Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik.

Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini.

Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum.

Mesaj tarihi:
4 saat önce, sylvanas dedi ki:

Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik.

Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini.

Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum.

evet, shogun 2 tertemizdi. keza battle'lar da oyle, uniteler tamamen tas-makas-kagit seklinde birbirlerine ustunluk kuruyorlardi. bazilari buna bayildi senin gibi bazilari da nefret etmisti. shamefur dispray

Mesaj tarihi:

Chaos oynuyorum. Chaos undivided giderken birden khorne sevgim depreşti. Khorne yatırım yapmaya başladım. Skulls for the Skull throne

Daemon Prince i istediğim gibi custimize etmek falan çok güzel. Bir de khorne üniteleri mükemmel ya. salıyorum berserkeleri falan (çift baltalılar). dehşet hoşuma gitti oyun. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
1 saat önce, Aceace dedi ki:

Gamepass ile oynadığımızda mortal empires açılmıyo dimi?

ben steam ve gamepass hesaplarını merge ettim totalwar un sitesinden. bence oynayabileceğiz gibi geliyor ama göreceğiz. 

Ogre Kingdoms ı da aldım bu arada beleşti affetmedim. 

Kendimi en son Khorne a adadım komple kafataslarımı toplayıp geziyorum.

Blood for The Blood God!
Skulls for The Skull Throne!

GokTuRK tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
5 saat önce, GokTuRK dedi ki:

bence oynayabileceğiz gibi geliyor

steam'den dlc'si ile birlikte aldığın herhangi bir oyunu game pass'ten açınca dlc'yi kullanabiliyor musun? ben hiç sanmıyorum olacağını.

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...