DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Pazar sabahi adana Ciğerli kahvaltı+küşleme+kazım'da muzlu süt Pazar akşamı + Pazartesi iskenderun+antakya: Künefe münefe ne varsa artık,hatay akraba turu olcak biraz Salı +çarşamba gündüz antep Sabah katmeri, Halil ustada kebap Baklava ( zeki usta, koçak) Üçler'de lahmacun Ölmezsek araya imam çağdaş sokmaya caliscaz ama kesik yeme ihtimali var Bole bi planim var Antepte ve antakya'da konak tarzi yerlerde kalcaz, odin utandirmasin
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 dana22 said: ne zaman?? Bu hafta ya, 21inde adanaya iniyorum Isi gucu olmayan, adi gecen illerde olan arkadaslar buyursun bize katilsin, bi cay iceriz beraber yemek yeriz, yanimda manita olcak, varsa sizin de getirin duble date yapariz Plan-mekan onerilerine son dakkaya kadar acigim ayrica Iskenderun arkeoloji muzesi ve antepte mozaik muzesine ugrucaz bide
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 o kadar enerciye zaten bir animasyon sart..ya keci gibi 20 km yol yapacaksin ya da..do be do be doooo..
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Celtics said: nusretin havuç dilimi imam çağdaştan gidiyor, bodruma açılan imam çağdaş olmasın? bodrumdaki nusrete bunlar veriyo. istanbul ankara imam cagdas
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 DoGMeaT said: Pazar akşamı + Pazartesi iskenderun+antakya: Künefe münefe ne varsa artık,hatay akraba turu olcak biraz Antakya çarşıda abdo var et dönerci, antakya döneri et dönerle yapıyor 10 numara. Sen bilirsin gerçi de hani gitmediysen mutlaka uğra.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 DoGMeaT said: dana22 said: ne zaman?? Bu hafta ya, 21inde adanaya iniyorum Isi gucu olmayan, adi gecen illerde olan arkadaslar buyursun bize katilsin, bi cay iceriz beraber yemek yeriz, yanimda manita olcak, varsa sizin de getirin duble date yapariz Plan-mekan onerilerine son dakkaya kadar acigim ayrica Iskenderun arkeoloji muzesi ve antepte mozaik muzesine ugrucaz bide antakya mozaik müzesi de fena değil. gerçi ismi "Hatay Arkeoloji Müzesi" diye geçiyor galiba aynı yerimi diyoruz
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 -abdo'yu not aldım teşkür ederim - yahu o hatay müze mevzusu biraz benim de karıştırdı , taşınmış ve isim değiştirmiş sanırım ama ne varsa gideceğim artık , merak ettiğim bir müzeydi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 yapma yav, dünyanın en büyük 2. mozaik müzesi diye şe ediyolar oysaki olsun gitcem ben memleketimin müzesine katkım olsun, 2 tane varsa 2sine de gidecem,gerekirse yemekten keserim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 iskenderun ayağına petek pastanesi ekledim herkes antep'te metanet'e gidip bi beyran içmem için gazlıyor, valla o kadar iç yağı ve etsuyunu bana da dökseniz benim de tadım güzel olur , o yüzden beyran, şart bir gastronomik cevher gibi gelmiyor bana hatalı mıyım
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 3 tane petek var doktorlar caddesindekine gideceksin bide mavi kose’de doner ye gitmisken belen tava, kagit kebabi, pastirmali humus bunlari herkes ayni yapiyor.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Ben kelebekte içmiştim beyranı. Çorba değil o aslında bir öğün olarak düşün :D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Fin said: 3 tane petek var doktorlar caddesindekine gideceksin bide mavi kose’de doner ye gitmisken belen tava, kagit kebabi, pastirmali humus bunlari herkes ayni yapiyor. yazıyorum bunları da, teşekkür ettim
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Adana biti , kebapciya gidemedik ama, sabah ciger+ tostcu mahmut + kazim bufe + levent borek Sonra avmdeki starbucksta uyuyakaldik 1 saat , kebap yemeye halimiz kalmadi Kazim bufe disinda hepsi ok,kazim bildigin balon, muzlu süt'ü meşhur diyolar, milkshake'i keşfetmiş adamlar kendi imkanlarıyla, ama öyle ahım şahım bi milkshake değil, ben yapsam cocuklar bahceye gelir tostcu mahmut sirf o komik ortama maruz kalmak icin iyi ama o kadar yani, ekmek arasi menemen, Büyük saatin ordaki ciğerciler çok iyi, hem ciğer hem küşleme yedik, çok memnun kaldım
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 yemek turu diye tostcuya, bufeye, borekciye mi gittin?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 abi tost yiyip kebap yemeden mi geldin antepten wtf????
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Antep değil , henüz adanadan hataya geçtik, dediğim mekanlar da normal börekçi ve tostçu değiller Şimdi vidyo koyarım ama küfür edersiniz
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=DJlfh_HrDMQ https://m.youtube.com/watch?v=1cO-5Aswt44 Yemek ırkçılığı yapıyorsunuz, simit bile olsa özel ve güzelse kovalarım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Antakya fena be Ama abdo'dan daha iyi doner çoook Köz değil bi kere o abdo ve çevresindeki dönerciler, oysa kucuk otogar'in etrafinda fln közle pişiren bisürü mekan var
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Hatay denmişken bir iki yazayım: Pöç'te tepsi kebabı çok fenaydı bir de Tarihi Bizim Künefeci'yi en çok beğendik biz. Dionysos Şarap Evi'nde de yerli üzümlerden yapılan şaraplar var onlar da giderliydi. Çalışanlar ilgili, tadım isterseniz yığıyorlar tüm şaraplardan sonra beğendiğinizi sipariş ediyorsunuz. Biz 3 şişe alıp çıkmıştık gecenin sonunda :)
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Bence abdo en iyi ve sen haksızsın, ama sana laflar hazırlayamadım. Onun yerine daha iyisi hangisi söyle gidip karşılaştıracağım. Abdo kazanırsa ölüm dövüşüne gelirsin.
Öne çıkan mesajlar