Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 axedice said: Kitaptaki kaçış sahnesi tabii ki daha mantıklıydı baya boş geçmişler dizide. Yalnız shireen sahnesi etkileyiciydi. Hatta drogon mrogon hikaye yani bölüm finali olacak kadar iyiydi. Aynen ikinci paragraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 axedice said: bence Stannis the Mannis eline alacak, melisandre de aa bu azor ahai değilmiş benim yarim con sunovdur diyecek. bu çok saçma geldi bana. melis'in con ile diyalogu tamamen con'un potansiyelini anlaması içindi bence. ya da seks yaparak potansiyellerini ölçüyor insanların melis öyle de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 tüm stannisçiler bir anda nefret etmiş lol. olm bilmiyor muydunuz bu adam güç ve krallık için şu an çevresindeki ordusuyla yakar. ramsay pijlik olayında baya başarılı ya. o açıdan takdir ediyorum, kötülüğün şerefsizliğin hakkını veriyor adam. well played. arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim. kalisiye saldırı sahnesi çok tırttı yine. jorah arena dövüşünde en iyi çıkıp mızrak sallıyor ama kalisinin hemen arkasında oturan bir düzine suikastçı maskelerle oturuyor. afişe olduklarında da kalisi yerine halkı öldürmeye başlıyorlar. peh. eşşek gibi dragona bi dünya mızrak saplayabildiğinize göre atmayı da biliyosunuz hani. ama bizim ekipten bir kişi bile yaralanmıyor. bu meereen isyancıları westerosun en kötü savaşçıları. gerçi içlerinden biri milf kadın çıktı galiba maske düşünce. hadi çaresiz kalmış zenginler soylular desek, git adam gibi paranla bi suikastçı tut. herkes ölebilir çünkü gerçekçi hikaye diyorum ama bu sefer de absürd şeyler çok göze batıyor. millet de yine bayılmış bölüme uuu manyak falan. geçen bölüm de öyle. bütçe ileriki sezonlarda da cgi'a kayarsa daha fazla (ki tahminen öyle olur) hayal kırıklığı olacak. geçen bölümlerde de prensesi kurtarırken 3 karşıt grubun aynı anda bahçeye damlaması gibi örnekler artmaz umarım. halbuki önceki bölümler gayet keyifliydi. gerçi sadece bütçeyle alakalı değildir heralde, bölümlerin ve çekimlerin zaman kısıtlaması da etkendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 razzRaziel said: arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim. syrio forel ile alakalı bi durum çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Stannis yerinde kim olsa aynısını yapardı. siz sadece hayal dünyasında yaşıyosunuz, oturduğunuz yerden yemek yerken yorum yapmak kolay tabi, kral olun da taht oyunlarının içinde bulun kendinizi ondan sonra konuşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Emaleth said: Abov harika bölümdü. (tu) Khaleesi'ye dalan maskeliler cidden sürpriz oldu. iş o raddeye geldikten sonra drogon'un gelmesi sürpriz oldu diyemem ama süper oldu. Khaleesi'nin topuklaması baya ayıp oldu. Sir Friendzone'un dönüşü muhteşem oldu. Kraliçenin götoş kocasına da oh oldu. Stannis'in berbat ve antipatik bi herif olduğunu sezonlardır söylüyorum, bana aaaa ama rightful king filan çekiyodu bi kısmınız, aha buyrun kralınızı şimdi. Ne pis herifmiş arkadaş, insan kızını ciyak ciyak yakar mı? Yyyuuuh sana, püüü yüzüne be. Kalpsiz pezevenk! Bi de Arya konusu var ki kendisine çok kızgınım. Hadi iş çevirdin ettin, o herife yalan söylenir mi? Ödüm patladı kendisinin adına. Ema Abla çok sinirlenmiş sinkafı bastı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 El bağdadi var işte gerçek hayat versiyonunu da biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 drogonun derisi de tırt heralde cort cort yedi mızrakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 besili değil daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 UFak abisi daha büyüyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 dragon hide dandik cikti, plate set ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 k1nJo said: razzRaziel said: arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim. syrio forel ile alakalı bi durum çıkabilir. Alakalı zaten, Syrio ile dövüşen adam o. Arya kaçtıktan sonra Syrio'dan haber alamadığı için öldürüldüğünü düşünüyor, yani büyük ihtimalle takip etme amacı intikam almak (Syrio'nun ölüp ölmediğini kesin olarak bilemiyoruz gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ölmüştür abi bence syrio, bide bizim jagen bilerek aryayı ordaki adama yönlendirdi artık bi şekilde biliyoduysa trantın ordan geliceğini bence arya trantı öldürünce hoşuna gidicek, just according to keikaku çekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hani sen kimseydin neyin intikami bu duduk ceker bence daha ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çocuk daha abisi olur öyle arada belki nobody olabilmesi için önce intikamını alması lazım hem rahatlar bence daha mantıklı çat diye nobody olmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ShadowFury said: k1nJo said: razzRaziel said: arya belli ki pedo herifi zehirleyecek de neden 2 bölüme uzatmışlar acaba, onu biraz merak ettim. bu yüzsüz adamın daha bir gözüne girecek bişi olacak gibi sanki ama bilemedim. syrio forel ile alakalı bi durum çıkabilir. Alakalı zaten, Syrio ile dövüşen adam o. Arya kaçtıktan sonra Syrio'dan haber alamadığı için öldürüldüğünü düşünüyor, yani büyük ihtimalle takip etme amacı intikam almak (Syrio'nun ölüp ölmediğini kesin olarak bilemiyoruz gerçi) e tamam ondan dedim ben de zaten. Jaegerjaquez said: ölmüştür abi bence syrio, bide bizim jagen bilerek aryayı ordaki adama yönlendirdi artık bi şekilde biliyoduysa trantın ordan geliceğini bence arya trantı öldürünce hoşuna gidicek, just according to keikaku çekebilir jaqen konusunda katılıyorum bilerek yollamıştır da syrio ölmemiştir. ki zaten jaqen'in syrio çıkma ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Yok artık daha neler plottesttwistest ASLINDA NEDMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Many-Faced_God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ne o saatli bomba gibi koymuşsun? Tıklarım falan mı sanıyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 saçmalama tabi ki saatsiz bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Fly said: hani sen kimseydin neyin intikami bu duduk ceker bence daha ziyade aynen bu olacak, hatta evden de atsın "git senin intikamına alet etme bizi" deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sonra arya, ben pic degilim diye bagirip kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Şu dragonların olayını tam çözemedim, middle sized mı kalacaklar.Geçmiş savaşlarda ciddi boyutlardan bashediyorlardı. flying objects Artık diğer iki dragonuda serbest bırakır herhalde, bildiğin noob owner bu kraliçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Geçen sezonun sonunda olmayan olay bu sezon sonunda olur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Jorah'ın isimsiz bir karakter tarafından harcanması ne iş? Hastalıktan dolayı güçsüz durumda falan mıydı? Öyle desen bile mızrağı cort diye atmayı da bildi kaç metreden. Anlamadım niye öyle az daha öldürüldüğü bi sahne eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar