Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falcıya doktora gidermiş gibi gitmek

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış.

ee? alfabeyi saymış falcı zaten. böyle gelecek tahmini mi olur sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Valla çok üzücü, yüksek lisans yapmış, çok zeki, iyi kitap okuyan falan bir öğrencim de böyle. Şimdi ciddi ciddi evleneceği adamın adının baş harfi M,K,S veya bişey daha olacağına inanıyor. İlişki seçimlerini bile etkileyebilir bu inanış.

Mıstık diye biriyle çıkarsa tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

falcıya gidip para veren embesilin benim gözümdeki yeri hacı, hoca tayfasına gidenden daha aşağı yerde yalnız ya

onlar cehaletten kanıp gidiyor. falcı tayfası bir de çoğunlukla hep kendini akıllı tabir eden, öyel ya da böyle okuyan tipler vs...

ya beyoğlunda bir oğlan var.
her şeyi biliyoooo.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda iki kere (tabii ki karı kız derdine) zorla götürüldüm, ikisinde de %20 falan tutturabildi ki zaten herhangi biri karşıma geçip hayatımın 25 farklı alanı hakkında bir takım random öngörüler verse 5 tanesi tutar bir şekilde, sonra da suç tabii ki bana kaldı. ÇAKRALARIM KAPALIYMIŞ çünkü ondan dolayıymış. Hey yavrum be.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sırf dalgasına gittim 3 ay önce mi ne. o kadar genel geçer şeyler söylüyor ki... babanın adının içinde A var mı, R var mı, K var mı falan. A var dedim, çok uçuk bir isim olunca 10 kere falan deneyip bilemedi :D sonra evinin yanında cami var dedi, en yakın cami 1km ötede neredeyse. iş yeri cadı kazanı gibi sizin dedi. tamam cadı kazanı aynen ama %90 iş yerleri öyledir. ayrıca iş yerinde çok dedikodu döndüğünü fala girmeden önce konuştuk kız ile. bir şekilde duymuş olabilir veya birileri falan aktarıyor olabilir böyle bilgileri..

bi tek beraber gittiğim kızın ayrıldığı nişanlısının adını çat diye bilmiş. o ilginçti. onun dışında bana mesela paso genel geçer şeyler söyleyip yarısını tutturamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...