Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 amatörü eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yüzü çok pofuduk duruyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Görsel olumsuz bir şekilde acayip olmuş ama dizide oldukça yeterli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: http://img2.timeinc.net/people/i/2015/news/150316/melissa-benoist-768.jpg bumu 35 yasinda gozukuyor ya? yapmayin etmeyin. logodo oyle aman aman kotu degil. kostumde gayet iyi, orjinal materyal bacak showu diye 2015 de hala mini etek, cibildak bacakmi yapicakalrdi? scarlet witch de misal keske aslian sagdik yapsalardi :D whedon bile yapamadi bunu, cidden bazi kostumler gunumuzde artik cok absurt kaldigi gibi fetish aktegorisine giriyor scarlet witchinki gibi. smallville comicteki gibi tailcoat ile pantolon giydirsinler demiyoruzda hani gobegi acik, etegi poposunda cheerleader kostumude olmasin 2015de bi zahmet Fotoyu how old bot'a koydum, 29 dedi, ben 32'den aşağı demem. Gayet yaşlı gösteriyor bence. İlk sayfada gölgelerden mi ne daha da yaşlı gibiydi hatta. Trailer'da suni "bıcırık" havasıyla o yaşlı havayı dağıtmaya çalışmışlar biraz. Amblem bayağı kötü yapılmış. Zamanında siyah amblemli süpermen çizgi filmi vardı, ondan beri yapılmış en kötü amblem. Ten üzerine mini etek "fetiş kostüm" kategorisine giriyorsa işimiz var. Plaza çalışanlarını da Avrupa ülkelerini de komple R-rated yapalım minimum o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Siz bir göz doktoruna görünün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 rewendor gene haksizligin yilmaz kahramani rolunde karsimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Lan hatun kendisi bile söylüyor trailerda "ne supergirli, superwoman olması lazım" diye, yaşımı başımı aldım diyor daha ne desin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kostumude diyor o hesap "there is no way Ill fight in this?" diye ki plaza calisani komedisine geliyoruz ordan plaza calisanalri dovusu gectim a-line etekle gokyuzunde ucmuyorlar, hos plaza calisanlari a-line giymez zaten slim kalem etek giyerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 etek ne la zaten super kahramanda, tamamen fashion sebepli, yoksa giy dumduz taytlari uc, en rahati o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: kostumude diyor o hesap "there is no way Ill fight in this?" diye ki plaza calisani komedisine geliyoruz ordan plaza calisanalri dovusu gectim a-line etekle gokyuzunde ucmuyorlar, hos plaza calisanlari a-line giymez zaten slim kalem etek giyerler Pis bir feministsin ya. Gayet bok gibi kiyafet be yasli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Acaba süper dog ne zaman çekilmeye başlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: etek ne la zaten super kahramanda, tamamen fashion sebepli, yoksa giy dumduz taytlari uc, en rahati o. aynen giy spandex'ı takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu arada amblemin nereisne takıldınız anlamadım. normal superman işte bi tek ici sarı dolu deil o kadar. man of steel gibi bozmamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 İçi dolu değil diye mi bilmiyorum ama bana daha önce de dediğim gibi böyle çakma ilkokul çantalarında (örümcek adam resmi üstüne BATMAN yazan, pembeli grili ninja kaplumbağ basanlar işte) uyduruk şekilde basılmış 2 yıkamada çatlayıp ufalanmaya başlayacak baskılardan yapılmış hissiyatı veriyor amblem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 evde kendi yapmis elisi setiyle, nasil olsun istiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: etek ne la zaten super kahramanda, tamamen fashion sebepli, yoksa giy dumduz taytlari uc, en rahati o. eh mecbur yapiyorlar, supermanin kadin versiyonunu yapalim diye yoal cikilmis bir karakterin "kadin" oldugunu o senelerde vurgulamak icin anca akillarina etekli kostum gelmis iste. sarisin etekli cheerleadera kaymsi zamanla karakter. en azidnan wonder woman gibi facia degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hatun çirkin böyle supergirl olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: etek ne la zaten super kahramanda her bölümü pantsu umuduyla izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bu arada kadın süperkahraman isteyemler X-Men okusun. 2000'lerden beri kadınlar ön planda hep orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 aquila said: evde kendi yapmis elisi setiyle, nasil olsun istiyodun. Evde nasıl kendi yaptı, kriptondan gelirken anası ceyizlik olsun diye bohcasina kumasmi koymuş? Her birşeye dayanıklı değilmiydi giysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ARGUS filan vermistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Supergirl'in yuzunde yara izi var, cocukluk halinde yoktu demek ki dunyada oldu. Superchair? Superrock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Supercat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=7DMSjPbkZ1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 yahu traileri izlemeden yorum ypamis millet :D kuzenim verdi amblemi diyor kiz orda "NEREDEN BULDUN?" sorusu gelince. gidin dandrik okuz clark kenti suclayin https://i.imgflip.com/ljsx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar