Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 abi inanılmaz bi oyun ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 keske mapin tamamini izleyebilme olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 o zaman zevki kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oyun takiliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Rasmon said: o zaman zevki kalmaz. sadece izlicen lan, zevki o asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bazen chromeda takılıyor bende explorer da açıyorum normal çalışıyor. kendinle birleşme mekanizmasını anlamadım bir türlü çogu zaman tek parça haline gelmeye çalışırken yeniliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 büyüklüğüne göre bekleme süresi artıyo. çok karmaşık bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 KENDILERINE BIRLESIYORLAAAAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sadece ona mı baglı yani belli bir sürede kendi kendine birleşiyor muiben iki parça varsa büyük olanı önü koyup digerini daha hızlı oldugundan içine sokmaya çalışıyordum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: Rasmon said: o zaman zevki kalmaz. sadece izlicen lan, zevki o asdf. şu çok iyi olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Borastus said: sadece ona mı baglı yani belli bir sürede kendi kendine birleşiyor muiben iki parça varsa büyük olanı önü koyup digerini daha hızlı oldugundan içine sokmaya çalışıyordum falan. ben de öyle yapıyordum da iki parçayı birbirine çok hızlı çarptırsan da, birini köşeye sıkıştırıp öbürüyle üstünde zıplasan da birleşmiyor bi süre. ondan sonra bi bakıyorum küçük olan büyüğe saplanmaya başlamış yolda giderken. büyüklüğe göre değişiyor mu bilmiyorum ama bi cooldown'ı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 @borastus yok birleşme belli bi süre sonra başlıyo. birleşme işlemi başladıktan sonra dediğin şekilde yapıp süreci kısaltabilirsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 pati serveri isteriz buna yönetim uyuma asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://i.imgur.com/vHAle7N.jpg Asdf Su tip ayrilmadi yanimdan bi 10-15 dk, taa ki kazara yiyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aha ucuncuyum isis a karsı savasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Aluriel said: aquila said: Rasmon said: o zaman zevki kalmaz. sadece izlicen lan, zevki o asdf. şu çok iyi olurdu ya Iki ayri browserda acip bakar eleman o zaman. Dur hele bu taktikle kendimizi sonsuz buyutebiliriz :) varmi deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 benim de resmin olsun http://i.imgur.com/n7v0PCt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 @di abi nie ss almiyon telden cekmek yerine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aha yalnız bildigin isis e destek var ben adamı kovalarken habire birileri direkt adamla birleşik büyütüyorlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 reyou said: @di abi nie ss almiyon telden cekmek yerine :/ Vindoz makinada oynuyodum, klavye uzakti falan. Vindoz adam olsa da built-in SS alip kaydetse alirdim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sonunda 1. olabildim laan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 millet oyunu öğrendikçe sanki zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 GabeN yazdım millet içime dalıyordu lan büyütmek için lol. doydum ya ben bu oyuna inaf. http://i.imgur.com/DM1txsr.png http://i.imgur.com/6VNvbOK.png http://i.imgur.com/vlqw7TK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 liama bizim liama sın dimi :D seni kurtarayım diye gittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 makaryos diye açtım türkiye yuttu beni. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar