Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 acayip büyük sardı saatlerdir neler yapıyorum birinciye büyük sardım orta hale gelince yeşillerle saldırıyorum 3 e düşüp tekrar toparlıyo falan beni görünce direk kaçmaya başladı artık orta halimle canavarlık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 En iyi süper bendim. Yanlış space sonumu getirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yarın iş var, yatamıyorum. şikayet ettim inşallah bamlanırsın ayrıca oyunda chat olsa sonsuz küfür dönerdi, iyi ki yok ses-müzik olsa iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 6500 yaptım, uzunca bir kapışmadan sonra elemanın teki aliverdi, iyi ki de yaptı beynim eridi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ne zaman cogalsam kaybediyorum, kamyoncu gibi ağır ağır ilerlicem anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 di said: Region'daki user sayisi ile map'deki user sayisi bir degil. Map'ler 32 ya da 64 kisilik sanirim. di acik kaynak kodlu ise sunu patiye entegre etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://prntscr.com/71n4so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 iş yerinde açılmıyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sonunda domine ettim 1. oldum. daha oynamam keyfini çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Bölünmenin yararı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bölünmeden büyüyemiyorsun. ayrıca kaçışları da hızlandırıyor. ama 2 parçadan fazla olmamak lazım sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 dün gece baya oynadım kolum ağrıyo hala.. sinem ismiyle baya uzun süre birinci oldum sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kolun agario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 50dklık oyunuma bağlantı hatası verdi, acaba vpn acık ondan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Megalodon olarak takılıyorum son 2,3 saattir. Çok bağımlılık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Esh said: Kolun agario abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://i.imgur.com/vUZcZd4.jpg paticik kim abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 olm taktik verin mesela karsimiza yukaridaki boz essek gibi adam cikarsa topukluyomuyuz direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Q bas ileri kaç hızlı bi şekilde gitmeni sağlar... tabi önünde kimse olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 en büyükülerden korkma o boyutlara geldiğinde bölünme riskine girebilmesi için ilk 5te falan olman lazım. ama yakınında başka büyük biri varsa koşuyolunda durma arada senide süpürür bölününce. olabildiğince az parça gezmek gerekiyo, bölündüğünde hemen kuytuya gidip tekrar birleşmeyi beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 paticik bendim. en son ekranı komple kapladım 1. sırada (thx to boz esek). Bir tane baba reyislerden afk vardı onu da yedim, sonra bi müdahale oldu kafasına gore hareket etmeye başladı top. Bıraktım bende. Skor da artmamaya başladı takıldı filan bi garip. Dış mihraklar izin vermedi büyümemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bu oyun gelisir bence ileride, mayin falan kurma yada 3-5 saniyelik stealth basma gibi seyler falan fantastik olur sdfsdf gerci en guzeli en basit hali ama, bu godomanlara karsi miniklerin kacmaktan basta caresi olmamasi terazinin kantarini bozuyo bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 steam'e geliyormuş zaten http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=436491794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 çorumlu hanginizdi ya gülme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 arkadaşla bi aynı oyuna denk gelemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar