mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ben beklemedeyim şu an sürekli arıyolar beni saçma sapan yerlerden 1inden itibaren aradıkları anda gidicem konsolosluğa avukata başvurucam. uğraşıyolar ordakiler de valla umrumda olmaz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 WhatsApp ve Hangouts SMS'i öldürdü ama yine mesaj geldiği oluyor bazen. Şirketler kullanıyor, güvenlik için kullanılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 biz de bugün mailingleri yapmaya kasıyoruz asduhaudhadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 HACI YASA ÇIKMADAN SON BİR KEZ TADINA VARALIM (ilk mailingimiz bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://smsgelmesin.com Bunun bir legitliği var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hollandada falan böyle değil miydi, genel bir liste şu aramasın bu arasın gibi, aramadan önce kontrol edilmesi şart vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sosyal sorumluluk projesi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Numara yazmayanlara nasil mudehale edecekler ? Biz gondermedik bize ceza getirmek icin birileri yollamis derler kurtulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Ben pek inanmiyorum gelmiyeceğine... Daha bugun geldi kac tane spam. Bizimkiler bulur bir yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Kafana göre alfanumerikten mesaj atmak diye bir şey yok, sen telefon numaran yerine kafana göre EDITOR diye mesaj atamıyorsun yani. Bir operatörle anlaşma yapıp almak zorundasın o alfanumeriği. Kim olduğu belli yani yine atanın. Hatta random numaradansa öyle gelmesi daha iyi ulaşılabilmesi açısından. Kimi Dominos bayisi Yemeksepeti'nden gelen siparişlerin üzerindeki cep numarasını kendi kurduğu sisteme kaydedip, dandik bir kutu/yazılım alıp, Dominos'tan bağımsız olarak mesaj gönderiyor mesela. Mesaj bir geliyor 05301234567 ama orta boy pizza reklamı. Sen engelliyorsun, 3 gün sonra başka gönderim için başka kontörlü hat alıyor yine atıyor herif. Yolunu bulacak bir durum da yok abi, yasa açık, şikayet mekanizmasını da basit yapmışlar. Cezalar caydırıcı değilse büyük firmalar "zaten 100 kişiden 3'ü tenezzül edip uğraşıyor, ettiğimiz kar ödediğimiz cezadan büyükse np" diyip geçebilir anca, sigara yasağı ve AVM otoparkları konusunda yer yer olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bana gelen bazı mesajlarda girip üyeliğinizden inaktif edin diyor. ben nerden hatırlayacam o üyeliği. ki bazılarında üyeliğimin olduğunu bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bir sürü istemiyorsanız şuraya msj atın diye şey geldi. Daha önceden hiç msj atmayan firmalar bi de.. Sessiz kalınca kabul etmemiş sayılıyormuşsun. Hepsini tek tek şikayet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Baggio said: Kafana göre alfanumerikten mesaj atmak diye bir şey yok, sen telefon numaran yerine kafana göre EDITOR diye mesaj atamıyorsun yani. Bir operatörle anlaşma yapıp almak zorundasın o alfanumeriği. ilkokuldayken bi web sitesi üstünden atılıyordu, hem de bedava. hatta alfanumerik yerine numara da yazabiliyordun, birinin ağzından başka birine yazmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://i.imgur.com/tnPrsPL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Sadece "düşünmek istiyorum" ne lan, şu kartta bile "hayır" var insafsızlar asfd ; http://galeri2.uludagsozluk.com/382/bir-k%C4%B1za-kart-yoluyla-%C3%A7%C4%B1kma-teklifi-yapmak_448829.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hiçbirinin bi şans daha ver mesajını kaale almadım. yarından itibaren itina ile teker teker şikayet edicem. bakalım noolcak çok heyecanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 arcane said: http://i.imgur.com/tnPrsPL.jpg neutrino said: http://galeri2.uludagsozluk.com/382/bir-k%C4%B1za-kart-yoluyla-%C3%A7%C4%B1kma-teklifi-yapmak_448829.jpg MÜK KEM MEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sms istemiyorsanız hayır yazın şuraya gönderin diye mesaj geldi.gönderdim ben de, 50 kuruş gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 benjani said: sms istemiyorsanız hayır yazın şuraya gönderin diye mesaj geldi.gönderdim ben de, 50 kuruş gitti. dolandırılmışsın, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yasak yarin baslayacak, red mesajlari da bedava aslinda. 3 gun suresi var sirketlerin onay almak icin. ama adam kendi numarasindan spam sms atarsa kanunu dolasiyorlar. benim anlamadigim mesaj atip listeden kendimiz cikmazsak bize spam atmalarina onay vermis mi oluyoruz vermemis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Adam kendi numarasından msj atarsa o kanunu dolaşmış oluyor ama beni taciz ediyor diye şikayetçi olabilirsin. Sadece daha fazla uğraşman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://www.turkhukuksitesi.com/serh.php?did=3788 şunu türkçeye çevirin biriniz benim gözlerim aktı yeni göz taktırmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Biraz sordum onu sağa sola, daha önceden bir şekilde izin verdiğin firmalar "hala izin veriyor musunuz" diye soruyormuş, hiç izin mizin vermediklerin sıfırdan "izin veriyor musunuz" diyormuş. Bir de yasada açık açık yazmadığı için çakallıkla yorumlayıp direk "izin vermiyorsanız mesaj atın" diyenler var işte elbet. Yukarıdaki linkin can alıcı noktası: "Hiç kimse kendisine yapılan bir icabı kabul etmediğini bildirmek zorunda değildir, bu nedenle de bir akitte icaba karşı sessiz kalınması kural olarak kabul ya da ikrar anlamı taşımayacaktır." Zaten bu şekilde yapanların eskiden bir farkı kalmıyor, yine o kafasına göre ekliyor sen uğraşıyorsun gönderim listesinden çıkmaya. Sadece ilk reklam SMS'i yerine "seni ekledim ha taciz edicem" diye ön bilgi vermiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yarından itibaren izin istedikleri mesajları da şikayet edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Üç gün hakları var denmiş topakta ama araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar