Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Şaka bi yana güzel olay bisiklet, benim imkanım olsa hiç çekinmezdim ama geçen hafta biraz sürdük; popo falan kalmadı. Silikonlu şortlar varmış fakat o kadar da eyyorlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bikaç gün sürünce alışıyo popo aslında.. Keyifli ya ben aşırı eğleniyorum bisiklet sürerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 popo sıkıntısı yaşayan arkadaşlar brooks sele alabilir. pedsiz tayt için en güzel tur selesi 3000km yaptıktan sonra yavaştan poponuzun şeklini almaya başlıyor sele domuz derisinden yapılıyor galiba birde ağrı sızı yok 200 tl idi en son http://www.sheldonbrown.com/harris/saddles/images/brooks-swallow-classic2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 caiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Brooks candır B17 std alın popo ağrısından kurtulun 270 tl gibi bi fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 fenn bisikletle ise gidip gelmek cok guzel olur. Yavas tempoda gitmen yeterli. Arkaya heybe alacaksin ve bir kat kiyafet tasiyacaksin yaninda. Dri-fit kiyafet giyince ter ve koku sorunun olmayacak. Insanlarin tepkilerine aldirma dostum. Inan ki o kadar guzel bir sey ki! Kendine guvenmen yeterli. Uzun yolda pedli tayt giyilir ama erkekler genelde sort icine giydikleri icin problem yasamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 3 km'de yağmur çamur olmadıkça bisikleti seve seve kullanırdım ben. İşim 20 km'ye yakın mesafeye ve engebeli yola sahip olduğu için kendim yapamıyorum, fırsat varsa kaçırma derim. Hatta bisiklet olmadığı zaman da yürüyüş. İşe bisikletle gidip geliyor diye biriyle dalga geçecek adam zaten fikri dikkate değer adam değildir. Yapabiliyorsan mutlaka yap derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fenn said: 30 yasinda adamim ve bisikleti cok sevmeme ragmen is arkadaslarimin yaninda kucuk duserim diye isteyemiyorum. Cogunlugun arabasi var ve ben otobusle gidiyorum. Is yerim evime 3 km civari. Cimri, pinti izlenimi vermekten ve kucuk dusmekten cekiniuorum ama bi taraftan taaaaa diye basliyorum. Kararsizim Abi küçük düşmek ne demek... Babam halimiz vaktimiz çok şükür yerinde olmasına rağmen 56 yaşında kendini emekli edene kadar otobüsle, servisle, trenle gitti geldi işe. Eğer ev - iş arası 3km olsaydı muhtemelen yürüyerek gider gelirdi sırf spor olsun diye. Bi tek cumartesileri arkadaşlarıyla kahvaltıya gidip dükkana öyle geçiyordu, o zaman arabayla çıkıyordu. Hayır; trafik çekeceksin, park yeri bulamayacaksın, bulsan bütün gün aklın arabada kalacak ya da fahiş otopark ücreti vereceksin, belki de gün içerisindeki tek yürüme/spor yapma ihtimalini ortadan kaldıracaksın, benzin parası vereceksin... Arabayla gitmek gereksiz ötesi eğer İstanbul'daysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Kafaya koydum alacagim bisiklet. Araba ile malum sikintilar istanbulda olmasam bile yasadim. 10 dakka da ev 20 dakka park yeri arama gibi neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 abi bisiklet kullanmaya başla 3 ay sonra xeşke şimdiye kadar hep böyle yapsaydım diye topic açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fenn said: Kafaya koydum alacagim bisiklet. Araba ile malum sikintilar istanbulda olmasam bile yasadim. 10 dakka da ev 20 dakka park yeri arama gibi neler neler Bisiklet alacaksan her konuda sana yardimci olabilirim. Aktif turcuyum. Spor ve hobi olmayi aşıp tutku haline donustu. Artik ulasim araci olarak da kullaniyorum. Park yeri aramaktan ve otopark parasi odemekten kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben bisiklet alayım, günde 1 saat gezip tozayım istiyorum spor niyetine. hangi marka, hangi tip almam lazım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 selesi geleceginin teminatini ezmeyeninden olsun.. bu arada ankarada nerede gezeceksen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Dri-fit mrifit ter-koku sorununu önler mi lan, pis pis dolaşmayın etrafta. Duş almadan bok gibi kokarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yahu normal hızda giderseniz terlemezsiniz bile kalkıp toplu taşımada havasız kalınca terleme olasılığınız daha fazla sanki ortalama 30 ile gidiceniz işe de terliceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Abi sen izmir'de değil misin? Düz yollar işte orda yavaş yavaş gidersin sorun olmaz sabah serinliğinde çıkarsan. Ama ankara'da falan yokuş çıkarken istediğin kadar kasma terlemek kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 düz gibi ama değil %3 eğim çıkıyorum her sabah işe giderken ince ince işten dönderken 1 kere pedal çevirmeden evdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gerçi yazın yolda yürürken dururken bile terliyoruz izmirde bisikletle aynı orana tekabul ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dana22 said: selesi geleceginin teminatini ezmeyeninden olsun.. bu arada ankarada nerede gezeceksen.. ümitköy ve ötesi. önceden de geziodum, şimdi de gezecek alan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Şehir için şık bisikletler var, çok güzel olurdu yakın olup gidip gelmek.Hafif klas giyinmek... La olm bura Türkiye.HADE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 neutrino said: Abi sen izmir'de değil misin? Düz yollar işte orda yavaş yavaş gidersin sorun olmaz sabah serinliğinde çıkarsan. Ama ankara'da falan yokuş çıkarken istediğin kadar kasma terlemek kaçınılmaz. izmirin neresi düz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Sahilden sahilden sürer işte, orası düz. Kalan yerler zaten izmir sayılmaz dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 u wot m8 sahilde oturmuyorsa napacak abi sdfşlm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Komodo said: Küçük düşücem diye düşünüyorsan, düşersin. Kendinden emin olursan düşmezsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 kucuk dusme, buyuk dus, fennsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar