knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 30 lira ! of ya http://www.youtube.com/watch?v=-9M33Idbm5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Valla geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ayrica bir sonraki TW icinde daha onceden gormedigimiz bir donemde gececek demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 gidip gene barutlu bir dönemi yapmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/534331/ss_f8527d952ddc291e9af5fa3b0abecccffdbac33e.1920x1080.jpg?t=1479408178 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ismi totalwar olan ve bu mekaniklere haiz bir oyunun geçeceği üç çağ var, klasik çağ, orta çağ ve biraz da aydınlama çağı bunların dışında warhammer gibi alternatif ama bu 3 çağ ile paralel giden evrenler keza tercih edilebilir... ama kalkıp çinde, savaşan devletler çağında başlayan ve/veya orta çağa kadar devam eden bir oyun yaparlarsa kimse hayır demez gibime geliyor... bunların dışında alternatif aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 knox said: 30 lira ! of ya http://www.youtube.com/watch?v=-9M33Idbm5k sabah sabah sevindirik oldum ya la :) yalnız orada sanki yeni bir beastman lordu var 0:50 - morghur http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Morghur okçular savaş içinde okları seçebilecek diye düşünmüştüm ama anladığım kadarı ile türüne göre farklı okçu üreteceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 yeni oyunda atesli silah vs olmayacagini varsayarsak ok yay balta falan olcaksa illa o zaman amerika da olabilir aztec, kizilderili falan, yada ilk caglar magara adamlarini tek bayrak altinda toplariz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 mümkün olduğunca batılıların ilgisini çekecek bir dönem tercih edeceklerdir yeni bir franchise için sanırım, shogun ilk oyunları diye planlı değildi herhalde ama diğer serileri kadar popüler olamadı. o yüzden gene uzakdoğu yapma ihtimalleri düşük çin'de yasal satış patlaması olana dek. öte yandan meiji dönemini bile yaptıkları için kabaca 2500 yıllık bir pencerede her an olabilir yani, mekanikleri sonuna kadar zorladılar gittiği yere kadar. öte yandan en popüler dönemleri ve mekanları çoktan yaptılar, ben onların yerinde olsam medieval 3 yapardım ve onu bekliyordum şahsen. 10 yıldan fazla oldu ikincisi çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 bide cinde gecen Oriental Empires var, iste gene eski CA devlerinin yaptigi baya benziyor ama cok tutmus bise degil zate early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Oriental Empires iyi oyun ama zannedildiğinin aksine Total War'a pek benzemiyor. Sam'in söylediği de doğru; benim tanıdığım birçok TW oyuncusu sırf Japonya'da geçiyor diye Shogun 2 almadı. Şimdiye kadar, Medieval 2'nin expansionındaki Amerika senaryosu hariç, 1453-1700 arasında geçen oyun yapmadılar. Total War: Renaissance gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ben 1000-1700 arası tercih ederdim hatta warhammer gibi üçleme bile olabilir hatta 800 çekersin, her millete ayrı oynanış, mekanik falan kasarsın, warhammer gibi baya olur gibime geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 aslında şu son şarlman dlc'si olmasa o devri yaparlar derdim ama onu da yakın zamanda yaptılar. empire tw de yakın zamandaydı, o yüzden 1500-1700 arası da olur mu bilemiyorum, olur belki henüz pike & shot dönemindeyken. antik çağ öncesi de bir ihtimal derdim ama rome döneminde bile yeniydi düzenli hat tutan adamlar, irregular dağılıyordu ,saf tutamıyordu barbarlar. mısır & hitit döneminde ne kadar sağlıklı yapılır şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 keske attila icinde Vikingleri kullanmasalardi o zaman Viking Age oncesi, soyle shogun gibi sirf klanlar arasi gecen bir oyun cikabilirdi ufaktan mitoloji vs de katarak. illa tum gezegeni icermeside gerekmiyor zati dlc/exp ile ingiltere franssa vs raid kisimlari acilirdi sonradan falan. edit, hatta simdi baktimda shogun 2 nin satisi rome 2 den fazla free weekend oncesi net dataya gore, hatta attilla ve warhammeri toplasan bir shogun 2 etmiyor toplami. shogun 2 2.8 milyon empire 3.5 milyon rome 2 2.4 milyon attila 800k warhammer 950k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Bir oyun ne kadar uzun süre satışta kalmışsa ve fiyatı da düşmüşse satışı artar. Bundan beş sene sonra Warhammer'ın satışı Shogun2'yi rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 oda dogruda shogun ve rome 2 release/day 1 satislari da gene baya yuksekti su son 2 oyuna gore, hatta rome 2 serinin en cok pre-order alan oyunu galiba. sonrasinda dusus basliyor iste malum CA kaynakli sebeplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ama onlarda çok heyecan vardı, r2 hele... ben bile warhammer de o kadar heyecan yapmadım misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 iste adamlar zamaninda deliverlayamadiklari icin problemleri falan o civarda "dahada pre-order yabmam sizden" diyen cok vardi, son 2 oyunda da yansimasi bunun. misal attila baya bi indirime girmeden once uzun sure sadece 400k civarindaydi. CA: https://media.giphy.com/media/VnmVMPFu2PmJW/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 bu bakımdan warhammer adamların en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 daha fazla dayanamadim paraya kiyip oyunu aldim ve evet kesinlikle katiliyorum suana kadar yapilmis en iyi tw oyunu olmus, twwh. tw'nun ihtiyaci fantasy oyunuymus. warner kardesler bir guzellik yapsada sega'ya diger oyun tw-lotr olsa(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Tatw ve submodları varken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 medieval2'deki 10 yıllık mod değil mi tatw? çok eskisi ya o oyunun motoru, bayağı da sıkıntılıydı zaten. combata girince dağılan adamlar, statlara göre değil, animasyona göre birimlerin güç dengeleri filan. lol şimdi hatırladım bak, yıllardır bakmamıştım. europa barbarorum 2 çıkmış nihayet ahah. da bu saatten sonra geçmiş olsun, oynanmaz rome2 varken. 6-7 yıl kadar geç kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 10 yıllık ama sürekli submod çıkıyor ondan eski olması pek sıkıntı değil bence. En son adamın biri silmarillion modu yapıyordu ama bilgisayarsız kalınca takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 1. senaryom Eski Dünya 1- 1837–1901 (1. arzum Viktorya, elbette Viktorya'yı arzulamıyorum. Abdülhamit Han ile Empire/Napoleon dinamikleri ile dünya haritasında diplomasi ve ticaret yaparak zorlu şartlarda Osmanlıyı büyütmek istiyorum.) 2- 1530-1700 (2. arzum Kanuni) 3- 661-1000 (Emeviler, Abbasiler, Bizans, Şarlman, Ragnar ohoo bu aralık da süper ha) 2. senaryom Rönesans öncesi Asya. Göktürkler falan oişşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 2 ve 3 no'lu senaryolara çok uygun tw gameplay ama amerikan iç savaşı sonrası dönemde o formasyon olayı bitiyor gatling gun ile. fall of samurai o bitiş noktasını işlemişti zaten. maxim gun da gelince hepten siper savaşı tank vaktine kadar. sistemin en uygun olduğu barut öncesi devirlerde formasyonlu yakın dövüş ve okçuluk, formasyonları darmaduman eden silahlar oyuna sokuldukça bozuluyor dengesi oyunun. şarlman dlc'yi saymasam, en makul işlenmemiş dönem 600-1000 arası derdim. moğol event gibi islam fetihleri dönemi var sahayı sarsacak büyük istila olayı olarak hem. ama pek popüler işlenen bir devir değil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar