Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Mal abime steam accountumu vermiştim CS:GO oynasın diye. Ben de manyak gibi o sıralar LoL oynadığım için çok sallamamıştım. Tekrar ortamlara döneyim dedim gittim H1Z1 aldım GTA V aldım falan takılıyorum kendi kendime. Demin CS GO ya bakayım dedim, bizim hıyar banlanmış hile yapıp. Hadi yemişim CS yi çok da oynayasım yok da, kimle steam üzerinden konuşsam sorry bro you got banned diyor. Sokacam 200-300 TL para verdim son 1 ayda hesaba hiç haberim yoktu ban yediğinden falan. H1Z1 de arkadaş edineyim diyorum o da olmuyor. Banlı hesaba oyun alan kafama mı sıçayım yoksa abime mi bilemedim. Sokacam bunun çözümü yok mudur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abinden o parayı komple talep et daha kolay olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bana kiz, cezalandir beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 profilde filan görmedin mi hiç, vac yazmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 vac mı yemiş ? belki 3-7 günlük çıtır ban yemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yok abi. aynı durumun kuzenlisinden müzdaribim, 5 yıldır vac banım var. allahtan gün sayacı getirdiler de en azından üstünden kaç gün geçmiş görüyor insanlar da bi miktar hafifliyor. şişman adam perma hale getirdi. 5 yıl mı 10 yıl mı ne cooldownu varmış eskiden. steam forumlarında az ağlamadım zamanında. HESABINDAN SORUMLUSUN GARDAŞŞŞ diyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yok abi ne profili, hiç kurcalamadım ki. demin birisi dedi de farkettim bu kadar önemli olduğunu. ben cs go oynayamayacağım falan sanıyordum bir daha çok da sallamamıştım o yüzdne. herkese publish etmek nedir ya. bendeki oyunları yeni bir accounta alamıyorum sanırım di mi ? 3-7 günlük değilmiş ya, dallama yeni account almış sırf bu yüzden. ulan en sevmediğim şeydir bi de hile falan. gta yı almazdım bilsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 staam profilinde vac'ın sebebinin yazmaması çok büyük eksiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 çok uzağım olaylara da, banlı olunca noluyor? bi de şu ne demek: "kimle konuşsam 'bro you got banned' diyor" bir de VAC ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 vac ın ne sebebi olabilir ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 aquila said: bana kiz, cezalandir beni. You've been a naughty boy, haven't you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 konu nereden 50 shades of vaperon oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abowww gta v falan var bir de accte.. çok yazık olmuş valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kafama edem ya kırıp atacam bilgisayarı şimdi. 88 gün olmuş ban atılalı, bi halta da yaramayacak tabi adam banı görüyor uzaklaşıyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 dh da falan sat gitsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 profilde durum bilgisi en sevdiği sözler felan gibi bişeyler yazabileceğin yer yokmu nikinin yanına felan. i am vacced because my brother felan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kimse inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 anelor sandım değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 accountu satmak çok uzak gelmedi aslında da. ne kadara giderki. 200 tl verseler yeter aslında fasdasd gta v e baştan başlamak var bi de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 çak gitsin dh da bebelere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 I am brother because vac yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 vac banlı gerçi, bizim türkler cs go oynanmayacak account da almaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oyunlar kısmında cs den bahsetme gta + ıvır zıvır diye açarsın ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Hacı sen abine kızda, solid edge draft dosyası part dosyası montaj dosyası arasında ki fark ne ya ? Hoca ödev verdi ben bilmiyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 benim abim hile yapsa ağzına yüzüne sıçarım. ban yesin yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar