Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

elesso
elesso said:

abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim

Yanlış öğrenmişsin.

said:
jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler.

6.000 yıl önceden gelen akrabası evet.

said:
duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim

500 km uzunluğunda ve 300m yüksekliğinde buzdan bi duvarı mühendislik harikası olarak mı yaptıklarını düşünüyordun?

said:
akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim.

6.000 yıl önce varan2, ki dizi söylüyor, kitapçılar da diziden öğrendi bunu

said:
sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim.

Hangisi o? Nerede spoiler verilmiş gerçek anlamıyla? Söyle ben bineyim tepesine.

Kitapları okumamasına rağmen diziyi "gözüyle" izleyenler sordukları sorularla ve tahminleriyle belli oluyorlar, dikkat eder ve ek materyellere göz atarsanız siz de detayları yakalarsınız.

diziyi bıraktım bu sezon, şu spo yu okuyayım dedim, axe ın cevabını görene kadar abv diziden spo yedim kitap zevkim de gitti diye ağlarken axe ı okuyup elesso nun yetersiz olduğunu gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

progamer said:

o adamla şimdi arya'ya ders veren farklı adamlar değil mi? Arya tanıyor diye jacqen'in suratı kullanmıyor mu işte.

Ne alaka ya bunu nerden çıkardın? Böyle bir şey var mı gerçekten? Uyudum herhalde bir yerlerde böyleyse adsf

çünkü adamlar faceless men. Olayları surat/ kılık değiştirmek. ne biliyim öyle düşünmüştüm ben sdf
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=1EWFpo37qAU

ep9

the Mannis dedik, true king dedik ama bu olmadı. Ramsay Bolton bütün derisini yüzebilir artık Stannis'in. Hiç bi sempatikliği kalmadı. Gerizekalı karısı da ateşe atlayıp yansaydı keşke.

Arena sahnesi de güzeldi ya Drogon'la. Önceki dövüş sahnelerinde bi Spartacus olmamış ama sdf Unsullied'ler de bi işe yarasınlar. Yine paso öldüler.

bide Dany'nin taktığı ejderha kolyesi çok hoştu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...