Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bu sene Macbook satısları iPad satıslarını gecti yine diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pil hala büyük sıkıntı en iyi gadgetlar bile yoğun kullanımlarda 5-8 saat üzerine çıkamıyor 15-20 saate çıkmadan bu rakam bir halt olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 vista dışında kötü os yapmadı adamlar, ha 95, 98i kullanırken karşılaştırıcak bişi yoktu hadi onları geçelim. XP, 7, 8 hepsi müthiş, hepsi şahane. 1.5 yıl kadar şirket laptopında windows 8 sonra 8.1 kullandıktan sonra evdeki desktopda windows 7ye döndüğümde (7 lisansım var sadece çünkü) bocaladım, demek ki 8 olmuş. 10 da çok güzel olacak eminim. Çıkar çıkmaz da alıcam evdeki bilgisayarıma. 8.1 almaıyışım tek sebebi 10u beklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Sırada bekleyen gadget bu benim: http://goodereader.s3.amazonaws.com/blog/uploads/images/kobo-Glo-HD-Sleep-Cover-Case-17428192-5.jpeg Pil ömrü 40 saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 abi o kitap kitapta pil ömrü olmamalı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aktiftablet said: vista dışında kötü os yapmadı adamlar, ha 95, 98i kullanırken karşılaştırıcak bişi yoktu hadi onları geçelim. XP, 7, 8 hepsi müthiş, hepsi şahane. 1.5 yıl kadar şirket laptopında windows 8 sonra 8.1 kullandıktan sonra evdeki desktopda windows 7ye döndüğümde (7 lisansım var sadece çünkü) bocaladım, demek ki 8 olmuş. 10 da çok güzel olacak eminim. Çıkar çıkmaz da alıcam evdeki bilgisayarıma. 8.1 almaıyışım tek sebebi 10u beklemem http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d6/Lamb_09807-a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 10'dan ben baya umutluyum ya, adamlar doğru yöne kürek çekiyorlar. gadgetları da inanılmaz bu arada. surface pro'ya sağda solda denk gelirseniz parmaklayın. mobile olarak bu kadar yıldır kullandığım en solid cihaz. gerek yazılım, gerek donanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 windows me vardı sanki vistadan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Lopeth said: windows me vardı sanki vistadan kötü gayet iyiydi ya, xp kaldırmayan makinamda kullanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aktiftablet said: 8.1 almaıyışım tek sebebi 10u beklemem 8 alınca 10a upgarde var beleşe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Windows phone gitti mobile geri heldi 🗿 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 axedice said: aktiftablet said: 8.1 almaıyışım tek sebebi 10u beklemem 8 alınca 10a upgarde var beleşe? yok öle bişi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Var. Windows 7'den guncelleme de beles ama, yine bekleyebilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Korsandan upgrade var belese lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Nasıl olacağını bile yazmışlar. Hem 7den hem 8den upgrade var. 7den varsa bekleyebilirsin gerçi. http://www.extremetech.com/gaming/205650-microsoft-unveils-windows-10-editions-upgrade-paths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 dana22 said: internet e bagli olmayanlar ne yapacak ? yani butun islemleri sunlari bunlari bir servere baglayip server uzerindeki isletim sisteminde yapip sonuc olarak mi gonderecekler ? nasil o is. ? interneti olmayan kalmadı aslında da işte bizde hala elektrik gidyio sdfkgsöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 mm yok ya..bizim evdeki bilgisayarlardan 2 tanesi internete bagli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bu arada dusundum de ev teknoloji coplugu.. 2 masa ustu 2 laptop 1 minibook 3 tablet 2 e reader bilmem kac telefon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 korsandan update olunca korsan windows 10 olacak bu arada haberiniz olsun öyle bir açıklama yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Candy Crush Saga pre-installed olarak gelicekmis icinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 GERGE said: Var. Windows 7'den guncelleme de beles ama, yine bekleyebilirsin yani. e boşuna para vermiyim, 7den upgrade ederim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bi dk 7 den 10 a update olunca bir yıl sonra "PARA VER KANKA PARA VER PARA" diycek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Eğer 7 lisanslı ise demeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bi dakka korsanlaradamı upg yapıyolar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bi dakka bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar