoruzda hani gobegi acik, etegi poposunda cheerleader kostumude olmasin 2015de bi zahmet

Fotoyu how old bot'a koydum, 29 dedi, ben 32'den aşağı demem. Gayet yaşlı gösteriyor bence. İlk sayfada gölgelerden mi ne daha da yaşlı gibiydi hatta. Trailer'da suni "bıcırık" havasıyla o yaşlı havayı dağıtmaya çalışmışlar biraz.

Amblem bayağı kötü yapılmış. Zamanında siyah amblemli süpermen çizgi filmi vardı, ondan beri yapılmış en kötü amblem.

Ten üzerine mini etek "fetiş kostüm" kategorisine giriyorsa işimiz var. Plaza çalışanlarını da Avrupa ülkelerini de komple R-rated yapalım minimum o halde?
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

kostumude diyor o hesap "there is no way Ill fight in this?" diye ki plaza calisani komedisine geliyoruz ordan

plaza calisanalri dovusu gectim a-line etekle gokyuzunde ucmuyorlar, hos plaza calisanlari a-line giymez zaten slim kalem etek giyerler

Pis bir feministsin ya. Gayet bok gibi kiyafet be yasli duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

İçi dolu değil diye mi bilmiyorum ama bana daha önce de dediğim gibi böyle çakma ilkokul çantalarında (örümcek adam resmi üstüne BATMAN yazan, pembeli grili ninja kaplumbağ basanlar işte) uyduruk şekilde basılmış 2 yıkamada çatlayıp ufalanmaya başlayacak baskılardan yapılmış hissiyatı veriyor amblem.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

etek ne la zaten super kahramanda, tamamen fashion sebepli, yoksa giy dumduz taytlari uc, en rahati o.

eh mecbur yapiyorlar, supermanin kadin versiyonunu yapalim diye yoal cikilmis bir karakterin "kadin" oldugunu o senelerde vurgulamak icin anca akillarina etekli kostum gelmis iste. sarisin etekli cheerleadera kaymsi zamanla karakter. en azidnan wonder woman gibi facia degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...