Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 5 Online (Accounts / Heist / Jobs)

Edriel

Öne çıkan mesajlar

Rockstar Social accountları paylaşıp ekleşelim. Aktiviteleri toplanmaları burdan konuşalım. Online dışında veya teknik birşey soracaksanız diğer başlığı kullanın lütfen.

Heistler bildiğiniz üzere voice chat olmadan bir yere kadar yapılabiliyor, özellikle 3. ve sonraki heistler. Tabi sadece zorunluluktan değil amaç beraber zevk alarak birşeyler başarmak.

Heistler inanılmaz zevkli ve inanın bitirdiğinizde bir şeyi başarmanın zevkini veriyor.

Yalnızca heistte değil diğer tonlarca missionları da beraber yapıp hem eğlenip hemde effective grind yapmış oluruz. Sırf zevkine race vs de takılabiliriz.

Online da belli bir seviyede tecrübem oldu ve araştırmalarda yaptım netten, isteyene yardımcı da olabilirim yeni başlamış dahi olsanız.

Rockstar Social Account: -Solidhammer-
(Başında ve sonunda Tire var)

Aktivitelerimizi burdan planlıyalım, çalışan üyeler bol olduğundan genelde akşamları yaparız, haftasonları da free time lar belirlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha yeni açıldı başlık ama katılım için biraz da detay vereyim cazip olsun. Malum patide organizasyon ağır veya fail oluyor genelde. Şöyle belirteyim;

1 kişi katılmak isterse yapılabilecekler (totalde 2 kişi oluyoruz);

-Race win trade yapılabilir. Araçların performans upgradeleri race wine göre açılıyor ve en az 2 oyuncu olmadan win sayılmıyor. Sırayla anlaşmalı kazanarak hızlıca upgradeler unlock olabilir.

-mission farmla hızlı rp ve cash kasılabilir.

-ilk heist hizlica yapilip para kasilabilir

2 kişi katilmak isterse;

-mission farm

-2. Heist (4.ü random que den alinarak)

3 kişi katılırsa;

-2. 3. 4. 5. Heist (min 1.5 saat varsa bunlardan biri)

-zaman azsa cok kişili missionlar

3+ kişi katilirsa;

-çok kişili missionlqr

-eglence amacli diger tüm job'lar

Saat 20:00 de oyundayım kaç kişi gelmek isterse buyursun ve beni ekleyip social dan yazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

social id: serkanay

Patinin toplandığı sesli iletişim platformu var mı? Malum lazım oluyor. Diğer başlıktan yakalayabildiklerimi eklemiştim şimdi buradan herkesi tamamlarız :)

Heist 1-2 yi yaptım 3 e adam bulamıyorum o kadar mağdurum yani. Bir türlü 4 kişi bir araya gelemiyoruz. Umarım buradan bir organizasyon çıkar.
Haftaiçi 22:00 dan sonra online'ım. Haftasonu muamma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...