Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shokugeki no Souma

Sam

Öne çıkan mesajlar

Top 10 Anime Betrayals
:p

Tam Aizenlik sahne oldu ama cidden.

Dedeye de yazık oldu.

Bir de bişey sorucam ama spoilera koysam mı koymasam mı bilmiyorum. Neyse;

Rindo'nun saç ve göz rengi niye Souma nın aynısı ya? Gözüktüğü ilk bölümden beri sorucam soramıyorum. Animelerde bu kadar bariz benzerlikler hayra alamet değildir genelde.

Kardeş filan mı çıkacak bunlar? ^^

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Rindo'nun saç ve göz rengi niye Souma nın aynısı ya? Gözüktüğü ilk bölümden beri sorucam soramıyorum. Animelerde bu kadar bariz benzerlikler hayra alamet değildir genelde.

sanmıyorum ya, ama bir yılan teması var renkler ve gözbebeklerinde. bölüm sonunda tavrında da görmüş olduk. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

6

Yeni konu bi yandan iyi ama diğer yandan da 2 cour boyunca Erina'nın daddy issuesına katlanmayalım ya, feci bayar.

Aizen in de derdi nedir anlamadım, kalitesiz müşterilere zehirli et mi bırakıcak kaldırım kenarlarında filan? Ben mi dikkat edemedim yoksa pek bağlayamadılar mı konuyu/karakteri?

Sam said:

ShadowFury said:

sanmıyorum ya, ama bir yılan teması var renkler ve gözbebeklerinde. bölüm sonunda tavrında da görmüş olduk. (:P)

Ya ama rastgele kızıl saç/ela göz değil ki, renk tonları da gölgelendirmesi de aynı, hatta saç tipi yüz tipi bile aşırı benziyor. Direkt Souma genderbend yani.

Gözüktüğü bölümlerde de işte iyi bi karakter olarak gösteriyorlardı direkt Souma ya yakınlaşması filan. O yüzden de biraz ihtimaller artıyor.
Gerçi sonrasında Food Nazi çıktı ama yine de olabilitesi var bence :p

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...