Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 herkes [pati] yazsın nickin önüne ve sağ üst köşeye gitsin europe server'ında kim kücük ise büyük olana yem olsun onu besleyelim, o büyüdükce digerleri de onun etrafında sıkıştırarark büyüyecek. gogog :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 xunn said: Abi yeni bi hareket çıkmış, tırtıklılara bişi atıp bana fırlatıyo beni patlatıyo, o ne ayak açıklayın. Yeni değil, hep vardı. W'ya bastığın zaman feed atıyosun, space gibi bölünme değil sadece yemek. Grupça birbirini destekleyenler hep böyle yapıyolar. Tırtıklıları feedlediğin zaman onlar kendiliğinden bölünüyor ve senin feed attığın yönde fırlıyor. 5-6 tane filan sanırım, hiç saymadım ama bölüneceği zaman belli oluyor bayağı büyümüş oluyorlar. bunu kullanarak bayağı bi kişiyi rankingden indirdim ahahahah (bazen kendim de karambolde mefta oluyorum ama olsun, riske değer ^_^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bilmiyorum daha önce başlıkta veren oldu mu ama, bunlar skin olarak geçiyor oyunda. öyle nazi bıyıklı falan nasıl yapacağız diye düşünen yeni başlayanlara gelsin bu. skins said: 4chan, 9gag, australia, austria, ayy lmao, bait, bangladesh, belgium, bosnia, botswana, brazil, bulgaria, cambodia, canada, chile, china, cia, confederate, croatia, denmark, ea, earth, estonia, european union, facepunch, feminism, finland, france, german empire, germany, greece, hitler, hong kong, hungary, india, indiana, indonesia, iran, iraq, ireland, italy, jamaica, japan, kc, latvia, lithuania, luxembourg, maldivas, matriarchy, mexico, moon, nazi, netherlands, nigeria, north korea, norway, origin, pakistan, patriarchy, peru, pewdiepie, piccolo, poland, portugal, prodota, qing dynasty, quebec, reddit, russia, sanik, satanist, sealand, south korea, spain, stalin, steam, sweden, switzerland, taiwan, texas, thailand, tsarist russia, tumblr, ukraine, united kingdom, usa, ussr, vinesauce, yaranaika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Custom avatar getirsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 neden bu kadar lag var ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 [AY VE YILDIZ] GUİLDİMİZ KURULMUŞ DUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ışid skini var - isis arka planda salil al sawarim çalarak oynuyorum laptop touchpadiyle oynamak zormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ayıp lan yonta yonta 1. oldum adamlar takımmıs megersem 3-4-5 2. e birlesti , yuttular beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ShadowFury said: xunn said: Abi yeni bi hareket çıkmış, tırtıklılara bişi atıp bana fırlatıyo beni patlatıyo, o ne ayak açıklayın. Yeni değil, hep vardı. W'ya bastığın zaman feed atıyosun, space gibi bölünme değil sadece yemek. Grupça birbirini destekleyenler hep böyle yapıyolar. Tırtıklıları feedlediğin zaman onlar kendiliğinden bölünüyor ve senin feed attığın yönde fırlıyor. 5-6 tane filan sanırım, hiç saymadım ama bölüneceği zaman belli oluyor bayağı büyümüş oluyorlar. bunu kullanarak bayağı bi kişiyi rankingden indirdim ahahahah (bazen kendim de karambolde mefta oluyorum ama olsun, riske değer ^_^) Abi çok abuse oluyor ya, millet 13k adam arasında aynı servera giriyor, nasıl feedliyolar. Rank 2'yim az önce, 1 bölünmüş, tam yicem, 3. gelip bütün massını adama boşalttı. Bileklerimi kesecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Hani bide konuyu acmadan onceki 2 gun boyunca oynadim ben bu oyunu. Baktim patide kimsenin haaala haberi yok, nasiplenin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu şekilli mekilli bayrak yapıyorlar onları nası yapıoz ha direkt nickle oluomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 piccolo nicki her zaman boş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 3 sayfada 1 dikenleri ve sekilli toplari tekrar tekrar anlatiyoruz, #thanksobama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ulan karambole çok hızlı bi sekilde 5. oldum sonra patladım butün bunlar toplam 2 dk falan sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ahah çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 RTE olarak 1 e geldim zirvede bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 greece debt olarak girdim ortalığı silip süpürdüm.coook sonra ikinci ve üçüncü beni patlatıp payları topladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 miyaw33 said: piccolo nicki her zaman boş:) seni kiskaniyorum. oyun oynarken yenge oklava ile kafana vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bos nick dolu nick diye bisey yok. isteyen istedigi nick'i aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 toplar karismazmi lan o zaman? ikisinede ayni skini vermiyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 karışşa nolacak abi ya dsdfg public nick almayın sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kimin topu büyükse o götürüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 çok düşünüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 jahreinin bir takım organları var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar