barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: barbu said: 25TL nereden aldın. Ben de yapacam bunu. Pegasus.. Ben ucuz bilet avcısıyım. Manyak gibi kampanya kovalıyorum. Puanlarla da bilet alıyorum. Evlendiğimizden beri yarım dünya yol yaptık sanırım :) Şimdi arkadaş grubumuzu da zehirledim. Artık kalabalık gidiyoruz. Şöyle ki Antep uçak biletleri normal şartlarda 80 TL + , geçenlerde hafta içi uçuşlarda %50 indirim yaptı ( 24 saatlik kampanya ) 100 TL'ye 2 kişi git-dön =))) Bu şekilde Kapadokya, Prag, Viyana, İzmir, Adana ve daha sayamadığım yerlere gittik.. Kampanya dönemi değişmiş olabilir ama Haziran ayında Viyana 85 TL / Budapeşte 90 TL biletler vardı geçen gün =))) Edit: Ekim ayı için de 450 TL'ye Amsterdam - Brüksel gidiş-dönüş aldım SDFSdd.. ( 2 Kişi ) hafta içi sıkıntı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi sabah sabah ağzım açık kaldı ve gün boyu kapatmam zor olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 barbu said: Patice said: barbu said: 25TL nereden aldın. Ben de yapacam bunu. Pegasus.. Ben ucuz bilet avcısıyım. Manyak gibi kampanya kovalıyorum. Puanlarla da bilet alıyorum. Evlendiğimizden beri yarım dünya yol yaptık sanırım :) Şimdi arkadaş grubumuzu da zehirledim. Artık kalabalık gidiyoruz. Şöyle ki Antep uçak biletleri normal şartlarda 80 TL + , geçenlerde hafta içi uçuşlarda %50 indirim yaptı ( 24 saatlik kampanya ) 100 TL'ye 2 kişi git-dön =))) Bu şekilde Kapadokya, Prag, Viyana, İzmir, Adana ve daha sayamadığım yerlere gittik.. Kampanya dönemi değişmiş olabilir ama Haziran ayında Viyana 85 TL / Budapeşte 90 TL biletler vardı geçen gün =))) Edit: Ekim ayı için de 450 TL'ye Amsterdam - Brüksel gidiş-dönüş aldım SDFSdd.. ( 2 Kişi ) hafta içi sıkıntı ya. Antep özelinde hafta içi kampanyasıydı.. Normalde haftasonu = ) Bundan sonra yazarım kampanyaları buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 @patice bu gurur bana yeter.. :D yemek kültürü çok güzel ya bu coğrafyanın. başka da birşeyimiz yok zaten. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: barbu said: Patice said: barbu said: 25TL nereden aldın. Ben de yapacam bunu. Pegasus.. Ben ucuz bilet avcısıyım. Manyak gibi kampanya kovalıyorum. Puanlarla da bilet alıyorum. Evlendiğimizden beri yarım dünya yol yaptık sanırım :) Şimdi arkadaş grubumuzu da zehirledim. Artık kalabalık gidiyoruz. Şöyle ki Antep uçak biletleri normal şartlarda 80 TL + , geçenlerde hafta içi uçuşlarda %50 indirim yaptı ( 24 saatlik kampanya ) 100 TL'ye 2 kişi git-dön =))) Bu şekilde Kapadokya, Prag, Viyana, İzmir, Adana ve daha sayamadığım yerlere gittik.. Kampanya dönemi değişmiş olabilir ama Haziran ayında Viyana 85 TL / Budapeşte 90 TL biletler vardı geçen gün =))) Edit: Ekim ayı için de 450 TL'ye Amsterdam - Brüksel gidiş-dönüş aldım SDFSdd.. ( 2 Kişi ) hafta içi sıkıntı ya. Antep özelinde hafta içi kampanyasıydı.. Normalde haftasonu = ) Bundan sonra yazarım kampanyaları buraya. Özel mesaj at. Yazma da bitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 PATİCE bana da haber versene kampanyaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ahahaha ortaya yazarım herkes sebeplensin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Şuan belirtilen destinasyonlar için şöyle bir kampanya var.. Pegasus plus'a üye olun bide.. Amsterdam biletini paunlarla aldım ben.. Deli puan birikiyor uçuşlardan.. http://www.flypgs.com/kampanyalar/2055/butun-yaz-tek-tatile-sigmaz.