orionlogic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 onerdiginiz. kullandiginiz bir makina var mi? sodadan ziyade sparkling water icin kullanmak istiyorum. o yuzden sise sodalar agir geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sodayı aç 5 dakika bekle iç. Daha hafif gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ben parmağımla tıkayıp az bi çalkalayıp sonra içiyorum bazen. Ama pekmezle sodayı karıştırıp kola yapma kafası bi yerde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 farklı bir sürü marka var neden acı çekiyorsunuz ki, ben sadece beypazarı içiyorum mesela, sert. Damla falan gayet pamuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 beypazarı veya kızılay, diğerleri gazlı su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Beypazarı & Sarıkız or afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://www.amazon.com/SodaStream-Genesis-Starter-Kit-Red/dp/B002TYZHDK bende bundan var memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 dedem de sparkling water içerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bize ne dedenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 beypazarı alin icin gerisi tırı vırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Karbondioksit ile zenginlestirilmemis maden suyu var mi marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Akmina için işte. Fakir değilseniz pellegrino da olur : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 https://www.aklarsanalmarket.com/images/large/67ca430f5289c2094d1657809cc9c978.jpg ankaranın çok nadir perklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Drall said: Ben parmağımla tıkayıp az bi çalkalayıp sonra içiyorum bazen. Ama pekmezle sodayı karıştırıp kola yapma kafası bi yerde sdf Soda makinesi önerisi istenmiş, soda içme teknikleri söylenmiş. Teşekkürler Paticik. Ek: Ahahah bira konuları gibi insanlar kendi bildikleri soda firmalarını kapıştırıyorlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bilmedigimiz firmalari kapistiralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Warhero said: Drall said: Ben parmağımla tıkayıp az bi çalkalayıp sonra içiyorum bazen. Ama pekmezle sodayı karıştırıp kola yapma kafası bi yerde sdf Soda makinesi önerisi istenmiş, soda içme teknikleri söylenmiş. Teşekkürler Paticik. Ek: Ahahah bira konuları gibi insanlar kendi bildikleri soda firmalarını kapıştırıyorlar (tu) hay agzina saglik. ne acayip insanlarla dolmus burasi. ya kendilerine bakmadan dalga geceler, ya konuyu okumazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 beypazari guzel daha demin ictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 böyle bi makinenin varlığından yeni haberdar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Drall said: Ben parmağımla tıkayıp az bi çalkalayıp sonra içiyorum bazen. Ama pekmezle sodayı karıştırıp kola yapma kafası bi yerde sdf Pekmezle sodayı karıştırıp kola yapmaya çalışan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 aynayla cine5 şifresi çözmeye inananların ülkesi lan bura krdş türkiye bura ne beklion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Annem çocuklen kola diye pekmezle su, pekmezle soda falan karıştırıp veriyodu. Biz de kola mıymış bu, rengi de benziyo ama bilemedim. Tadı da pek benzemiyo aslında, ama neyse annemin yalan borcu mu var sonuçta diyip içiyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Beypazarı sodasını çalkalayıp içine üflemeden içenler vatan hainidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 makine iyi de ona takılacak CO2 tüpünü nerden bulacaz? yada boş tüpü doldurtaibliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bu makinenin cam şişelisi olan var mı bu arada? İlle plastik şişeye mi koydurucaklar sodayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tup ayrica herhangi bir yangin sondurme ureticisinden temin edilebilir sanirim.. doldurmayi da yangin sondurmecilerden yapiyormus akvaryumcular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar