Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

bence

Stannis the Mannis eline alacak, melisandre de aa bu azor ahai değilmiş benim yarim con sunovdur diyecek.

bu çok saçma geldi bana. melis'in con ile diyalogu tamamen con'un potansiyelini anlaması içindi bence. ya da seks yaparak potansiyellerini ölçüyor insanların melis öyle de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm stannisçiler bir anda nefret etmiş lol. olm bilmiyor muydunuz bu adam güç ve krallık için şu an çevresindeki ordusuyla yakar.

ramsay pijlik olayında baya başarılı ya. o açıdan takdir ediyorum, kötülüğün şerefsizliğin hakkını veriyor adam. well played.

arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim.

kalisiye saldırı sahnesi çok tırttı yine. jorah arena dövüşünde en iyi çıkıp mızrak sallıyor ama kalisinin hemen arkasında oturan bir düzine suikastçı maskelerle oturuyor. afişe olduklarında da kalisi yerine halkı öldürmeye başlıyorlar. peh. eşşek gibi dragona bi dünya mızrak saplayabildiğinize göre atmayı da biliyosunuz hani. ama bizim ekipten bir kişi bile yaralanmıyor. bu meereen isyancıları westerosun en kötü savaşçıları. gerçi içlerinden biri milf kadın çıktı galiba maske düşünce. hadi çaresiz kalmış zenginler soylular desek, git adam gibi paranla bi suikastçı tut.

herkes ölebilir çünkü gerçekçi hikaye diyorum ama bu sefer de absürd şeyler çok göze batıyor. millet de yine bayılmış bölüme uuu manyak falan. geçen bölüm de öyle. bütçe ileriki sezonlarda da cgi'a kayarsa daha fazla (ki tahminen öyle olur) hayal kırıklığı olacak. geçen bölümlerde de prensesi kurtarırken 3 karşıt grubun aynı anda bahçeye damlaması gibi örnekler artmaz umarım. halbuki önceki bölümler gayet keyifliydi. gerçi sadece bütçeyle alakalı değildir heralde, bölümlerin ve çekimlerin zaman kısıtlaması da etkendir.

Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

Abov harika bölümdü. (tu)

Khaleesi'ye dalan maskeliler cidden sürpriz oldu.
iş o raddeye geldikten sonra drogon'un gelmesi sürpriz oldu diyemem ama süper oldu.
Khaleesi'nin topuklaması baya ayıp oldu.
Sir Friendzone'un dönüşü muhteşem oldu.
Kraliçenin götoş kocasına da oh oldu.

Stannis'in berbat ve antipatik bi herif olduğunu sezonlardır söylüyorum, bana aaaa ama rightful king filan çekiyodu bi kısmınız, aha buyrun kralınızı şimdi.
Ne pis herifmiş arkadaş, insan kızını ciyak ciyak yakar mı?
Yyyuuuh sana, püüü yüzüne be. Kalpsiz pezevenk!

Bi de Arya konusu var ki kendisine çok kızgınım.
Hadi iş çevirdin ettin, o herife yalan söylenir mi?
Ödüm patladı kendisinin adına.

Ema Abla çok sinirlenmiş sinkafı bastı :D
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

razzRaziel said:

arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim.

syrio forel ile alakalı bi durum çıkabilir.

Alakalı zaten, Syrio ile dövüşen adam o.
Arya kaçtıktan sonra Syrio'dan haber alamadığı için öldürüldüğünü düşünüyor, yani büyük ihtimalle takip etme amacı intikam almak (Syrio'nun ölüp ölmediğini kesin olarak bilemiyoruz gerçi)

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

k1nJo said:

razzRaziel said:

syrio forel ile alakalı bi durum çıkabilir.

Alakalı zaten, Syrio ile dövüşen adam o.
Arya kaçtıktan sonra Syrio'dan haber alamadığı için öldürüldüğünü düşünüyor, yani büyük ihtimalle takip etme amacı intikam almak (Syrio'nun ölüp ölmediğini kesin olarak bilemiyoruz gerçi)

e tamam ondan dedim ben de zaten.

Jaegerjaquez said:

ölmüştür abi bence syrio, bide bizim jagen bilerek aryayı ordaki adama yönlendirdi artık bi şekilde biliyoduysa trantın ordan geliceğini bence arya trantı öldürünce hoşuna gidicek, just according to keikaku çekebilir

jaqen konusunda katılıyorum bilerek yollamıştır da syrio ölmemiştir.
ki zaten jaqen'in syrio çıkma ihtimali de var.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...