Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Baklava dediğin cevizli olur (benim için). Fıstıklı baklava, sonradan çıkmış ve boynuz kulağı geçer mottosuna uygun hareket etmiştir. Tabii baklavanın büyük bir coğrafya'da yeniyor olmasından dolayı da bölge üretimine göre iç malzeme kullanılmıştır. Fıstıklı baklavanın bu kadar sükse yapması, Antep yöresinin ticari başarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Sütlü Nuriye yok, anket geçersiz http://pratikevyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2015/04/sutlu-nuriye-2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Fıstıklı olarak bi yaş baklava var bi de kuru baklava var. Yaş olanı kaymaklı oluyor ve tüketim süresi 3 gün. Kuru olanı ise kaymaksız 1-2 hafta dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 serbetsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Cevizli en iyisi. Fıstık zaten bayık bir tat katıyor şerbetin içinde. Ceviz hafif acımtırak tadıyla mükemmelleştiriyor tatlıyı ya o bayıklığı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Cons said: baklava tam bir çomar tatlısı ya etrafimda bunu diyenlerin begendigi tatlilar; trilece cupcake donut waffle bu seker bombalarinin hic birisi kaliteli bir baklavanin yanina yaklasamaz. zaten bu ustteki 4 luye bayilanlarin geneli yeni justin bieber jenerasyonu iste. @gerge ankarada fistikli baklava: dikmen caddesinde shelldeki gulluoglu. cevizli ve sutlu nuriye: balgattaki gozde ademogullari. fistijlilari basarisiz. sutlu nuriyesi cok baska, findikli hatta. ankara disi icin ise. kocak ve emmoglu oneririm, kargoyla da gonderiyorlar. emmoglunun basma kadayifi ve bulbul yuvasi efsanedir. aksam resim atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Cinnah'daki Gulluoglu'nu tercih ediyorum ben. Baska bir kardesin sanirim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 baklava gereksiz sarma varken daha az yufka daha çok malzeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 GERGE said: Cinnah'daki Gulluoglu'nu tercih ediyorum ben. Baska bir kardesin sanirim o. denemedim orayi hic ama benim dedigimin bir de turan guneade subesi var. fistik, yag ve hamur olarak ankarada antep kalitesinde buldugum tek yer burasiydi. cinnahdakinin resmi varsa postlar misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Baktim simdi, duz Gulluoglu'ymus. Sunun: http://www.gulluoglu.com/tr-tr-index-htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 araştırmalara göre baklava sevenlerin evinde hayatının bir bölümünde soba varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bizim ev sobaliydi ama baklavaya karsi ozel bir ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 sen çomarlığı kırmışsın şükrü özel çabanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kaymak alayının üstüne gider abi, listede olmamış. Taze cevizli süper, bence hepsi süper hakkıyla yapılıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Güllüoğlu'na baklava diyenleri gördükten sonra okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 AtlaraFisildayan said: Cons said: baklava tam bir çomar tatlısı ya etrafimda bunu diyenlerin begendigi tatlilar; trilece cupcake donut waffle bu seker bombalarinin hic birisi kaliteli bir baklavanin yanina yaklasamaz. zaten bu ustteki 4 luye bayilanlarin geneli yeni justin bieber jenerasyonu iste. Baklava ile Waffle'ı kapıştırmanın gereği yok ki. Bir gün onu yeriz bir gün diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Başlıktakilerin bitanesi bile Antepli değil, hepsi yazmış. Senede kaç kilo yiyosunuz lan sdf Bide hacıbaba felan yazmışlar lol Nerden nasıl kaç paraya yenir, iyisi nasıl anlanır öğrenmek isteyen olursa ömye beklerim. Antepli kardeşiniz out xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu okumadim. Fistik derken antep kastediliyorsa mukemmel fakat yer fistigi ise hic yemedim ama antebin yerini tutamaz ama denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ankara'da en iyi baklava hacıbaba diyorlar ama daha deneyemedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Deneme abi zaten. Ara Koçak'ı, göndersinler adresine ya da AŞTİ'ye, ertesi gün elinde. Yazık etme kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ankarada hicbirsey iyi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ulan agız tadı denen bi sey var, antepli olmak mıdır bu isin olcusu. Kocak'tan daha rezil bi baklavacı yok, Maras'ta yediklerim bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Agzinda bi sorun olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İmam çağdaş fıstıklı baklava kalp BEN.. http://i.imgur.com/OQv2TXp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Esh said: Ankarada hicbirsey iyi olamaz üzücü bir gerçek ama yemek konusunda ankara daha iyi istanbuldan. güzel ete doyabiliyordun angarada, burda et diye saçma sapan konsept yerlere götürüp durdular beni, çük kadar şeye 80tl verip çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar