atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Aynı semtte oturan kuzenimin bunu yaptıgını görüyorum, evlilik-aşk uğruna geleceği öğrendiğini düşünüyor, toplamda 4-5bin verdigi kanaatine vardım, kadın akrabalarının ve sevgilisinin isimlerini söylemiş ondan etkilenmiş, acıyorum böyle insanlara psikolojileri bozuk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 beyinsizlik zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Peasant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Geyik amaçlı olurda 4-5 bin nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 oha lan 4-5 bin ne. ben 10k bayıldım. sayesinde şu an 10k yı çıkarıyorum. denedim çalışıyor beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sostizm said: Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış. ee? alfabeyi saymış falcı zaten. böyle gelecek tahmini mi olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 oradaki oteki offside doktora gidermis gibi gitmek cumlesi.. cani sıkıldıkca dolasmaya gidermis gibi anlaminda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 onun disinda 10 k filan ne ya..isi biraktim fal bakilir yazacagim odaya..bir de portatif kahve makinesi aldim..kahvecim..gerekirse fis de keserim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 /summon wanted :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 5k yi falciya verecegine botoksa silikona falan verseymis bisiler degisebilirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 o kadar mı çirkin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sen 4-5 verdiğini dusunuyosan o en az 10 vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sadece nakit verseler o da iyi..et dese et sut dese sut..baska istekleri de olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sostizm said: Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış. Mıstık diye biriyle çıkarsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 en sefili ufurukcu hoca bir ustu falci. bi level daha ustu biyoenerji uzmani. bunlar iyi dudukluyor milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Wanted falcılara para mı kaptırmış yoksa fal bakarak milleti mi düdüklüyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 falcıya gidip para veren embesilin benim gözümdeki yeri hacı, hoca tayfasına gidenden daha aşağı yerde yalnız ya onlar cehaletten kanıp gidiyor. falcı tayfası bir de çoğunlukla hep kendini akıllı tabir eden, öyel ya da böyle okuyan tipler vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 https://www.onlinemarket.com.tr/cache/images/393x435/products/1689/eti-wanted-cikolata-bar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Badeleyen bi hoca vardı bi ara. Falcıya gittiğine şükret sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sözlük başlığı gibi başlık atmayın ya foruma bu ne "Falcıya doktora gidermiş gibi giden aptallar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 DarKRideR said: falcıya gidip para veren embesilin benim gözümdeki yeri hacı, hoca tayfasına gidenden daha aşağı yerde yalnız ya onlar cehaletten kanıp gidiyor. falcı tayfası bir de çoğunlukla hep kendini akıllı tabir eden, öyel ya da böyle okuyan tipler vs... ya beyoğlunda bir oğlan var. her şeyi biliyoooo. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Hayatımda iki kere (tabii ki karı kız derdine) zorla götürüldüm, ikisinde de %20 falan tutturabildi ki zaten herhangi biri karşıma geçip hayatımın 25 farklı alanı hakkında bir takım random öngörüler verse 5 tanesi tutar bir şekilde, sonra da suç tabii ki bana kaldı. ÇAKRALARIM KAPALIYMIŞ çünkü ondan dolayıymış. Hey yavrum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben sırf dalgasına gittim 3 ay önce mi ne. o kadar genel geçer şeyler söylüyor ki... babanın adının içinde A var mı, R var mı, K var mı falan. A var dedim, çok uçuk bir isim olunca 10 kere falan deneyip bilemedi :D sonra evinin yanında cami var dedi, en yakın cami 1km ötede neredeyse. iş yeri cadı kazanı gibi sizin dedi. tamam cadı kazanı aynen ama %90 iş yerleri öyledir. ayrıca iş yerinde çok dedikodu döndüğünü fala girmeden önce konuştuk kız ile. bir şekilde duymuş olabilir veya birileri falan aktarıyor olabilir böyle bilgileri.. bi tek beraber gittiğim kızın ayrıldığı nişanlısının adını çat diye bilmiş. o ilginçti. onun dışında bana mesela paso genel geçer şeyler söyleyip yarısını tutturamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 -miş'li geçmiş zaman olduğu zaman 2. kişiden dinledin demektir. inanmayacan hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar