Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

olm,şu işlerden anlasam tam da şu an bu ramsey'in evire çevire dövüldüğü ve/veya <> bir oyun yapardım.
agar.io'nun tahtını 1-2 saat içinde elinden alırdım.
Yabancı forumlarda da adama saydıran saydırana.Sadece bize özgü bir şey değil yani.

fikir benden.
yapacak olan patidaşlardan bir FİKİR HAKKI beklerim.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Şu dincileri ve Tommen'ın ezikliklerini gördükten sonra Joffreyden eskisi kadar nefret edemiyorum ya. Öldüğünde sevinmiştim de şimdi eksikliği hissediliyor.
He's the villain King's Landing needs, but not the one it deserves right now.

Ayrıca aynı klasta da değiller. Hani tam nefretlik karakter, ama yine de Ramsay'le aynı kefeye koyulmasına gönlüm razı olmaz. Joffrey psikopattı ama en azından bi tarzı vardı, bi duruşu vardı. Gray morality dünyasında pure black olarak göze çarpıyordu en azından ne bileyim.
Ramsay tırt psikopat, anca çocuk eğlendirir.
Sosyal ağlarda paylaş

joffrey değil de tywin'in ölmesi yüzünden böyle oldu. tywin olsa o dincilerin hepsini kılıçtan geçirmişti, lancel de dahil. bu aşamaya hiç gelmezdi. tommen'i proxysi olarak kullanıp yönetirdi. joffrey bile korkuyordu tywin'den. cersei'i kimse sallamıyor şimdi. o da gücünü kaybetmemek için dincileri silahlandırıp, otonomi kazandırdı ama kontrolünde olmadığını ileriki bölümlerde anlar herhalde. bu got işidi yarın cersei'i çocuklarını falan da kesmeye kalkışır ensestten. sarı saç hikayesini biri çözdüğü an gg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...