Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günübirlik Gaziantep Turu - Yemek ***


Patice

Öne çıkan mesajlar

imam cagdas tam bir balon, bi daha hayatta gitmem

Cok cok kalabalik grup fln varsa belki


Okul kantini gibi ya, kafam sisti gurultuden, yemekler de oyle ahim sahim degildi


Halil usta'da baharatli küşleme cidden inanulmaz, ağzıma girdiği an sustum ve saygi duydum


geri kalan urunler( simit-kiyma-normal küşleme) oldukca olagan(antep standartiarına göre)


Bakırcılar çarşısının alttan girince sağda kalan çıkışlarının birinde göt kadar bi kenapçı var, zati 1972 kuuluş fln yazıyor

Orada yediğim kıyma, hepsinden iyiydi.

İlk akşam konak kebap diye bi yere gittik, kesik ( ciğer kavurması) ve kıyma yedim, valla halil usta da,imam çağdaşta kendine iyi baksın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antakyada prime mall'a cikan , bir suru bankanin oldugu bi cadde var

O caddede, prime mall'in oldugu tarafta bahsettim donerci, kirmizi bi dekoru var

Abdo da guzel, ama dediim gibi, közle yapılan döner direk seviye atlıyor


Antakya'da künefe, ayakkabıcılar çarşısı içinde, tarihi çınar altında yusuf usta
Köprübaşındakilerden fln daha iyi net, source : hatayli bir annanem var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Hesapta yokken antepe döndüm otobandan. Gelişigüzel geziyorum. Kalenin etrafından bakiricilar carsisina indim. Mekanları gördükçe aha buda yazıyordu konuda diyorum sdf.



üst tarafta dogmeat ın yazdığı kebapçı bakircilar çarşısına alttan girince ikinci sağda yakın. Adı muhsinzade türk işi kebap kuruluş 1978 diyor. iki küçük masa 5-6 iskemle var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yedim güzeldi. açlıktan karşı tarafını görmemişim, küçük kapalı bi alanda masaları da varmış. küşleme için halil ustaya yürüyecektim. şimdi dedim kalmamıştır felan oturdum yedim.

bi de zeki inana gittim. özel baklava dediği bildiğin standart fıstıklı baklavasını yedim. yani ne bileyim güzeldi ama önümdekiler -ağbi efsane efsane diye boğularak yerken ben o kadar beğenmedim. havanın soğukluğuyla şerbeti donmuş gibiydi biraz. şöbiyeti iyi diyorlar ama kalmamıştı. bi daha gidersem ondan yerim.

bi daha ki sefere aklıma yazdım Halil usta'da baharatli küşleme.
beyran ve katmerin meşhur yeri neresiydi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeki inal'ın olayı şöbiyeti

şöbiyet'in eprisi günlük olmak zorunda , yoksa içindeki kaymak yalan oluyor. taze taze satman lazım.

ve zeki inal güzel bi kaymak kaynağı (lol) bulmuş , her bir şöbiyetin içinde 2 parmak kalınlıgında kaymak sığdırmışlar. cidden dolu dolu kaymak var içinde.

o yüzden baklavasını bilmem , ama şöbiyeti olay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nohut dürümün nohutunu kemik suyunda pişiriyorlar ama :S


şu adama gitmek lazımmış, recep usta

https://www.youtube.com/watch?v=eH1pssa-rJE



ben bi seyyardan yedim beğendim. ama bulamam bi daha yani, "eski sanayi" bölgesinden geçiyorduk ,orda gördük kırmızı beyaz bi motor, taksici önerdi "abi bu adam meşhurdur" diye,dur yiyek dedim, adama da ısmarladım,adam da bana ayran aldı, baya güzel bi tecrübeydi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gazi muhtar blvnın bi cadde arkasında 2 tane yanyana nohut dürümcü var ikiside iyidir. Oradan biraz aşağıda eski stadın orada Avm ye varmadan köşk kebap var ciğer yürek tarzı yiyebiliyosanız mutlaka uğramanız lazım çok iyi yapıyor bi de kıymayı güzel yapıyor. Gece 2 ye kadar falan açık
Katmer için Orkide iyidir antepde cool mekan fiyat lezzet çok iyi
Baklava ve şöbiyet genelde iyi ama ben çoğunlukla koçaktan yerdim
İmam çağdaş artık turistik bi yer oldu yemek yemeye gidilmez halil usta imam çağdaşa nazaran eski standardını koruyor küşlemesi güzeldir. Yine yol üzerinde Küşleme Kebaphan var oda iyidir ama biraz pahalı. Kuşbaşı için Bişiricim var o da çok güzel yapar kuşbaşıyı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...