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 birer şiş -Boğazaltı -Maraş Taraklık yiyin benim için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Haziranda Antep hala indirimli... https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResultsPreview.jsp?activeLanguage=TR&ADULT=1&DEPPORT=SAW&DEPDATE=22/06/2015&DEP_DATE_OPTS=0&ARRPORT=GZT&RETDATE=29/06/2015&RET_DATE_OPTS=0&TRIPTYPE=R&clickedButton=btnSearch&resetErrors=T&CURRENCY=G2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 sabihaymış bu ya pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 pegasus diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 pegasus bedava verse binilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 o tip kampanyalarda sevmedigim sey bir rotar oluyor ananizdan emdiginiz sut heryerden geliyor..hos sadece kampanyali ucuslar degil hepsinde var ayni halt ama dolmus mantigi ile calisanlarda daha sorunlu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Peh... Bugüne kadar hiçbir uçuşta rötar yaşamadık. Aksine son uçuşta aynı hosteslerle uçtuk çokta eğlendik. THY övücüler burdaymış bilemedim siz bilirsiniz HIH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 @patice facebook grubu açıp beni de alır mısın? tşk, syglr, Tek kazanımım şu olaylardan viyana'ya gidişi beleşe getirmiştim pegasus card ile ancak 1 yıl sonra dönerken uçağı kaçırmamdan mütevellit epey girmişti bana :) yurtiçi yurtdışı her yere gidilir. Haftaiçi sıkıntı ama valla bulursam affetmem ben hiç bulamıyorum ya. Nasıl araştırıyoruz? Tek tek destinasyonlar + ayrı ayrı tarihler müthiş bir kombinasyon yapmıyor mu? ben ne zaman kıçımdan tarih ve destinasyon sallasam çok paralar çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bu arada Dedeman Gaziantep'te kalmak isteyenler bana ulaşabilir uygun fiyatlar alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 @dusuncelihayvan Nereye gitmek istiyosun mesela? Bide tarih söyle ben sana ucuz bilet bulayım sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Avrupa yakasinda oturup sabiha gokcene gitmek avrupa yakasindan yunanistana gitmekten daha zor be bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Valvyn said: Avrupa yakasinda oturup sabiha gokcene gitmek avrupa yakasindan yunanistana gitmekten daha zor be bro Atatürk uçuşları da var. Örn: https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResultsPreview.jsp?activeLanguage=TR&ADULT=1&DEPPORT=IST&DEPDATE=22/06/2015&DEP_DATE_OPTS=0&ARRPORT=ADB&RETDATE=29/06/2015&RET_DATE_OPTS=0&TRIPTYPE=R&clickedButton=btnSearch&resetErrors=T&CURRENCY=G2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Valvyn said: Avrupa yakasinda oturup sabiha gokcene gitmek avrupa yakasindan yunanistana gitmekten daha zor be bro şu baya yalan. maksimum 60 70dk da gittim her zaman cuma akşamı bayram öncesi sonrası hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 yalnız antebe ucuz biletin olduğu zamanlar ramazan ayı, antepten randıman alınmaz bence ramazanda.Bir çok yer kapalı olabilir, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 he bir de pegasusun 3 ay sonraki bilete 30tl diyip kampanya demesi de baya saçma, thy de hep öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: @dusuncelihayvan Nereye gitmek istiyosun mesela? Bide tarih söyle ben sana ucuz bilet bulayım sdfsds ya ben daha çok ucuz biletin olduğu yere gideyim mantığındayım. Hani belli bir yer yok italya ya ucuz bilet yakalarım giderim öyle bir site yapmak lazım aslında mesela önümüzdeki aya bakacaksın en ucuz destinasyonlar lan bunu nasıl çekebiliriz acaba online reservation sitelerinden harika olmaz mı :) Örneğin Haziran'da barcelona veya sevilla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bi 3-4 kere iş için gitmişliğim var. muhtemelen yanlarına gittiğim kişiler tırttı adam gibi yediremediler bana... antepin overrated olduğunu düşünüyorum o sebeple haklı olarak. zaten iyi usta orada durmaz istanbula gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar