Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanem vefat etti

Trias

Öne çıkan mesajlar

84 yaşındaydı. 1 ay önce uzun süredir kanser olduğunun ve farkedilmediğini öğrendik. Hemen Türkiye'ye gittim.

Kimseyi tanımıyor, pek konuşamıyordu.
"Torunun ... geldi bak" dediklerinde, zar zor anlaşılcak şekilde "o çok uzakta gelemez ki" dedi. sonra sarıldım benim olduğumu anladı. uzun süre öyle kaldık...

Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun.

Mekanı cennet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

84 yaşındaydı. 1 ay önce uzun süredir kanser olduğunun ve farkedilmediğini öğrendik. Hemen Türkiye'ye gittim.

Kimseyi tanımıyor, pek konuşamıyordu.
"Torunun ... geldi bak" dediklerinde, zar zor anlaşılcak şekilde "o çok uzakta gelemez ki" dedi. sonra sarıldım benim olduğumu anladı. uzun süre öyle kaldık...

Büyükleri sık sık ziyaret etmek lazım. Yılda en fazla 1 kez gördüğüm için çok pişmanım. İnsanın yaşı ilerledikçe farketmiyor, ancak eksikliğini gittiklerinde anlıyorsun.

Mekanı cennet olsun.

başın sağolsun kardeş.
ışık olsun ve üzerinizden hiç eksik olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

başın sağolsun.

burası da çok doğru. ben kendime çok kızıyorum yeterince görüşmediğim için. ama öte yandan da gidip "Ee nasılsın, iş nasıl gidiyor, havalar da ısındı, chp nolacak akp nolacak" ile sınırlı bir muhabbet etmek de insanın gözünde büyüyor.

suçlu hissettirdin yaw valla şimdi :S
Sosyal ağlarda paylaş

anneannem çok acı bir şekilde vefat etti.
son 20 yıldır istanbulda,dayımın yanındaydı.çocuklarını o büyüttü.hatta depremde avcılarda bayağı bir korkmuştu canım benim.
alzaymır oldu.son çare olarak memlekete teyzemlerin gözetiminde ama kendi evinde kalmasına karar verildi.
sobasını tutuşturmaya çalışırken dumandan boğularak can vermiş canım bir tanem.tam yaşını kimse bilmiyordu ama en az 96 yaşında olduğunu tahmin ediyoruz.
ve en büyük vicdan azabım ise çok hem de çok istememe rağmen son 5 sene boyunca onu hiç görememek oldu.

hayattalarken onları gidin,görün,sarılın,öpün,yumoş yumoş ellerini bol bol öpün.
candır çünkü nineler,dedeler.Can.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...