Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 buradan devam. eski başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HCvAaFB3eNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bu ara da, bu hayvan modlarını falan singleda kullananlar banlanmış rockstar tarafından aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 rockstar editör moda girip bakmıştım hayvanlar açık değildi,şu an açık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 siğer konunun son mesajı olmuş arkada kalmamış. yutube baktım kımse oynamamıs benım notebookla. quad-core 2.3GHz Core i7-3610QM, 8GB RAM, GeForce GTX 675M GPU, dual 1TB HDDs samsung np700g7c notebook kullanıcısıyım bu notebook ya da yukarıda yazan özelliklere yakın notebooklarda gta v oynayan var mı? performansı nasıl? son kez soruyorum ona göre alıcam? medium ayarlarda 60 fps alır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 High grafik beklemiyorsan ps3 kalitesinde rahat oynarsın gibi geliyor bana, hatta belki 1-2 şeyi normal birakip high ayara da cikarsin ama oynayamama gibi sorunun olmaz yani optimizasyon güzel oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 GONDARCENGIZ said: rockstar editör moda girip bakmıştım hayvanlar açık değildi,şu an açık mı sen açıyosun onları mantar yedikçe çıkan hayvanlar ekleniyor aktörler arasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 totemic said: siğer konunun son mesajı olmuş arkada kalmamış. yutube baktım kımse oynamamıs benım notebookla. quad-core 2.3GHz Core i7-3610QM, 8GB RAM, GeForce GTX 675M GPU, dual 1TB HDDs samsung np700g7c notebook kullanıcısıyım bu notebook ya da yukarıda yazan özelliklere yakın notebooklarda gta v oynayan var mı? performansı nasıl? son kez soruyorum ona göre alıcam? medium ayarlarda 60 fps alır mıyım? gfx kartin hafizasi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 2gb ddr5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 1080p imis laptop calistirmasi lazim bence. Beklentin medium cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 totemic said: siğer konunun son mesajı olmuş arkada kalmamış. yutube baktım kımse oynamamıs benım notebookla. quad-core 2.3GHz Core i7-3610QM, 8GB RAM, GeForce GTX 675M GPU, dual 1TB HDDs samsung np700g7c notebook kullanıcısıyım bu notebook ya da yukarıda yazan özelliklere yakın notebooklarda gta v oynayan var mı? performansı nasıl? son kez soruyorum ona göre alıcam? medium ayarlarda 60 fps alır mıyım? bence yapılacak en doğru hareket, gta5 almaya kararlı bi arkadaş bulman. eğer sende makul seviyede çalışmazsa ona yapıştırırsın aynı fiyattan (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 serverlar mı patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Save şuanda cliente ulaşılamadığından mümkün değil falan diyor ulan strenghi fulledim save etmediyse cingar çıkar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 rockstar warehouse'dan 95-TL'ye (hola kullanarak brezilya üzerinden) satın aldım. keyim geldi. artık makina çalıştırmasa bile giden 95 lira olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 totemic said: rockstar warehouse'dan 95-TL'ye (hola kullanarak brezilya üzerinden) satın aldım. keyim geldi. artık makina çalıştırmasa bile giden 95 lira olacak.. Yeni R* accountta etkinleştirde. Çalışmazsa accountu satarsın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ahha yok yav. normal falan oynarım ben bunu. makine o kadar da kötu degil.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Social id yazda arkadaş ekleyelim. Online da denk geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oyunun ana gorevleri bitince parayi nasil kazanabiliriz ornegin golf club icin :) baggionun dedigi yontemler cok guzelmis ama gec geldi benim icin. tekrar baslamam sart mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=aNwWBv_vCN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 online'da böyle modları kullanabiliyorlar mı? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oy oy franklin ile lamarı pezevenglerin elinden kurtardıktan sonra dönerken yolda gözüme bişi ilişti döndüm bi baktım pagassi zentorno, super diye bi araba. hakikaten süper ya kullanmaya kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 totemic said: ahha yok yav. normal falan oynarım ben bunu. makine o kadar da kötu degil.. asdf çalıştırdı be ya oh miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar