moriarty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ya AHAHAHHAH http://t24.com.tr/haber/azrail-kiligina-giren-dolandirici-kefaretini-ode-dedigi-kadinin-binlerce-lirasini-caldi,294398 said: Çoğu mağdurun utanıp şikayet etmediği Azrail yöntemiyle dolandırıcılığın son kurbanı, Gebze'de yaşayan veteriner hekim S.H. (49) oldu. Evde yalnız olan kadının zilini çalan siyah giyimli dolandırıcı kendisini Azrail olarak tanıtarak, "Günahın çok, kefaretini öde. Ondan sonra canını alacağım. Az sonra binaya biri girecek. Parayı ona ver” dedi. Millet gazetesinden Cem Kartal’ın haberine göre, o anda, dolandırıcının ortağı binaya girdi. İkili oyundan habersiz kadın, "Bu adam Azrail olduğunu söylüyor" diyerek yardım istedi. Sadece kendisi görüyor sandı Ortak, "Hangi adam? Burada bir tek sen ve ben varız" yanıtını verdi. Azrail’in kendine göründüğüne ikna olan kadın, evdeki 5 bin liralık nakit ve altını dolandırıcılara teslim etti. Akşam eşine anlattı. Vurgun ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 auhauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Gayet iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 amerikanın mısır yetiştirdiği tarlalar gibi keriz yetiştiriyoruz yeminlen. anadolu çok bereketli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 veteriner hekim S.H. (49) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ren said: veteriner hekim S.H. (49) kaynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 + REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ahahahah seviyorum böyle zeki insanları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Ren said: veteriner hekim S.H. (49) Disaridan okumus anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 böyle meslektaslarımda varmış,veteriner hekim değil baytar baytar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bu dolandırıcılığa girmemeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 aynen kendi isteğiyle vermiş parayı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 doğal seleksiyon buraya kadar gelmesi başarı ablanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 abla mi o zaman sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 siz hep alışmşınız 15 erkek kardeşe abla deyince bi garip oluyo dii mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Theridone said: abla mi o zaman sayilmaz normalde kaç kardeşsin rıdvan deyince kızları da sayıyonuz mu ? merak ettim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 misal ben sorunca kaç kardeşsiniz ? 3 5 de kız var gibi cevaplar geliyor havuz problemi gibi 3 kardeşse 5 kız olamaz o zaman hımm 5 kardeşse hepsi kızdır ama elde var 3 onu da kızlara ekledik mi hah tamam falan oluyosun bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Auril said: siz hep alışmşınız 15 erkek kardeşe abla deyince bi garip oluyo dii mi ? yoo garip olmuyo, kendi ensest düşüncelerini kendine sakla. abla deyince abla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yanlış anlamışsın ya neyse canın saolsun rıdvan ensest yada sex ile ilgili birşey yoktu postlarımda yada sorularımda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yanlış anlaşılacak şey söylersen yanlış anlaşılır. babamlar 18 kardeş 1 taneleri kız. o da en küçükleri. biz 3 kardeşiz en büyüğümüz de ablam tc kimlik numaralarımız yok çünkü töce bize bokmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Auril said: misal ben sorunca kaç kardeşsiniz ? 3 5 de kız var gibi cevaplar geliyor havuz problemi gibi 3 kardeşse 5 kız olamaz o zaman hımm 5 kardeşse hepsi kızdır ama elde var 3 onu da kızlara ekledik mi hah tamam falan oluyosun bazen bunu üstüne alınıyorsan bak üstüne üstüne gelirim ama sen daha bi kişisel aldın sanki postumla alakasız abuk subuk öpüyorum rıdvanım seviyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 18 kardeş ne lan 18... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 dedemin yarış atı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Auril said: bunu üstüne alınıyorsan bak üstüne üstüne gelirim ama sen daha bi kişisel aldın sanki postumla alakasız abuk subuk öpüyorum rıdvanım seviyorum seni sevgi dünyadaki en büyük silahtır. teşekkür ederim. ben de seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar