Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Almanya'da TW Arena toplantısına katılan bir arkadaşımla görüştüm. Ne yazık ki performans için beklentiniz olmasın diyor. Attila'da ne gördüysek Warhammer da öyle olacak diyor. Sonuçta oyun bile videoda bağırıyor "ben attilanın kırmasıyım" diye. Umarım şaşırtırlar. Ama bu sefer de "Attila neden böyle lan" deriz. Her şekilde CA DAYAKLIK!!!!11!11111
Sosyal ağlarda paylaş

valla isterse roma 1 kırması olsun, ama bir şekilde olsun. sittin senedir bu ve yüzüklerin efendisi modları için bile insanlar kıvranırken, gözünün üstünde kaşı varmış diye burun kıvrılmasına karşıyım...

adamların son yayınladıkları oynanıştan sonra asıl mesele, ki adamlar r2 ile eskiden olmadığı kadar çökmeyen, atmayan, takılmayan oyunlar yapıyorlar, attilla ile de her ne kadar o curcunanın içinde kaynasa da önceki oyunlardan daha iyi -ama yetersiz- bir taktik zeka var, evet mesele benim için bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben herşeyiyle total war serisine bayılıyorum ama performans konusunda bir sıkıntılar var, yeterince işbirliği yapmıyorlar mı amd ile nedir bilmiyorum ama dün shogun2 açtım ve 15fps gördüm radeon 380 ile ki eski 6950 ile daha iyi performans vardı. birşeyler saçmalıyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav QQ'sunu yapıyoruz da oyun kötü diye değil, performans açısından yapıyoruz. Siz de abartıyorsunuz.

Rome II'yi 1 senede adam ettiler yamalarla falan + mod kurduğunda 10 numara bir oyuna dönüşüyor.

Attila hala aynı ama. Modlar da bir işe yaramıyor. Çünkü hala bozuk Attila. Misal particle effect'i bir Rome II'de mod sayesinde harika bir şekle sokuyordun 1 FPS kayıp da yoktu. Attila'nın kendi ayarlarında Rome II'dekine nazaran daha az particle effect aktif ediyorsun ve FPS yerlerde geziyor. Madem firma kendi yapamıyor bırak da modcu yapsın. Bilmem anlatabiliyor muyum?

CA dışında oyunun ekran ayarları için şöyle bir tanım kullanan başka firma var mı bana bir gösterin?

"‘Extreme Quality’ – future cards – no card is set to this out of the box"

Ha bir de Attila'da hala düzelmeyen abuk problemler var. Misal kaçan düşmanı kovalayan askerler, kaçan askerlere silah salladıklarında arada 1 adam boşluk oluyor, kaçan adam olduğu yerde duruyor sonra kendini yere atıyor falan. Hala düzelmedi bu animasyon hatası. Giderek daha abuk hatalar yapan bir firmanın çıkan her oyununa temkinle yaklaşırsın. Bu gayet normal.

Ama performansın iyi olacağı ihtimali de var. O kadar laf salladın nasıl ihtimal veriyorsun? Games Workshop da bu projede. Yani adamlar CA'nın sallamadığı işleri görüp "performans sıçık adam etmemiz lazım" diye dürterse mecburi kasacaklar. + hitap edeceği kitle de çok arttı. Zira Total War videoları binler tarafından izlenirken TW Warhammer videoları yüzbinler tarafından izleniyor. Bunun da farkındalar.

Çok uzattım biliyorum kusura bakmayın. Kısacası hemfikiriz burada kuşkunuz olmasın. Umarım her yönüyle bizi tatmin edecek güzel bir oyun gelir. Çünkü Warhammer'ın başarılı olması demek Medieval III'ün de güzel olacağı manasına gelir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yabgu said:

Ha bir de Attila'da hala düzelmeyen abuk problemler var. Misal kaçan düşmanı kovalayan askerler, kaçan askerlere silah salladıklarında arada 1 adam boşluk oluyor, kaçan adam olduğu yerde duruyor sonra kendini yere atıyor falan. Hala düzelmedi bu animasyon hatası. Giderek daha abuk hatalar yapan bir firmanın çıkan her oyununa temkinle yaklaşırsın. Bu gayet normal.

animasyonu geç adamlar fortlara barikat koymuş ama slotları eklememiş
Sosyal ağlarda paylaş

Yabgu said:

Ama performansın iyi olacağı ihtimali de var. O kadar laf salladın nasıl ihtimal veriyorsun? Games Workshop da bu projede. Yani adamlar CA'nın sallamadığı işleri görüp "performans sıçık adam etmemiz lazım" diye dürterse mecburi kasacaklar. + hitap edeceği kitle de çok arttı. Zira Total War videoları binler tarafından izlenirken TW Warhammer videoları yüzbinler tarafından izleniyor. Bunun da farkındalar.

Games Workshop son yıllarda oyunlarının lisans hakkını her isteyene veriyor. Lore'a uygunluk dışında bir müdahalede bulunmalarını bekleme.

Gerçi benim makinede Attila'nın performansından da şikayetçi değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

pronoit said:

öyle bi çağdayız ki oyundan önce QQ su geliyor.

bi çiksin.bi optimizasyon patchleri gelsin birader.

yabgunun da belirttiği gibi serinin bir geçmişi var, o geçmişi verdiği bilgiyle birleştirince baya elle tutulur bir yorum yapmak mümkün oluyor ki işte o yorum senin bahsettiğin QQ.

cry moar
Sosyal ağlarda paylaş

Games Workshop'a bel bağlamamın sebebi, yani ihtimal vermemin sebebi geliştirici ekibin "mod" sorularına karşın verdiği cevaplarda "sadece bizim oyunumuz değil, bunlar da var işin içinde" gibi işaret etmeleri. Yani anlaşılıyor ki lisans dışındaki işlerlerde de CA'ya destek oluyorlar. Test mest ederken biri bir laf dese :D bu bile yeterli olabilir.

Komutan sistemini yazar mısın ekran kartı işlemci oc falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi baktım oyunun kendi testinde, 41.1 ortalama, otuzun altına da düşmüyor. Ayarların hemen hemen hepsi açık ve max.

Gerçi şunu da söylemem lazım, benim toleransım birçok insana göre yüksek. Bu sistemde ellinin altını görmemem lazım diye kızan insanlar da var ama ben hiçbir zaman yirminin altına düşmese yeterli buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de total war'da benzer hissediyorum, 25 altına düşmediği sürece rahatsız etmiyor beni. geçen gün yeni kartla test ediyordum da, "ya şimdi takılıyor" dediğim sahneler ancak 25 altına düşünce oldu. kamerayı fırıl fırıl döndürmediğim sürece sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi optimizasyon olmadığından şikayet ediyor olabilirsniz ama açikcasi görsel olarak total warlardan daha iyi bir oyunda görmüyorum ben.

yani fpslerde falan eyvallah oluyor ama oradaki kadar küçük mekanlardan bahsettmiyoruz total warda.

en yakınında civ 5 sc falan var strateji oyunlarinda onlarda karikatür gibi görselliği.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...