Harvey Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 son 4 senede 3 tane tarihsel oyun çıkmış açın oynayın birini hangisinin dönemi hoşunuza gidiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 (düzenlendi) 1000-1250 arasını seviyorum. bana onlarla gelin. Ocak 20, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 rome 3 falan gelmesin ya suyu çıktı onun yapamıyorlar işte. medieval şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 ben de sevmiyom yaratıklı herolu total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 game playler düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Ben oynamadan 100 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Prologue'u şahane yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 çıkmış steam ve gamepass ama çok buglı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik. Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini. Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 On 21.01.2022 at 08:13, Seru dedi ki: rome 3 falan gelmesin ya suyu çıktı onun yapamıyorlar işte. medieval şahane olur. keşke ya, tez vakitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 59 dakika önce, sylvanas dedi ki: Shogun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 4 saat önce, sylvanas dedi ki: Bu tw:wh serilerini youtube'ta izlemek cok keyifli. Savas filmi gibi editliyor bazilari. Unite animasyon detay filan asmis artik. Shogun 2 minimalizminin disina cikamiyorum ben hala. Arayuz filan o kadar iyiydi ki anlamam o islerden diyen ben bile muptela olmustum. Hala dinginlik geliyor sirf menulerinde mapta bile dursam. Empire ve medieval 2 de denemistim ama shogun gibi rafine bulamadim hicbirini. Wh en dandik oyunlarini bile oynayacak kadar seviyorum da tw olarak fazla karisik duruyor arayuz ve unite cesitliligi. Oynayabilene ozeniyorum. evet, shogun 2 tertemizdi. keza battle'lar da oyle, uniteler tamamen tas-makas-kagit seklinde birbirlerine ustunluk kuruyorlardi. bazilari buna bayildi senin gibi bazilari da nefret etmisti. shamefur dispray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Chaos oynuyorum. Chaos undivided giderken birden khorne sevgim depreşti. Khorne yatırım yapmaya başladım. Skulls for the Skull throne Daemon Prince i istediğim gibi custimize etmek falan çok güzel. Bir de khorne üniteleri mükemmel ya. salıyorum berserkeleri falan (çift baltalılar). dehşet hoşuma gitti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Gamepass ile oynadığımızda mortal empires açılmıyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Onu bilemiyorum ama yeri gelmişken söyliyeyim, game pass'ten oynayanlara kısa süreliğine Ogre Kingdoms bedavaymış: https://www.totalwar.com/ogrekingdoms/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 mortal empires şu var mı ki bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 mortal empires yok. Sonradan gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Aceace dedi ki: Gamepass ile oynadığımızda mortal empires açılmıyo dimi? ben steam ve gamepass hesaplarını merge ettim totalwar un sitesinden. bence oynayabileceğiz gibi geliyor ama göreceğiz. Ogre Kingdoms ı da aldım bu arada beleşti affetmedim. Kendimi en son Khorne a adadım komple kafataslarımı toplayıp geziyorum. Blood for The Blood God! Skulls for The Skull Throne! Şubat 18, 2022 GokTuRK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 5 saat önce, GokTuRK dedi ki: bence oynayabileceğiz gibi geliyor steam'den dlc'si ile birlikte aldığın herhangi bir oyunu game pass'ten açınca dlc'yi kullanabiliyor musun? ben hiç sanmıyorum olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 olmaz o iş, bunu yapabilen tek oyun var o da destiny 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 steam ve gamepass arası crossplay var eş dost beraber oynamak istiyorsanız eğer. hazır 3 ve 8 kişilik campaignler de gelmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 ulan şu saçmalıkla zaman harcayacaklarına Medieval 3 çıkartsalar ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar