Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Yok sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bana adres vermişmiş ben gitmemişmişim.

Başına iş gelmesi için bu kadar meraklı bir insan olabilir mi. Trollüyor falan sanıyordum bir daha yazdı sinirlerim bozuldu artık.

Hala sen üzülürsün falan diyor. Bak editör kardeşim forum ok güzel dilediğini yaz ama olay gerçek hayata taşınınca işler biraz değişiyor.

Karşına çıktığımda abi öyle f5 e basmıştım, kuzenim yazmışla bitmiyor olaylar.

Beni tahrik ediyorsun önce uyarma yolunu seçiyorum. Tahrik etmeye devam edersen trollemiyorum çok ciddiyim farklı yollar seçeceğim kendime.

O yüzden hala gelipte yok sen üzülürsün bilmemne yazıp durma. İstersen milyonları tanı kimse bişeyi kafaya takarsam yapacağım şeyden alıkoyamaz beni. Bu kadarda netim.

Forumda yaz çiz ama yok çağırdım gelmedin bir kez daha dersen.

Aha cümle alem şahit. Takacam bunu kafaya şaka yaptım trolledim falan dinlemicem.

Çok net diyorum. Paranoyak yaşarsın bak sonra.

Bişi demiyorum yazmışsın hala alttan sen üzülürsün diye laf sokuyorsun. Bak emin ol ben üzülmem. Niye üzüleyim kaşındı derim.

bu ne lan hahahah

şu meşhur topic yeniden canlanmış yeni fotolar gelmiş falan ondan biraz sıkıntılı heralde siz de üzerine gidip durmayın sdf

http://forum.paticik.com/read.php?32,7542013,page=4
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

o kadar sayfa konuşuldu ancak editör ün ip si ile neden gerge nin bloguna saatlerce saldırı yapıldı sorusunun cevabı gelmedi.

gerge kendin pisir kendin ye usulu vpn gibi tutoriallere baslar
editor skynetin gururlu sahibi olarak icinde sunucu network sophie turner gecen her baslikta oldugu gibi engin bilgilerini paylasir

fakat paylasimlarin siddeti gun ve topic gectikce artmaktadir

derken iki gun onceki lokal makinaya dns kurma tutorialinda en cok bana soracaksiniz, o dns yalan olur diyen editor bunu ispatlamak(?) icin gerge'nin bloguna saldirir

editorun vaktinde lanse ettigi paticix adli pron sitesinin bulundugu bloktan geliyor olmasi da bu savi destekler niteliktedir, ovh adli fransiz asilli siyonist saglayicilara ait sunuculardan kaynakli oldugu da dipnot olarak dusulur
gerge gorundugu kadariyla bes on dakikada aciklari kapatir gecer fakat artik hicbir sey eskisi gibi olmayacaktir

en son ovh'a bu adam tos'inizi ihlal etti demek, dava acmak, bunlarin ikisini veya hicbirini yapmamak arasinda kalinmisti, son durum ne bilmiyorum

internette tanimadigi birine en birinci benim demek icin bu noktaya niye eskale ettigi konusunda fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

tiLi said:

saeros anti korsan mıymış

hadi gerge bu işten para kazandırmak istemiyor o yüzden torrent diyor
ama saeros kafası çok değişik http://forum.paticik.com/read.php?62,7048971,page=2#msg-7110043

ben de o siteleri kullananı hor görürüm ki. kaliteli torrentini indirceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ya hacı ben bu sequo'yu da anlamıyorum ya. öküz gibi zenginsin patideki lamerlara laf yetiştiriyorsun. editörün evini basıp napıcan? o adamı dövsen ne keyif alıcan anlamadım ki.

şahsen böyle konular ve vatandaşlar için şu satırları yazmaya üşeniyorum. değil ki evine falan gidicem. hele bi de ferrarim falan olsa amaan çakmışım paticiğe afedersin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...