HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 o değilde merve ile yaprak'a nolldu ? bide bu gün ne giysemde senin köpekle pr yaptımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 masa said: siktin mi of ilk mesajın hepsini okuduktan sonra kahkaha attım sdgfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 masa said: siktin mi saygilar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 masa'nın yorumuna hunharca güldükten sonra derdini anladım. türkiye abi. nefret edersin. ettim de. şu iğrenç zihnyet ne zaman değişecek değişse de ben görebilecek miyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben şu 3vs15 kavgaları merak ettim, güzel güzel de yazıyorsun başına bir şey gelmemiş gibi, çift palayla mı geziyorsun nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gz ye kacmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 buy bank guards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 op hızlı yaşayanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Benim basim agriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DoGMeaT said: kızlar sıkıldıkça lusinin tırnaklarına oje sürüyolar ona kıyafet şapka fln giydiriyorlar biblo alaydın keşke. veya kendin biblo olaydın. o da işler benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 masa said: siktin mi Koca yazıyı okudum okudum, gelen ilk mesaja bak :D ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Alıntı yapmasanız varya hayatta anlamazdım masanın yazdığını rahatlayı okuyunca kafa direk zıçtın mıya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Masa nın sorusuna cevap gelmemiş yalnız. Hikaye ile ilgili merak ettiğim tek şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bu konuyu zaten yazdıydın sonucu yazsan bi tek olurmuş, bir de ev içindeki kim kimle tokuşturuyor falan onları detaylandırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 CSB mi diyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 halk sex bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 masa said: siktin mi adam net abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Olm kadın milleti dediğin eve girdi mi sütyeni direk çıkarır, yeri gelir sıcaktan pişer donla gezer. 3 kızın arasında yiğit ne hale düştün kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 HocaEfendi said: o değilde merve ile yaprak'a nolldu ? bide bu gün ne giysemde senin köpekle pr yaptımı ? yoh ya ev dagıldıktan sonra kasamadım k1nJo said: hikayeden bonzai içmeyin öğütüne nereden vardı merak ettim. sen çok istiosan iç Seperate said: Ben şu 3vs15 kavgaları merak ettim, güzel güzel de yazıyorsun başına bir şey gelmemiş gibi, çift palayla mı geziyorsun nedir olayı? dar alanda geçiyordu o yüzden aralarına alamadılar,sayıları çok bi işerine yaramadı,300 tarzı dar yerden geçirmemece oynadık,hani dayak fln atmadık ama yemedikte,en son dövemeyeceklerini anlayıp silah ve sopayla gelmeye başladıklarında kapıyı kapatıp polis bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 olm o kadar zaman bi restoranda ustanın yanında çırak olarak başlasaydın şimdiye tom eykıns olurdun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dogmeat seks sorularını özenle skiplediğine göre kızlarla hem ayrı ayrı hem de birlikte skiplemiş belli ki. HLL PNP (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Abi ben herşeyi geçtim. Hikayedeki köpeği yok bugün ne giysemci kızı felan merak etimiyorumda. Bi insan ikinci üniversite olarak neden Okan Üniversitesinde Gastronomi okur ki ya la? İlk ünviersiten neydi hacı? İbni Haldun urartu dili ve edebiyatı mezunu felan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 niye abi gastoda da iyi is var esasen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gastro= tatil yapman zor + günde 10-12 saat ayaktasın. Sürekli stres sürekli gerginlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Asşçılıkta ne gerginliği var lan. Çorbanın tuzu fazla oldu, yahni pek bi acı olmuş diye mi stress oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar