Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi tavsiyesi

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Farkettim ki son zamanlarda doğru düzgün korku filmi izlemedim. En sevdiğim tür belki de. Eski de olur, yeni de olur, gerilim tarzına yakın da olsa olur hatta daha etkileyici oluyor bence öyle gerçeğe yakın olunca. (ils, strangers falan gibi home invasion tadında mesela)
Kısacası her türlü korku türündeki film olur.

Daha önce böle bi konu var mıydı bilmiyorum da son 6 ay için baktım göremedim. Neyse, alalım tavsiyeleri plx.
Sosyal ağlarda paylaş

korku oyunu oyna, daha guzel yasiyosun atmosferi

the evil within i bitiremedim ben mesela gidim gidim oynamaktan sfsdfsdf

daha sirada resident evil, metro fln var

hangi filmde var bole karater

http://i.ytimg.com/vi/awKyyYRs2nU/maxresdefault.jpg

yada soyle

http://vignette4.wikia.nocookie.net/metro2033/images/4/4c/Metro2033_%282%29_2010-03-23_14-08-41-71.jpg/revision/latest?cb=20110515041733

Sosyal ağlarda paylaş

sorsan tavsiye edemem çünkü artık korku filmi diye birşey pek kalmadı. sanırım çok fazla korku ve özellikle zombi temalı film izledim ki artık yeni film bulamıyorum bulduklarım da gerilimden öteye gidemiyor.

ha illaki tavsiye et dersen korku filminin hası Exorcist'tir ancak birazdan gelir 'ya ben o filmde güldüm yeaa'cılar.

@reyou
valla ilk korku karakterinin alası silent hill'de ikincisi de stalker'da var :)
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

korku oyunu oyna, daha guzel yasiyosun atmosferi

the evil within i bitiremedim ben mesela gidim gidim oynamaktan sfsdfsdf

daha sirada resident evil, metro fln var

JrStorMesT said:

Aynen oyun konusuna +1

Karanlik ortamda amnesia 1 oynamaktan daha korkunc bisey dusunemedim su an. Aklima gelince bile urperdim.

gencolar. amnesia'nın büyük çoğunluğunu gece, ışıklar kapalı, kulaklıkla ve labirent tarzı olan yerleri kendim dolaşa dolaşa kağıda çizerekten çözerek oynadım. hastasıyım ayrı. ama burası vizyon. canım film izlemek istiyor ki buraya açmışım di mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...