ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Top 10 Anime Betrayals :p Tam Aizenlik sahne oldu ama cidden. Dedeye de yazık oldu. Bir de bişey sorucam ama spoilera koysam mı koymasam mı bilmiyorum. Neyse; Rindo'nun saç ve göz rengi niye Souma nın aynısı ya? Gözüktüğü ilk bölümden beri sorucam soramıyorum. Animelerde bu kadar bariz benzerlikler hayra alamet değildir genelde. Kardeş filan mı çıkacak bunlar? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Sam said: since when are you under the illusion that you’re ruling totsuki? ahahahahfklsadjfksdajf inanilmaz iyiydi bolum sonu ya. hakikaten top10 oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ShadowFury said: Rindo'nun saç ve göz rengi niye Souma nın aynısı ya? Gözüktüğü ilk bölümden beri sorucam soramıyorum. Animelerde bu kadar bariz benzerlikler hayra alamet değildir genelde. Kardeş filan mı çıkacak bunlar? ^^ sanmıyorum ya, ama bir yılan teması var renkler ve gözbebeklerinde. bölüm sonunda tavrında da görmüş olduk. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Cuce said: elinde ne varsa canaga doldurduğu ve nasıl olduysa mükemmel olan yemek bölümünden sonra bu bölüm iyiydi. bide sonunda uzun vadeli bi plot falan iyi iyi THE DEEPEST LORE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 senzaemon reinhardt mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 yok yamaji işte o da, oğlu da aizen. (:P) http://bleachzanpakuto.weebly.com/uploads/4/7/5/6/4756468/2301189.jpg?396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 6 Yeni konu bi yandan iyi ama diğer yandan da 2 cour boyunca Erina'nın daddy issuesına katlanmayalım ya, feci bayar. Aizen in de derdi nedir anlamadım, kalitesiz müşterilere zehirli et mi bırakıcak kaldırım kenarlarında filan? Ben mi dikkat edemedim yoksa pek bağlayamadılar mı konuyu/karakteri? Sam said: ShadowFury said: Rindo'nun saç ve göz rengi niye Souma nın aynısı ya? Gözüktüğü ilk bölümden beri sorucam soramıyorum. Animelerde bu kadar bariz benzerlikler hayra alamet değildir genelde. Kardeş filan mı çıkacak bunlar? ^^ sanmıyorum ya, ama bir yılan teması var renkler ve gözbebeklerinde. bölüm sonunda tavrında da görmüş olduk. (:P) Ya ama rastgele kızıl saç/ela göz değil ki, renk tonları da gölgelendirmesi de aynı, hatta saç tipi yüz tipi bile aşırı benziyor. Direkt Souma genderbend yani. Gözüktüğü bölümlerde de işte iyi bi karakter olarak gösteriyorlardı direkt Souma ya yakınlaşması filan. O yüzden de biraz ihtimaller artıyor. Gerçi sonrasında Food Nazi çıktı ama yine de olabilitesi var bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 yani hiç bilgi yok ailesi yönünde, mangaka daha ileride işleyecek herhalde. o yüzden imkansız değil tabii ama ben o yönde bir izlenim edinemedim henüz. ahah food nazi tam ama cidden, aizen “no soup for you!” dedi resmen lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 soma da neler oluyöör?! ilginç bi hal aldı hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 7 Eizan o kadar fazla death flag kaldırdı ki önümüzdeki bölümde Souma bunu kesip jüridekilere zorla yedirirse şaşırmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bastır ryo-kun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Shounen animelerin vazgeçilmezi "düşmanın ne kadar güçlü olduğunu göstermek için sağlam bi yan karakterin dayak yemesi" kısımlarındayız gibi geliyor bana ya, Ryo'ya yazık edicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 ryo döver bence. elite ten adayı herif. birde dövemezse nakiri döver bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 ryo harcanabilir gibide bu karakter değil o sessiz olan la kapıssaydı harcanırdı. bu sımarık tip şimdi shounen usulune gore ryonun kzanması muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 boş boşuna gerilim vermişler. bu haftaki shokugeki'den beraberlik çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 mangasında bunlar var mı ya okusam mı? animesi kadar zevk vermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Food Wars Season 4 announced for Spring 2018! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Dragonfire said: mangasında bunlar var mı ya okusam mı? animesi kadar zevk vermez bence.mangasını iyi takip eden animelerden biri Shokugeki no Souma. Bence mangası akıyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5gUeAg7ixmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ulan çok iyi bitti ya. keşke bu sezon da devam etseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bekle ki gecsin kis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 cook up a storm http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRokdzK9KRxQqaaHCoKr1eSbVnW8SGWfqVzHxgyVB_GZYNotPoo chinese drama live actionı bunun. millet in elbiseleri dağılmıyo bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Emiya-san Chi no Kyou no Gohan fate night tı sanırım, oradaki elemanla saber yemek yapıyorlar. 2 bölüm şimdilik. 12 dk bölüm başı ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 gelmiş bu. güzel yerde bitmişdi ordan aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Ooo hadi yine baslıyoruz acıkmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar