k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 khaleesi'nin yüreği hoplasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kalesi kaşları boyatmayınca çok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ben en baştan kitap olarak okumaya başlayayım diyorum bunu ya, sırası nedir kitapların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 4 5 6 - 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Elderon said: ben en baştan kitap olarak okumaya başlayayım diyorum bunu ya, sırası nedir kitapların? http://lmgtfy.com/?q=game+of+thrones+kitaplar%C4%B1n%C4%B1n+s%C4%B1ras%C4%B1+nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kitapları üst üste koy, en üsttekinden başka okumaya. bitirdikçe alttakine geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 lierozip said: spo senarist hangi akla hizmet adama kızını öldürttü aklım almıyor. stanisin veliahtı kalmadı. niye öldürsün kızını ya. dorne prensi de oğlunu konseye sokcak. iyi halt yicen. dizinin adı taht oyunları. konseye oğlunu sokmak mı taht oyunu yoksa kitapta gelişen olaylar mı taht oyunu. kitap okuyup anlamadan dizi çekmek böyle oluyor demek ki. taht oyunu değil abi, tahtLARın oyunu , birden fazla taht var yani raad olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 DeBuffAndHeal said: http://i.imgur.com/NMoBcn0.png ahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 şimdi ben anlamadım kitapta da kız yakılıyor mu yoksa diziye özel miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kız adamın nasıl veliahtı olsun, yukarda yazmış biri, erkek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mortis said: şimdi ben anlamadım kitapta da kız yakılıyor mu yoksa diziye özel miydi bu? grrm dediğine göre öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Senin için özel yaktırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mortis said: şimdi ben anlamadım kitapta da kız yakılıyor mu yoksa diziye özel miydi bu? Kitapta yakmamışlar ama tombik yazar demiş yakın bunu diye. Yani kitaba spoiler büyük ihtimalle. Gönül rahatlığıyla kitap topiğine gidip "Shireen'e de çok kötü şeyler olucak *gözlük düzelt* ama dizi izlemiyorsanız bilmeyebilirsiniz tabi" filan diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 altına da bunu eklesin ama: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kitapta birlikte bile degiller, ayni seylerin olmasi icin arada cok olay olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kitabınında dizisininde yazarınında yayınlayan kanalında .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 daenerys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Stannisin karısının en sonda çözülmesi pek oturmadı karakterine. Jaqen Ned çıkarsa izlediğim en iyi dizi olur, torunlarıma anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Saeros said: Elderon said: ben en baştan kitap olarak okumaya başlayayım diyorum bunu ya, sırası nedir kitapların? http://lmgtfy.com/?q=game+of+thrones+kitaplar%C4%B1n%C4%B1n+s%C4%B1ras%C4%B1+nedir http://lmgtfy.com/?q=EHEUHEUH+APT%C4%B0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 allah senin belanı versin stannis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 tek varisini öldürdü gerizekalı bu kadar aptalca davranılamazdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 genç adama abi yapar gene. yamuk suratlı kızdan varys mi olur. ben olsam bende yakardım, ama kızda kral kızına yakışmayan hareketlerde bulundu yanarken asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 shireen sahnesi çok fenaydı, tüylerim ürperdi daenerys ile tyrion'un her konuda fikirdaş olması da çok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 olm bu lekesizler hani çok iyi savaşçıydı bıdı bıdı. Bildiğin kabız lan hepsi, zaten o silah kombinasyonuyla dar alanda savaşamıyon üzerine kalkanı da kullanamıyon aq. Yok5 yaşında öldürmeye başladıla, yok çüklerini kestik dümdüz ederler her yeri blab... Ulan bütün stadyum maskeyle oturuyomuş gören yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar