razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 olm en büyük olduktan sonra etraftaki ufaklıklara 3-5 kırıntı atıp onları minion yapmak süper zevkli lan. uydularım gibi etrafımda dönüp gerektiğinde ölümüne dalıyorlar. kendi güneş sistemimi kuruyorum sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 reyou said: toplar karismazmi lan o zaman? ikisinede ayni skini vermiyodur heralde aynı skini veriyor fakat çeperleri farklı renk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 benimkinin çeperi de farklı renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 turkey 2040 olarak zirvedeydik demin ama aç gözlülüğün sonu kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 pussy juice nickiyle domine ettim tüm map ben oldum, odalara sığmadım sonra elektrik gitti mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Abi lagdan oynayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Biraz saçma ama;safari ve chrome da oynarken görülen alan farklı,chrome da daha fazla alan görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 chrome master race çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 nickim çük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hep 1. yim artık çözdüm taktiği de 1. olduktan sonra sıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://i.imgur.com/pMJEBWl.png beni de bayağı sıkmaya başladı, bir noktadan sonra oyun çok yavaşlayıp bayıklaşmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 nedir taktiği söyleyin biz de 1. olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tek parça 200 puandan sonra küçükler fayda etmiyor. eğer çok fazla küçük yemlerin olduğu yerdeysen mümkün olduğunca bölün. her parça bağımsız büyüyor. sonra birleştiklerinde normalde büyüyemeyeceğin kadar büyümüş oluyosun. ondan sonra dişine göre düşmanları ye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben risksiz oynamayı seviyorum, ancak tam dişime göre bi blob buldugumda bölünüp yiyorum onun dısında büyüklerden kacıp , virüslerden uzak durup fırsat kollayacaksın ayrıca mapin hangi kısmında olduguna hep dikkat et, ozellikle büyüdügün zaman iyice, koseye sıkıstırma taktikleri onem kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 eheh kulağımda "o kadar komik ne var söyleyin biz de gülelim diyen" hoca tonunda yankılandı şu ^^ Genel olarak taktik vermek zor ama 4 phase var diyebiliriz. 1- Büyük balık küçük balığı yer: Bu kısım malum, daha küçük birini görürsen kovala, daha büyük birini görürsen kaç. 2- Birazcık büyüdük gibi ama tam da değil sanki: Bu kısım da malum, artık en minik olmadığın ama leaderboarda kıyasla küçük kaldığın zamanlar. Leaderboarddakilerin en sevdiği yiyecek kategorisinde olduğundan hala 1. phase gibi büyük ölçüde, ama biraz daha agresif olmak risk alabilmek lazım. 3- SIE SIND DAS ESSEN UND WIR SIND DIE JAEGER! : Öncekinden biraz daha büyüyünce asıl agresif kısma geliyoruz. Ve boyumuza posumuza bakmadan leaderboarddakilere girişiyoruz. Oyunun en heyecanlı ve en güzel kısmı. Önceki sayfalarda dikenli trapları W ile feedleyip fırlatma taktiği var, onu güzelce kullanabilmek lazım, ve 5-6 tane feed atıp hala ufak kırıntıları ve büyükçe parçaları yiyebilecek kadar büyümüş olmak lazım işte. Traplarla diğerlerini parçalayıp yiyorsun, kısaca Divide&Conquer. Ve şansın varsa leaderboardda değilken bile ilk 10 daki birini komple yiyebilmek mümkün. Direkt 5. 6. sıradan giriş yapıyordum ben genelde. Çok riskli, ölmemiz ve yaptığımız hareketin meyvesini başkalarının yemesi ihtimali çok yüksek, ama hayatta kalırsak 4 -> 4- Leaderboarddayız, 1. olana kadar biraz daha dolanıyoruz, fırsat kolluyoruz, ilk 3'e musallat olup yiyip 1. oluyoruz. Ondan sonra da yapıcak bi halt yok zaten. Kimi kovalarsan kovala gereksiz yere risk alıyorsun, zaten kovalamak diye bir şey de yok aşırı yavaş kalıyoruz. Herhangi bir trap yakınına yaklaşmak demek direkt intihar zaten, p3'teki biri kesin fırsat kolluyordur. Split le birilerini yakalamaya çalışmak ta ayrı intihar, Leaderboarddaki diğer kişiler fırsat kolluyor. Mecburen odun gibi haritanın ortasında bekliyorsun. Fırsat kollayıp birilerini yakalaman da mümkün değil kimse yanına yaklaşmıyor ucundan köşesinden gören kaçıyor. Ya gereksiz yere risk alıp intihar ediceksin ya da hiçbirşey yapmadan boş boş bekliyceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben o trapleri feedleme olayını bilmiyorum nasıl oluyor, görmedim de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 w ile trape kendinden parçalar atıyorsun, sonra başkasının üzerine fırlatıyorsun trapi, adam bölünüyor, zamanlamasını iyi yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 en büyük olunca 2.yi 3.yü temizliceksin işte, ya da onlar senin yarından daha küçükse ikiye ayrılıp milleti köşeye sıkıştıracaksın hep. etrafta kestane bokundan çok varsa 1.lik çok da uzun sürmücek çünkü hareket alanın baya küçülüyor. bi de zaten beslenemezsen çok hızlı sönüyosun baya hızlı azalıyor büyüklüğün. millet hep göre göre daha çakal oynamaya başlamış, daha 2 gün önceye millet birbirine tuzak atmayı bilmiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 şu trapi fırlatma olayını anlamadım lan resmen traplere atıyorum w ile kendi parçamdan öle random gidio küçülüom yani anlamadım , belli bir büyüklükte mi olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 random gidiyo zaten, sen firlatmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 random falan gitmiyor ya, tuzağa doğru gittiğin yönün tersine doğru atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 random dedigim, yoneltme yok iste pirt diye firliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yok trapi fıorlatamadım ya onu diorum oraya W ile parça atınca mı trap fırlıo bi de ne kadar büyük olmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 anladım şğimdi birisi yaptı önümde baya böle makineli tüfek gibi tüm parçaları bırakiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar