Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 yok win11 için önceden yazdıklarım hala geçerli, aylık bug fix dışında feature update filan gelmedi hala. ama onun yerine win12 duyurdular: https://www.windowscentral.com/software-apps/windows-11/microsoft-moves-to-new-windows-development-cycle-with-major-release-every-three-years-feature-drops-in-between 2024'te gelecekmiş, daha sık güncelleme yapacaklarmış bir de ama hala birşey yok ortada gördüğüm. aynı sakat ui devam ediyor. directstorage'lı oyun hala görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 abi salak mı bunlar? cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 firefox 100 oluyor biz niye yapmayalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Bir sorun göremedim ben, 3 yılda bir yeni OS gibi değil, yeni SE gibi büyük güncelleme olarak algıladım ben ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 3 yılda bir yeni os eskisi gibi, feature güncellemeler en yeni sürüm için daha kısa aralıklarla gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 windows 11'deki bu group by'i tamamen kaldirmanin (her yerden, her sekilde) bir yontemi var mi? hatta group by kodunu yazan arkadasi isid'e verip, kafese koydurtup yaktiralim ve de bunu ms programcilarina izletelim diye dusunuyoru, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 google skills: Spoiler You will need to run this script in Windows Powershell Admin (Press Windows key + X, then select Powershell Admin): $Bags = 'HKCU:\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell\Bags' $DLID = '{885A186E-A440-4ADA-812B-DB871B942259}' (Get-ChildItem $bags -recurse | ? PSChildName -eq $DLID ) | Remove-Item gps explorer | spps https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-permanently-disable-group-by-in-file/6b1cd4b4-9d7b-42ef-8a43-bdff46eb62db Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 (düzenlendi) o kodu yazan arkadasi yanar donerli hale getirmek peki? nope, groupby halen calisiyor. ben halen yakalim diyorum Eylül 22, 2022 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 @Quo-Vadis https://netlisans.com/ - şurdan aldım Windows 10 Pro Yazın buradan lisans almıştım şimdi "win 11 hazır ve ücretisiz kur" diyor ücretsiz mi yükseliyor şimdi win11 keye ? geçmelimiyim bilemedim sorun yaşayan çok kişi var donanım bu. intel core i5 10400 16 gb ram gtx 1060 500 gb ssd %70 oyun geri kalan twitch, sorf, youtubede kullanılıyor pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 (düzenlendi) ücretsiz yükseldi bende. 'sorun' deyince bug tarzı birşey üzmedi. üzen tek şey feature set. kötürüm sağ klik menüsü hala üzüyor ama diğer kısımlara mecburen alıştım gibi. aşağı toolbara macosx gibi dizdim herşeyi, bir sürü şey bakmasam da açık öyle kullanıyorum. geç denecek bir durum yok, geçme denecek durum işte sağ klik menüsü. bu hafta yeni büyük update geldi, yükledim ama onda da birşey yok dişe dokunur. bugüne kadar kullandığım en anlamsız windows. eskisinde devam edebilirsiniz halen, destek kesilmedi ona zaten. ha yeni güncelleme ile yukarıda yazan group by içine etti mesela BÜTÜN folderlarımın. toptan eski haline nasıl döndüreceğime bakıyorum hala. bence de o kodu yazanı yakabiliriz. Ekim 15, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 (düzenlendi) ilk directstorage'lı oyunun testi, videonun ortalarında başlıyor. çok dramatik olmasa da etkili. tldw: cpu hızı büyük ölçüde etkiliyor yine de, win11'de win10'dan daha iyi. ps5'ten hızlı olması için 12900 gibi bir cpu gerekiyor. Ocak 31, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 ilk elektrik gidip gelmede sistem çöktü format atmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Windows 11'in her şekilde daha iyiymiş, Auto HDR'ı epey beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Microsoft is once again testing ads in the Windows 11 start menu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 ahahahahahahaha win11 coh gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Microsoft confirms that the current version of Windows 10, Version 22H2, will be the final version of Windows 10, which is expected to reach EOS (end of support) on October 14, 2025 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 bu akılsızlığı bir de bilerek, bilinçli yapıyorlarmış. gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Android'e benzer iPhone'ları bluetooth ile Windows'a bağlama desteği gelmiş. Deneyemedim ama mesaj ve arama için kullanılabilecekmiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Microsoft announced on Tuesday that the unthinkable is happening: it's adding native support for file compression formats 7z and rar. https://www.pcgamer.com/thanks-for-everything-winrar-windows-is-finally-getting-native-rar-support/ 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 O anda @GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 ince ayar yaptıracak mı esas mesele o ama, ziplerken hiçbir ayar yok çünkü windows'ta. ben 7z için bayağı custom ayar yaptım olabildiğince performans yettiği ölçüde iyi sıkıştırma alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 toprağı okumadım, 11 kivama geldi mi geçebilir miyiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Sam, 15.10.2022 15:22 tarihinde dedi ki: ücretsiz yükseldi bende. 'sorun' deyince bug tarzı birşey üzmedi. üzen tek şey feature set. kötürüm sağ klik menüsü hala üzüyor ama diğer kısımlara mecburen alıştım gibi. aşağı toolbara macosx gibi dizdim herşeyi, bir sürü şey bakmasam da açık öyle kullanıyorum. geç denecek bir durum yok, geçme denecek durum işte sağ klik menüsü. bu hafta yeni büyük update geldi, yükledim ama onda da birşey yok dişe dokunur. bugüne kadar kullandığım en anlamsız windows. eskisinde devam edebilirsiniz halen, destek kesilmedi ona zaten. ha yeni güncelleme ile yukarıda yazan group by içine etti mesela BÜTÜN folderlarımın. toptan eski haline nasıl döndüreceğime bakıyorum hala. bence de o kodu yazanı yakabiliriz. Dynun, 24.05.2023 18:08 tarihinde dedi ki: toprağı okumadım, 11 kivama geldi mi geçebilir miyiz artık ekimde yazdığım geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 bu çıktığı zaman win11'e kesin geçme zamanı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 herhalde bu saatten sonra cikacak tum isletim sistemleri uc asagi bes yukari bu yaklasimda olacak. arama kutusu ve kisisellestirilmis launch'a ai prompt destegi. ucu acik tabii ki ama bu haliyle gimmicky buldum. app control icin yeni bir yontem avantaj. windows help'de faydasi buyuk ama onun web versiyonunu ayni kapasiteyle sunmak ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar