Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 84 yaşındaydı. 1 ay önce uzun süredir kanser olduğunun ve farkedilmediğini öğrendik. Hemen Türkiye'ye gittim. Kimseyi tanımıyor, pek konuşamıyordu. "Torunun ... geldi bak" dediklerinde, zar zor anlaşılcak şekilde "o çok uzakta gelemez ki" dedi. sonra sarıldım benim olduğumu anladı. uzun süre öyle kaldık... Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Allah rahmet eylesin. Ben de babannemi 55, dedeciğimi 73 yaşında kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Cennetteki Babamız günahlarını affetsin Oğlu Yüce İsa kutsasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 basiniz saolsun topragi bol olsun..ben de anneannemi cok severim 92 yasinda dusundum de simdi..gozlerim yasardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Trias said: 84 yaşındaydı. 1 ay önce uzun süredir kanser olduğunun ve farkedilmediğini öğrendik. Hemen Türkiye'ye gittim. Kimseyi tanımıyor, pek konuşamıyordu. "Torunun ... geldi bak" dediklerinde, zar zor anlaşılcak şekilde "o çok uzakta gelemez ki" dedi. sonra sarıldım benim olduğumu anladı. uzun süre öyle kaldık... Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun. Mekanı cennet olsun. başın sağolsun kardeş. ışık olsun ve üzerinizden hiç eksik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın saolsun Allah Rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Beni en çok üzen anneanne ve babaannemin ölümüydü. Bütün akrabalardan öte bir anne yakınlığı hissediyorsun onlara karşı. Sabır diliyorum sana ve ailene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Trias said: Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun. başın sağolsun. burası da çok doğru. ben kendime çok kızıyorum yeterince görüşmediğim için. ama öte yandan da gidip "Ee nasılsın, iş nasıl gidiyor, havalar da ısındı, chp nolacak akp nolacak" ile sınırlı bir muhabbet etmek de insanın gözünde büyüyor. suçlu hissettirdin yaw valla şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başın sağolsun allah rahmet eğlesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 anneannem çok acı bir şekilde vefat etti. son 20 yıldır istanbulda,dayımın yanındaydı.çocuklarını o büyüttü.hatta depremde avcılarda bayağı bir korkmuştu canım benim. alzaymır oldu.son çare olarak memlekete teyzemlerin gözetiminde ama kendi evinde kalmasına karar verildi. sobasını tutuşturmaya çalışırken dumandan boğularak can vermiş canım bir tanem.tam yaşını kimse bilmiyordu ama en az 96 yaşında olduğunu tahmin ediyoruz. ve en büyük vicdan azabım ise çok hem de çok istememe rağmen son 5 sene boyunca onu hiç görememek oldu. hayattalarken onları gidin,görün,sarılın,öpün,yumoş yumoş ellerini bol bol öpün. candır çünkü nineler,dedeler.Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Zor iş, başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başınız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağolsun mekanı cennet olsun Kuddusi senin de başın sağolsun mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Kuddisi başın sağolsun benim de annenem 10 yıla yakın alzeimer çekti. Özellikle çevresindekiler için çok zor hastalık. Şu kısa ömürde en çok korkulması gereken şey herhalde yatalak olup ölmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Başın sağ olsun.. Benim babaannem de 1 haftadır yoğun bakımda 90 yaşında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 merhumeye rahmet, geridekilere sabır diliyorum başın sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sağolun arkadaşlar. aynen trias kardeşim. o yüzden yaratan güç herkese ayakta ölmeyi nasip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar