madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Simdi usendigim icin videoyu kesip koyamıycam o bolumu ama donup tekrar izledim birebir koymuslar hic bir yeri atlamadan. yok efendim karsılastırmıyorlar pilav cok iyi diyip gectiler dedigin yerde etin sosun pilavın birbirini ne kadar iyi tamamladıgından bahsedip "don" konseptine gonderme yapıolar. nikuminin yemegi iyi bir "don" degil. Shokugekinin olayı da bu zaten bir konsept belirliyorsun o konspette kapısıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 çarpışacakken şarkı mırıldanmasına güldüm heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ahahah evet cocugun mirildandigi yer asiri salakti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 çılgın soma fransızı coşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 oo haftaya kapışma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yalnız okulun mad max setting'ini de öyle bir abartmış ki yazar, 1000 kişinin 900'ü gitti bir haftada neredeyse şu anlatılana göre. kimse girmez öyle bir okula lol. biraz kısması lazım olur olmadık herşeye okuldan atma olayını. bu seferki atacağı dayak hakedildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://i.imgur.com/BLnDP2h.jpg A5 grade et de böyleymiş. 100 gramı 300$ bütün gün ineklere masaj yapıp, bira-sake içiriyorlarmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ve bu indirimdeki ete yenildi. ileride türk mutfağını da erikli lapa ile yenerse diye youcouldhavepreventedthis.jpg'im hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 nippon damashii ile her şey mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Aaabi öf çok iyi bu bölüm :D sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 guzeldi bayagi ama garip yerde bolduler bolumu. tek bolume sigdirsalar super olurdu bence. cliffhanger oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 nerdeyse her bölümde ending sonrası devam ediyo biraz, benim gibi preview izlemiyenler varsa haberiniz olsun ve evet baya kötü bi yerde böldüler, hani olcıağıda ibliyoruz o yüzden gerilimde yaratmıyo ama bütün ritmi atmosferi bozdu. tyapmasalrmış keşke. su memeli möezun ablayı cıplak göreydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ahah komik ve eğlenceliydi, gelecek bölüme anton ego'nun çocukluğuna gideceğiz sanırım. işte akagi gibi döver mi gibi değil de nasıl dövecek diye izleniyor yani. Onu kabullenince üzmüyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ahahh çok iyi bu seri winx club lahana dönüşümleri ile sarışın şefin arada ingilizceye kaymasına baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Sam said: Ahah komik ve eğlenceliydi, gelecek bölüme anton ego'nun çocukluğuna gideceğiz sanırım. işte akagi gibi döver mi gibi değil de nasıl dövecek diye izleniyor yani. Onu kabullenince üzmüyor hiç. ya şöyle kaybedersen okuldan atılırsın muhabbetine girmeseler döver mi beklentisi de olur, lan acaba dayak mı yiycek diye geriliriz de çocuğun okuldan atılmayacağı belli, anime biter yoksa :p sonuç olarak kazanacağı da kesin. cüceye de katılıyorum. sonuç bu kadar ortadayken bölümü orada kesmek çok kötü bir seçim, cliffhangerın kötüsü hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 evet onu ben de geçen bölümden sonra yazmıştım yukarılarda ama belli ki yazarın öyle bir derdi yok bu maçları kurarken. hani belki daha ileride çok güçlü rakibe yenilmesini istediği bir durum çıkarsa ancak. ama souma da natsu gibi yenilmeyecek hiç öyle dümdüz gidecek. uzay erikli lapa gibi saçmasapan şeylerle kazanmadığı sürece buna da şükür yani en azından ciddi emek var yemekle ilgili açıklamalarda, hoş gerçi mahjong gibi onu da pek anlamıyorum ya lol. hani yine "gaza geldi dövdü" şeklinde değil de "poposunu yırttı çalışarak ve dehasını katarak dövdü" var ki olması gereken o. cliffhanger benim de hoşuma gitmemekle beraber kırpa kırpa hızlı gitmiyorlar en azından gördüğüm çabucak bitsin diye. bölüm de eğlendirdiği sürece dert etmiyorum ki eğlendirdi şimdiye kadar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Sam said: gelecek bölüme anton ego'nun çocukluğuna gideceğiz sanırım. http://www.youtube.com/watch?v=uXPlzdTcA-I ahah güzel bölüm oldu, neden geçen hafta orada bırakmışlar anlaşıldı ama, 5dk'ya sığmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 iyi bagladi bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8wnJXUbd4Bo Sam koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 işte ağzının tadını bilen adam başka. o jüriler ömür boyu lapa yiye yiye tat sensörleri bozulmuş. GADDO TONGU'ya tattırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 mutlu oldular resmen lan djaslkjdsalkjdas. ben de burada mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ne biçim gurme bunlar ya, mehmet yaşin'den hallice ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KS9FslDdtL4 anime'dekiler de işte "OKAVARİ" diye bağırdı, hepsi birer mehmet yaşin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Guc0wnMdYhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 13 off kenshiro soma hiç beklemedik anda geldi http://i.imgur.com/d9pDSBX.png EINZBERN HOMUNCULUS DETECTED yumurta lafını duyunca bakış atmaları falan, battle shonen sanki ahaha. erina'lı sahneleri sabaha kadar izleyebilirim sanırım sonunda shit got serious oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar