Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 son 4 senede 3 tane tarihsel oyun çıkmış açın oynayın birini hangisinin dönemi hoşunuza gidiyorsa.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 (düzenlendi) 1000-1250 arasını seviyorum. bana onlarla gelin. Ocak 20, 2022 Bone tarafından düzenlendi
Seru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 rome 3 falan gelmesin ya suyu çıktı onun yapamıyorlar işte. medieval şahane olur.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 ben de sevmiyom yaratıklı herolu total war
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 çıkmış steam ve gamepass ama çok buglı diyorlar.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik. Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini. Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 On 21.01.2022 at 08:13, Seru dedi ki: rome 3 falan gelmesin ya suyu çıktı onun yapamıyorlar işte. medieval şahane olur. keşke ya, tez vakitte
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 59 dakika önce, sylvanas dedi ki: Shogun
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 4 saat önce, sylvanas dedi ki: Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik. Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini. Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum. evet, shogun 2 tertemizdi. keza battle'lar da oyle, uniteler tamamen tas-makas-kagit seklinde birbirlerine ustunluk kuruyorlardi. bazilari buna bayildi senin gibi bazilari da nefret etmisti. shamefur dispray
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Chaos oynuyorum. Chaos undivided giderken birden khorne sevgim depreşti. Khorne yatırım yapmaya başladım. Skulls for the Skull throne Daemon Prince i istediğim gibi custimize etmek falan çok güzel. Bir de khorne üniteleri mükemmel ya. salıyorum berserkeleri falan (çift baltalılar). dehşet hoşuma gitti oyun.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Gamepass ile oynadığımızda mortal empires açılmıyo dimi?
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Onu bilemiyorum ama yeri gelmişken söyliyeyim, game pass'ten oynayanlara kısa süreliğine Ogre Kingdoms bedavaymış: https://www.totalwar.com/ogrekingdoms/
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 mortal empires şu var mı ki bu oyunda?
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 mortal empires yok. Sonradan gelecek.
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Aceace dedi ki: Gamepass ile oynadığımızda mortal empires açılmıyo dimi? ben steam ve gamepass hesaplarını merge ettim totalwar un sitesinden. bence oynayabileceğiz gibi geliyor ama göreceğiz. Ogre Kingdoms ı da aldım bu arada beleşti affetmedim. Kendimi en son Khorne a adadım komple kafataslarımı toplayıp geziyorum. Blood for The Blood God! Skulls for The Skull Throne! Şubat 18, 2022 GokTuRK tarafından düzenlendi
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 5 saat önce, GokTuRK dedi ki: bence oynayabileceğiz gibi geliyor steam'den dlc'si ile birlikte aldığın herhangi bir oyunu game pass'ten açınca dlc'yi kullanabiliyor musun? ben hiç sanmıyorum olacağını.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 olmaz o iş, bunu yapabilen tek oyun var o da destiny 2.
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 steam ve gamepass arası crossplay var eş dost beraber oynamak istiyorsanız eğer. hazır 3 ve 8 kişilik campaignler de gelmişken
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 ulan şu saçmalıkla zaman harcayacaklarına Medieval 3 çıkartsalar ya artık
Öne çıkan mesajlar