Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-ticaret Düzenlemesi (1 Mayıs 2015 - Yeni Yasa)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yasadan sonra üyelik formlarında yenileme gerekiyor

üye olurken mail gönderimi ve sms gönderimi ile ilgili seçimler olması gerekiyor ve tikli gelmemesi gerekiyor, kullanıcı seçip tiklemesi gerekiyor.

1 mayıstan sonra üye oldunuz ve seçim yapmadıysanız gönderimlerini şikayet edebilirsiniz
Mesaj tarihi:
Geçen bir site vardı, ekran görüntüsü yolluyorsun sadece. İsim ve e-mail opsiyonel. e-mail verirseniz geri bildiririz durumu diyorlar.

Her hafta toplayıp şikayetleri iletiyorlarmış.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir de firmanin sicilde kayitli oldugu yeri filan bilmek gerekli.

Bu sikayet sistmei eski bu arada, epeydir duran tuketici sikayet sistemi sanirim. Duzelir belki.
Mesaj tarihi:
abi yasa çerçevesinde neyin ne yapılcağını ne şekilde uygulancağını ne şekilde yürütülceğini falan doğru düzgün kimse bilmiyor daha. bu yasa çerçevesinde değişiklerin oturması en az 1 yıl sürer ama en azından doğru yönde ilerliyoruz.
Mesaj tarihi:
şöyle düşün abi

önceden 1000 sms alıyordun, herkes gönderiyordu
şimdi yasa çıktı, 200 sms alıyorsun, 800 u yasadan korktuğu için atamıyor
bir sonrakı adım şikayetlerin ilgilenilmesi işte
Mesaj tarihi:
Theridone said:

GERGE said:

Yukarda verdim sikayet yerini.

Abi sikayet EDEMIYORSUN resmen. Suan ordayim ama e-imza istiyor

e-imza ne ya parmak ıslatma süngeri kullanan minority sayısında insanın kullandığı saçma sapan e-bişeyler servisleri.
Mesaj tarihi:
bana geliyor hala ya, teknosa altınyıldız denizbank falan boyner de var. kabus geri dönecek şikayet edecek yer bulamadım. gerge nin dediği yeri denedim yukarıda ss var, beceremedim bildiğim
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kesilmişti, yeniden gelmeye başladı sms reklamları. sonunda da smsiptalicin.com'a numara yazın ekli. 3-5 derken "e iyi madem yasaksa hemen yutub bloklayan dövletimiz güneydoğu mahkemeleri bunu da bloklar dolandırıcıysa şimdiye çoktan" dedim, numaramı yazdım, zart yeni sms reklamı geldi bu sefer http://iptaled.in olan sonunda. bu da telefon soruyor.

telefon arşivi yapıp satıyorlar böyle anlaşılan?
Mesaj tarihi:
sistem kapatılmaya elverişli değil ya. suyun başından standart getirmeleri gerek. onu da operatörler yapmak istemiyor. kendi cirolarını kaybediyorlar. geleceğini en iyi nokta bu ne yazık ki.

markalar aracılar üzerinden SMS göndermeye başladı. özellikle low profile olanlar. yurt dışında olan şirketler var. yaptırım uygulayamıyorsun. operatör üzerinden uygulatman gerekiyor, o da olmuyor. operatörün bir şikayet hattı olmalı, gelen SMS'i ilgili bir numaraya yönlendirip başına "SİKAYET" yazacaksın mesela (bunu da ücretsiz olarak sunacak) belli bir adet şikayet geldikten sonra göndericiyi operatör olarak engelleyecek, hizmet satmayacak. e adam başka bir numara üzerinden iş yapmaya başlıyor. spam değerlendirmesini yapman gerekiyor şirket bazlı. adamın notunu düşürüp engel koysan yan başka bir şirket açıyorlar yapıyorlar.

baya sıkıntılı.

büyükler korkudan geri adım attı en azından ben ona da razıyım. indirim smsleri gelmiyor artık. yan sanayi bet siteleri falan atıyor.
  • Yeni Oluştur...