sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Oha çok iyiymiş, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bir gün aradan sonra bugün yine aynı mesafeyi bu kez biraz daha iyi bir tempoda koştum. İlk gün olduğu kadar nefes nefese kalmadım, daha iyi hissettim. Yalnız bacaklarım çok ağrıyor ya, merdiven inip çıkarken bildiğin isanın çilesini düşünüyorum motivasyon için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Abi o ağrılar geçecek, devam devam. Bir süre sonrz bacak kasların karıncalanıyor böyle koşmak istiyor 2-3 gün koşmazsan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sanssızsansli, sağ trapezine özel bir durumun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 muhtemelen, ama kondisyon oturduğunda ortadan kalkan bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ben de sağ bacak üstüne cok yükleniyorum koşarken 5kmye doğru diz şişiyor dengeli basamıyorum sağ sol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dizinin şişmesini bilemem ama sağa yüklenmenin sebebi sağlak olman muhtemelen. vücut dengesini ilk olarak oradan kurmaya alışkın bu da koşarken asıl ağırlığı oraya vermesine yol açıyor. 1-2 hafta bacaklarını dengeli kullanarak koşmaya yönelik koşu yaparsan muhtelemen düzelecek. ben de solağım, aynı problem bende de vardı dediğim şekilde çözümledim. yalnız o süreçe koşularından verim almak ilk hedefin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Diz ağrısı bende de var, artı çok yüklendiğim zaman ayak bileğimde çekme oluyor. Arkadaşın dediği gibi mal gibi koşmakla alakalı, tekniği düzeltmek lazım da ben de beceremiyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Diz ağrıları için bir kaynak buldum; http://www.leventinyolu.com/2011/02/kosu-sakatligim-uzerine-uzun-bir-yazi/ Ciddiye almak lazım, dize yüklenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bugün yine koştum, bacaklarda ağrı falan kalmadı. İyi hissetmeye başlıyorum artık koşarken, nefes yetmiyor sadece o da zamanla düzelir artık :D Bu arada pronation diye bişey var, dolaylı yoldan diz ağrılarına etki ediyor olabilir; http://www.runnersworld.com/tag/pronation Ayakkabı falan alırken buna dikkat etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 e tabi canım, zaten ayakkabı alırken basış şekline dikkat etmek lazım. bir ara sauconi mağazası vardı orada basış şeklini test edip ona göre ayakkabı öneriyorlardı. o tarz bi yer bulursanız kesin test yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Alkol sonrası performans çok kötü etkileniyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Öğlenleri sıcak diye sabah 8 de koşmaya başlamıştım, az önce Koşu bitiminde burnum kanadı. Adanada Koşu olayı ekime kadar bitmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Burnunun kanaması için çok zorlaman lazım kendini ya, sıcak mı şimdiden o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 burnunu kanatacak kadar nasıl koşuyosun helal. Hatta helal falan değil bir şeyleri yanlış yapıyosun sağlıklı değil o işler abi dikkat et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 beyler benim bi sıkıntım var ya bu kosmayla ilgili takip ediyosanız normalde yüzüyorum 1.5 km ortalama haftada 3 ve düşükte değil hızım kalp atışlarımı takip ediyorum arada neyse bugun havuz kapalıymış bende dedim koşayım biraz farklı hareket olsun demez olaydım 400mlik bir parkur var okulda toplamda 7 kere döndüm ilk tur normal koştum sıkıntısız ikinci turun ortasında baya zorlandıgımı fark edip intervallere böldüm yarısı hızlı yürüme yarısı koşma kalp atışını dengelesin diye o şekilde gittim. hız olarakta ortalama ortalama üstü belki biraz bilemiyorum sorun şu bitirdim koşmayı göğüste hafif bi baskı hissettim zorladıgımdandır dedim ciddi bi acı olmadıgından.Ama ufak öksürmeler oldu arada nefes almakta zorlandım Herneyse koşalı saatler oldu su an sanki üşütmüşüm gibi gogsum doluymus gibi tam nefes alamıyorum hafif hırıltılı falan, sanki zaatürre olmus gibi falan böle bi garip. Varmı böyle bi sendrom zorlamaylamı ilgili yoksa vücut alışkın değil hiç çok zorladım dicem ama yüzüyorum haftalardır. Fikir var mı? pii wall of texte yaklaşmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Maedhros said: beyler benim bi sıkıntım var ya bu kosmayla ilgili takip ediyosanız normalde yüzüyorum 1.5 km ortalama haftada 3 ve düşükte değil hızım kalp atışlarımı takip ediyorum arada neyse bugun havuz kapalıymış bende dedim koşayım biraz farklı hareket olsun demez olaydım 400mlik bir parkur var okulda toplamda 7 kere döndüm ilk tur normal koştum sıkıntısız ikinci turun ortasında baya zorlandıgımı fark edip intervallere böldüm yarısı hızlı yürüme yarısı koşma kalp atışını dengelesin diye o şekilde gittim. hız olarakta ortalama ortalama üstü belki biraz bilemiyorum sorun şu bitirdim koşmayı göğüste hafif bi baskı hissettim zorladıgımdandır dedim ciddi bi acı olmadıgından.Ama ufak öksürmeler oldu arada nefes almakta zorlandım Herneyse koşalı saatler oldu su an sanki üşütmüşüm gibi gogsum doluymus gibi tam nefes alamıyorum hafif hırıltılı falan, sanki zaatürre olmus gibi falan böle bi garip. Varmı böyle bi sendrom zorlamaylamı ilgili yoksa vücut alışkın değil hiç çok zorladım dicem ama yüzüyorum haftalardır. Fikir var mı? pii wall of texte yaklaşmış pardon Araya parazit girmiş. Bence kendini cok zorlama, anlattıkların pek hoş degil. Hastanede efor testi yaptırıp bir sorunun olmadıgından emin ol, şikayetlerini anlat. Ondan sonra koşmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 15 Kasım Pazar günü istanbul yarı maratonu var katılacak var mı ? Ben 15 Km olarak katılsammı diye düşünüyorum Burdan siteye detaylar için bakabilirsiniz. 31 Temmuz sonası katılım ücreti artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sünger olayını bilmiyordum ya ilginçmiş; "With this method you receive a drinking cup (200 ml - 250 ml) and a sponge with an opening, with the sponge functioning as a lid. In this way you can take in the correct (measured) amount of fluids and keep running to finish drinking your cup without spilling water. Then you can use the sponge for cooling yourself down." "Use the sponge station to cool down your body. You can use the cooling on your neck, face and wrists." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 koşu yapanlar pazargünleri bebek parkında 9'da düzenli olarak koşu grubu var sonrasında hafif egzersiz. İlgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 neutrino said: Maedhros said: beyler benim bi sıkıntım var ya bu kosmayla ilgili takip ediyosanız normalde yüzüyorum 1.5 km ortalama haftada 3 ve düşükte değil hızım kalp atışlarımı takip ediyorum arada neyse bugun havuz kapalıymış bende dedim koşayım biraz farklı hareket olsun demez olaydım 400mlik bir parkur var okulda toplamda 7 kere döndüm ilk tur normal koştum sıkıntısız ikinci turun ortasında baya zorlandıgımı fark edip intervallere böldüm yarısı hızlı yürüme yarısı koşma kalp atışını dengelesin diye o şekilde gittim. hız olarakta ortalama ortalama üstü belki biraz bilemiyorum sorun şu bitirdim koşmayı göğüste hafif bi baskı hissettim zorladıgımdandır dedim ciddi bi acı olmadıgından.Ama ufak öksürmeler oldu arada nefes almakta zorlandım Herneyse koşalı saatler oldu su an sanki üşütmüşüm gibi gogsum doluymus gibi tam nefes alamıyorum hafif hırıltılı falan, sanki zaatürre olmus gibi falan böle bi garip. Varmı böyle bi sendrom zorlamaylamı ilgili yoksa vücut alışkın değil hiç çok zorladım dicem ama yüzüyorum haftalardır. Fikir var mı? pii wall of texte yaklaşmış pardon Araya parazit girmiş. Bence kendini cok zorlama, anlattıkların pek hoş degil. Hastanede efor testi yaptırıp bir sorunun olmadıgından emin ol, şikayetlerini anlat. Ondan sonra koşmaya devam et. çözüldü ya tamamen hamlıkmış şu an haftada 3 4km koşuyorum temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Vodaphone istanbul Maratonuna , 15 km , 1:07:49 gibi bir sürede bitirdim. 10km de sıkıntı yoktu ama 15 zorladı sırta çanta ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 4:34 gibi bir pace yapmışsın daha nolsun bre camış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Geçen sipeys koşmuş bi 10km 1.5 saatte mi ne. Yanlış yere post atmış ama buraya atamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar