Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Gta5 yüzünden oynayamıyorum. Ama azmedip yıllık izinde kesin bitiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ben de pazardan pazara oynuyorum nerde kaldığımı unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 gta yuzunden bende bitiremedim , en kisada surede bitirip ssdden silmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 oyun çokiyiymiş, bunun yüzünden gtayı oynayamadım daha bi de ekran kartı yenileyecem, o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Herkes aynı dertten mustarip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 GTA yüzünden ara verenler oynamasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 şu oyunun topicinde GTA adının geçmesi ayylmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Pek ikinci kere oynayasim yok ya... oyle aklimda kalan da pek bisey olmadi. Bi de 4th wall u darma duman etmisler sanki o altin yaldizli supporter created karakterler, mezar yazilariyla filan... la anladik oyunsun iki dakka dur da atmosfere girelim diyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sevemedim bir turlu.Ne zamandir da bekliyordum.Bir heves, heyecanla basladim, ilk 3-4 saati keyifli geldi ama ne karakterler ne hikaye, ne de settings sarmadi.Oynatamadi kendini.Arada child of light, ori and the blind forest falam bitirdim, bidaha bir sans veriyim dedim 10dk daha oynayip sildim.Bir BG, IWD'in falam yanina yaklasamiyor zaten de, yoklukta gideri olur demistim, olmadi.Birseyler eksik, icine cekemiyor bir turlu.Bir de o pathfinding, off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oyun zevkin değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Oyun zevkinden öte bir BG kadar sarmıyor oyun o bir gerçek. Karakterler özellikle companionlar çok çok sçnük bence. Birde DnD sistemi olmaması sarmadı beni. Alışmışım Thac0'ya AC ye felan. son olarak level almak zevkli değil. Talentlar çok çok çok sıkıcı ve manasız. Kuşa çok vur ata çok vur adama çok vur diye talentların 90%'ı. Biraz daha renkli olmalıydı bence karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 2. oyunda sistemi değiştireceklerini (talent malent) sanmam da companionları daha da güzelleştireceklerine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çok az talent var class spesific. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ya verdiğim paraya asla yanacağım bir oyun değil o ayrı mesele. Tek şey böle en iyi 10 oyun listeme yaklaşamadı bile gönül istiyort ki öyle bir oyun olsunki temelden sallasın listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi kickstarter laneti sanırım o :) Ama bu ettikleri kar ile daha kaliteli bir hale getirirler diye düşünüyorum ileride. Sırf 77.000 insan kickstart olarak destek verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 setting pek sarmadı beni biz köktenforgottenrealmsciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 forgotten realms güzel de bokunu çıkarttılar topraktan artifact fışkırıyor tanrılar bir ölüyor bir diriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben settingi çok beğendim de özellikle sonlarda reactivity çok zayıf kalmış evet. İlk act ne güzeldi halbüse. Avellone ve Sir Tim Cain bi el atıp MotB benzeri bi xpac yapar boş bırakmazlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 setting mis gibi be. çarpılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bu setting den daha çok hikaye çıkar abi. Karışık bir dünya çünkü. Daha aumauna ların dünyası var,vailanlar var. Bunların ülkelerine gitsek ne olur oralarda ne hikayeler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 setting bence de güzel. itemization(böyle bi kelime var inşallah), mekanik felan biraz daha iyi olabilirmiş. bi de +3,+5 e alışmışım; dmgx1,15 deyince garipsiyorum, kandırılıyorum gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 BonePART said: son olarak level almak zevkli değil. Talentlar çok çok çok sıkıcı ve manasız. Kuşa çok vur ata çok vur adama çok vur diye talentların 90%'ı. Biraz daha renkli olmalıydı bence karakterler. Aynı fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Spell'ler güzeldi de talentlar tam bir faciaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 setting içine barut konmuş generic fantasy setting be...settingle hikaye anlatımını karıştırıyorsunuz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar