Seru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 beauty and beast yapmaya çalışmışlar yani diyosun kitapta, lord friendzone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 mormont dedin mi recep ivedik gibi ayı kırması bişey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axedice said: elesso elesso said: abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim Yanlış öğrenmişsin. said: jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler. 6.000 yıl önceden gelen akrabası evet. said: duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim 500 km uzunluğunda ve 300m yüksekliğinde buzdan bi duvarı mühendislik harikası olarak mı yaptıklarını düşünüyordun? said: akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim. 6.000 yıl önce varan2, ki dizi söylüyor, kitapçılar da diziden öğrendi bunu said: sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim. Hangisi o? Nerede spoiler verilmiş gerçek anlamıyla? Söyle ben bineyim tepesine. Kitapları okumamasına rağmen diziyi "gözüyle" izleyenler sordukları sorularla ve tahminleriyle belli oluyorlar, dikkat eder ve ek materyellere göz atarsanız siz de detayları yakalarsınız. diziyi bıraktım bu sezon, şu spo yu okuyayım dedim, axe ın cevabını görene kadar abv diziden spo yedim kitap zevkim de gitti diye ağlarken axe ı okuyup elesso nun yetersiz olduğunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 beni niye gömdün ya kitapçılara dalıyoduk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axedice'e cevaplar yaxacaktımda adam çok düzgün yazmış kendimi suçlu hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://i.imgur.com/caYHo9l.png http://i.imgur.com/xFbVRue.png http://beautifuldeath.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 progamer said: o adamla şimdi arya'ya ders veren farklı adamlar değil mi? Arya tanıyor diye jacqen'in suratı kullanmıyor mu işte. Ne alaka ya bunu nerden çıkardın? Böyle bir şey var mı gerçekten? Uyudum herhalde bir yerlerde böyleyse adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bob ross'la yagami light'ı birbirine karıştıran oldu mu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yumy said: progamer said: o adamla şimdi arya'ya ders veren farklı adamlar değil mi? Arya tanıyor diye jacqen'in suratı kullanmıyor mu işte. Ne alaka ya bunu nerden çıkardın? Böyle bir şey var mı gerçekten? Uyudum herhalde bir yerlerde böyleyse adsf çünkü adamlar faceless men. Olayları surat/ kılık değiştirmek. ne biliyim öyle düşünmüştüm ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 lel nasıl bir anket olmuş bu. murica sen nelere kadirsin. anket değilmiş de kim nereden hangi charı en çok arattırdı diye bakmışlar, anlaşıldı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Bn4gkwYc5g0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 http://i.imgur.com/1jqr5Fc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hbo, cast masrafini kisin dedi heralde. keske butun stark cocuklarini oldurseler, hepsi rezalet oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ahaha star wars 2deki arena sahnesi gibiydi lol yoda gibi yetişti valla drogon(yada ne boktuysa adı) sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çok belliydi yetişeceği ama güzel sahneydi, tüylerim diken diken oldu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ayh ne kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bi drogon bi büyük geliyo bi küçülüyo falan. ölçek ayarlayamıyolar sahnelerde pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Stannis'in soraki seçimlerde şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 " ... tecrübelerime göre etkileyici konuşanlar gerizekalılarla aynı ölçüde haklı çıkıyor ..." - Tyrion son iki bölümde replikler inanılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 drogon yiyor ama çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 cCc drogo cCc dövüş sahnelerinden falan yine özensizlik ve kalitesizlik akıyor ama napak alıştık kaç para ulan 2 dakkalık ejder cgi. bütün masraf ona mı gidiyiro sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kitapçılar hazır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1EWFpo37qAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1EWFpo37qAU ep9 the Mannis dedik, true king dedik ama bu olmadı. Ramsay Bolton bütün derisini yüzebilir artık Stannis'in. Hiç bi sempatikliği kalmadı. Gerizekalı karısı da ateşe atlayıp yansaydı keşke. Arena sahnesi de güzeldi ya Drogon'la. Önceki dövüş sahnelerinde bi Spartacus olmamış ama sdf Unsullied'ler de bi işe yarasınlar. Yine paso öldüler. bide Dany'nin taktığı ejderha kolyesi çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 GET GUD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar