DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bugün aldığım bir haber,sırtımdan inanılmaz bir yükün kalkmasını sağladı,bu gece çok rahat uyuyacağım,ne olduğunu nasıl olduğunu anlatayım çok merak etmeseniz de,gereksiz bilgiler ve yorumlar içerecek bu hikaye,%100 gerçektir,abartma fln bile yok bence, yıl 2012,istanbulun en salak semtlerinden birine konuşlanmış okan üniversitesinde gastronomi okuyorum,kurtköyde okul,kadıkoye 40-50 km fln,çevresinde medeniyete dair hiçbirşey yok,insanlar boş vakitlerinde viaport isimli outlet alışveriş merkezine fln gidip kipa geziyor,semt sakinleri ağırlıklı olarak olabilecek en kötü sosyo-ekonomik sınıfa dahil insancıklar. üniversiteli kızlar market alışverişini yaparken sokagın ucundaki ocak başında dürümünü yiyen tırcı ve kamyoncular onları kesiyor,alt komşu ibrahim tatlısesi vuran adam,karşı komşu eskort,yan komşu torbacı,öyle bi hayat yaşanıyor,ortamlar acaip yani,mutlak bir mutsuzluk hakim ben o semtte aşırı salaş öğrenci evlerinde kalıyorum,kaldığım evler genelde en az 6-7 erkek öğrenci barındıran,çöpü atılmayan,yerleri süpürülmeyen,1 sayfa ders çalışan kimseyi görmediğim,kuru sulu sürekli kafa çekilen,korsan taksicisinden eskortuna arada çok acayip tiplerin damlayıp gelip talebe demeye bin şahit isteyecek ben ve ev arkadaşlarımla kafaları kırdğı izbe evler. bu şartlarda bi yandan okula gitmeye çalışıyorum,2. üniversitem o yüzden asılmam lazım,anne baba heyheylerde,düzgün takılmaya çalışıyorum ama çevrem terso,iyi çocuklar ama çok hızlılar,kafam kaldırmıyor,düzgün bir hayata geçiş yapmak istiyorum,(abartıyorum tabi sulu kuru bi yandan bende takılıyorum ama öyle gitmeyeceğinin farkındayım) asıl komiği,ben o cahilliğin getirdiği cesaretle kerhaneden karı kurtaran adam misali,semtten bi abimizin sokağa attığı köpeği sahiplenmişim,bakıyorum ona,şimdi yalan yok ev arkadaşlarımın hepside yardımcı oluyor,ama gerek yok yani,öğrencisin zaten,yemek parandan arttırıp bira fln alıosun,köpek senin neyine,neyse... neyse bigün darlanmışım yine,lan nası olacak,ben böle yerlerde yaşarsam okul bitmez,köpekle evde bulamıyorum fln diye dertliyim,halimi gören bi arkadaş" gel gezmeye gidek,2 tane kız arkadaşım var onlara gidek bizi ağırlarlar takılır muhabbet ederiz iyi kızlar "diye dışarı cıkardı beni ,gittik kızların evine,cidden pırıl pırıl kızlar,iyi insanlar,sağolsunlar dinlediler dertlerimi,meyve soydular bize fln,muhabbet ettik ayrıldık ertesi gün kızlardan yaşca büyük olanı aradı beni "yiğitcim biz seni ve lusiyi çok sevdik,eğer bi yer bulamassan gel bizle yaşa,bi odamız boş" merak edenler için lusi ben sevinçten götüm ata ata teklifi kabul ettim,ve inanılmaz bir hayata adım attım kızlarla hayat,daha önce tarif ettiğim öğrenci evlerinin tam tersi,ev parfüm kokuyor,tertemiz,pirüpak,her akşam beraber marketten malzeme alınıp yemekler yapılıyor,tv karşısında survivor izlenip meyve soyuluyor fln,HUZUUUR kızlar sıkıldıkça lusinin tırnaklarına oje sürüyolar ona kıyafet şapka fln giydiriyorlar,kızlardan biri BUGÜN NE GİYSEEAM e katılacak,yanında lusiyi götürcek hatta,ona kıyafet bakıyor fln,beraber ipadden oyun oynuyoruz,deli gibin eğleniyoruz,çok mutluyum,götüm havalarda tabiki böyle mutluluklar karşılıksız kalmaz,ülkenin şartlarını,semtin şartlarını göz önünde bulundurun,biraz uzun oldu bi sigara fln içim devam etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 siktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sdsfghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 netliğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 lan ben de bişey sandım bu muydu rahatlama ASDSADDSA tl:dr montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 kızlarla huzurlu mutlu 3-5 ay yaşadım,zerre sıkıntı olmadı aramızda,sonra gel zaman git zaman komşulardan horultular duymaya başladık,önceden belirteyim komsulara rahatsızlık verebilecek zerre hareket yapmıyoruz,o tarz bi hayat yok zaten,sabah erken uyanıp kahvaltı-okul,akşamları ders çalışmaca,sonra saat10 yatağa kon tarzı müthiş bi hayat yaşıyoruz köpeği gezdiriyorum arada,komsular görüyor ama laf gelmesin diye dikatliyim,kakalarını poşetle alıyorum fln,ideal komsuyuz yani ama bilmediğimiz şeyler var,mesela apartmanın bi 1/4ü akraba imiş,ve bu sülale bizim kiracı oldugumuz daireye göz dikmiş,bizim daireden cıkmamızın ve yerimize kendi akrabalarının geçebilmesi için derin derin yol yapıyorlar,hakkımızda dedikodu cıkıyor,köpekten yana şikayetler ediliyor,laf laf laf,bunları sonradan öğrendim ama,laf söylemenin bence cok bi zararı yok,yahut kücük beyinlerinde yaptıkları diğer planların asıl huzursuzluk,bu fb ile gs nin 2-2 berabere kaldıgı efsane maçın gecesinde oluyor,kızlar memlekete gitmiş,bizde 1-2 arkdaş macı izlemeye gitcez pendik sahilde,lusiyi evde bırakıp yola çıktık,2-3 saat sonra geri geldiğimizde kapıda 3-4 tane komsu vardı,once normal konusmaya başladık,köpeğin havlayıp rahatsızlık verdiğini anlattılar,özür diledim,güzel güzel konustuk,sonra komsuların sayıları artmaya basladı,3 kişi 4 oldu,5-6-7 derken karsımızda bagırıp cagıran küfür eden 15 kişilik bir grup olustu şimdi sizin evaplara biraz eleştiri oku yadgdırıp devam etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 said: okan üniversitesinde gastronomi okuyorum burada bıkratım okumayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Fistan said: lan ben de bişey sandım bu muydu rahatlama ASDSADDSA tl:dr montla sıç dur la daha,yeni başlıyoruz ergen arkadaşlara ise laf söylemiyorum onlar kendi sivilce irinlerinin içinde bogulup kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Millet karı kız ile eve çıkar, bana da özbekistana yöllayacaklarını açıklarlar... Şansın bundan sonra açık olsun DoGMeaT. Yalnız yapabileceğin en sıkıntılı şey masanın dediği olur o ortama direk limon sıkarsın. Meriçliğe devam. Ona buna kırılacaksın biraz ama anlattığın eski yerden milyon kat daha iyidir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 köpekte bişeye benzemiyo saliver luks bi semtte sokaga gitsin ne ugrasiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 adına çok sevinmiştim de akşam eğlencesi survival izliyor olmana içim parçalandı sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 masa said: siktin mi an hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sardı beni devam upupup +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 okuyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 cok severim lan boyle hikayeleri 4 gozle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 --------part III---------- EN son anlattıgım gibi kapıdayız,15kişi karşıda "sizi geseriz,mnıza koruz,ırz düşmanları" fln diye bağırışıyor,devamını mahkemeden bugün elime ulasan "türk milleti adına gerekçeli karar" dan ileteyim kısacası saçma sapan 3vs15 sopalı bıcaklı bi kavga oldu,kim ne dayak yedi ne dayak attı pek belli değil,biz eve sıgındık yine,15-20 dakkaya polis geldi beraber karakola gittik,adamlar bizden şikayetçi oldu,biz onlardan o akşam gidip darp raporu aldık,iğrenç bi gün geçirdik,ben tabi o evde daha barınamadım,kızlar da taşındı,sistemimiz bozuldu,bugüne kadar sürdü dava,bugün işte karar dosyası elime ulaştı,karşı tarafta şikayetçi oldugumuz 5 kişiye 2binliraşar ceza+mahkeme masrafları+5 yıl denetimli serbestlik girmiş abi saatlardir okuyup okuyup göbek atıyorum keyiften,bunun rahatlaması işte,nası bi duygu anlatamam,daha ağır ceza almalarınıda isterdim ama dogrusu öğrenci halimizle hiç organize şekilde hareket edemedik,dogru düzgün mahkemeye gidemedik,beraber ifadeleri senkron edemedik,ona rağmen o gece aldıgımız darp raporu işe yaramış,heriflerin bize attıgı hiç bi suclama kabul görmemiş,bizim iddaalar ise darp raporu sayesinde haşırt etmiş karşı tarafa şimdi bu dakkadan sonra ne derdime derman oldu tabi,sıfır,ama yinede hosuma gitti,6 sayfa karar kagıdı yollamıs mahkeme,okuyup okuyup keyifleniyorum siz siz olun,1)bonzai içmeyin,2)kavga etmeyin sevgili patiler ama kavga ederseniz hemen suratınızı muratınızı anahtarla kalemle çizip darp raporu alın,hele öğrencyseniz üniversite hastanesine gidinki asistan cocuklar size sempati duysun,bıçak mıcak cekmeyin,cekerseniz reddedin,karakolda kaşar mahkemede şaşar,asla unutmayın hepnizi öptüm,mutlulugumu paylasabilirsiniz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ceza davası kararını delil göstererek tazminat davası patlat bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ok fena sayılmazmış hızlı bitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 özet: sokak köpeğini eve alip beslemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 valla ne detayları var hikayenin anlatsam inanmayacağınız ama bu formatta bu kadar olyo daha fazlası anca alkol masasında fln olur belki beni en rahatlatan 3 ay önceye kadar edevletten mahkeme dosyalarıma bakınca 3 kalem görünüyordu 1)yaralama+tehdit+hakaret (bu dava,beraat ettim) 2)yaralama+trafik güvenliğini tehlikeye atma+hakaret(siyasi mevzulardan dolayı cıkan olasıya absürt araba kovalamacası içeren bir kavga) 3)yaralama+hakaret (bu uzun uzun anlattıgım komsulu kavgadan bir sonraki yıl pendikte park yeri sorunu yüzünden kahveci esnafıyla ettiğim kavga) şimdi 3ünden de beraat ettim yahut karşı taraf ceza aldı,bir anda tertemiz oldum,hayatımdn koca bi stres kalktı,abilerim ablalarım cidden kavga etmeyin,dünyanın en sacma şeyi kavga etmek,sinirlenince 40a kadar sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 1) seks yok diye ağlarken gülüceğe odaklanıyor muydun 2) hakimden mervelerde kaldğını neden gizledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Rerore said: 1) seks yok diye ağlarken gülüceğe odaklanıyor muydun 2) hakimden mervelerde kaldğını neden gizledin 1)seks mi? oda ne? 2)orda kaldıgımdan kızların ailesinin haberi yoktu ve başlarını agrıtacak bi duruma yol acmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 RSB kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 hikayeden bonzai içmeyin öğütüne nereden vardı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar