Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ulan şişman yine ters köşeye yatırdı. Karısı bile dayanamadı tahminimin tam aksine. Stannis'de bundan sonra da kral olamazsa tez zamanda Remsey'in eline düşer inşallah.

Neyse, en azından dragon olayını tutturdum, mother of dragons is back!!

Mesaj tarihi:

Ahanda dragon cikip gelicek, Khalesi yi kurtaracak dedim. Zart diye geldi. Ama ucma sahnesi iyiydi.
Yine dovus sahnelerindeki constant sicis devam ediyor.
Stannis i de 7 Gods carpsin ne diyeyim.

Jon Snow lu caps iyiymis bayagi :)
Mesaj tarihi:

9

ramsay stannis eline düşsün diyordum, şimdi stannis ramsay eline düşsün diyorum. bolton bile evladına bunu yapmadı.

stanturd stanturd diyen var hala, insanlık ölmüş.

sansa'nın tecavüzüne delirenlerden ses çıkmamış, böyle de çarpık modern outrage kültürü.

Mesaj tarihi:
maliyetten kısmak için pro figuran yerine sokaktan adam seçiyorlar herhalde 5 er dolara oynatıyorlar sdfs.

hani burda bizi giydirip elimize kılıç kalkan verip o diziye soksalar daha özenli savaş sahneleri çıkarırız sdfs
Mesaj tarihi:

ama dur vazgeçtim

önce stanturd remzi'yi kazıkta yaksın, sonra da brienne kessin stan'i. win-win.

davos da bunu öğrenip hala hizmete devam ederse onu da kessin brienne.

Mesaj tarihi:

spo

senarist hangi akla hizmet adama kızını öldürttü aklım almıyor. stanisin veliahtı kalmadı. niye öldürsün kızını ya.
dorne prensi de oğlunu konseye sokcak. iyi halt yicen. dizinin adı taht oyunları. konseye oğlunu sokmak mı taht oyunu yoksa kitapta gelişen olaylar mı taht oyunu.
kitap okuyup anlamadan dizi çekmek böyle oluyor demek ki.

Mesaj tarihi:
lierozip said:

spo

senarist hangi akla hizmet adama kızını öldürttü aklım almıyor. stanisin veliahtı kalmadı. niye öldürsün kızını ya.
dorne prensi de oğlunu konseye sokcak. iyi halt yicen. dizinin adı taht oyunları. konseye oğlunu sokmak mı taht oyunu yoksa kitapta gelişen olaylar mı taht oyunu.
kitap okuyup anlamadan dizi çekmek böyle oluyor demek ki.

Yazar öldürtmüş kızı kitabın yazarı.Kitabı yazıp anlamamak oluyor yani.

Mesaj tarihi:
lierozip said:

spo

yazarın fikriyse onun aklına edeyim. adam akraba katili oldu. insanlar nasıl ona kral diyecek. hiç bi mantık yok.

adam diziye kara büyü kullanıp kendi kardeşini öldürerek girdi. Hani yenilik değil aslında ailesini öldürmesi.

Mesaj tarihi:
progamer said:

lierozip said:

spo

yazarın fikriyse onun aklına edeyim. adam akraba katili oldu. insanlar nasıl ona kral diyecek. hiç bi mantık yok.

adam diziye kara büyü kullanıp kendi kardeşini öldürerek girdi. Hani yenilik değil aslında ailesini öldürmesi.

adam seriye amcasını kazıkta yakarak başladı sırf lort of tayt'ın dinine geçmedi diye. ne halt olduğu ilk göründüğü sahneden belliydi ama insanlar kabul etmek istemedi yıllarca.

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Oyunculuk ve aksiyon sahneleri daha kotu olamaz artik dibi gorduk gibi.. Arya cikinca kapiyorum gozleri...

Allahtan

dragon

var

dragon dedik 2 mızraklık işi varmış
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...