Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

chaos oynadım bu arada cd key banlanana kadar.

baya kötüydü kanımca. ranged kısıtı oyunu felaket iğrenç bir hale sokuyor. chaos vs chaos savaşlarda adamın atlı axe throwerlarını 5 dk kovaladığım senaryolar falan oldu. vuramadığın için morale de düşmüyor fight bitmiyor ama ayakta ünite kalmamış falan.

120 saat sonunda:
1) yampir (hava ve hızlı üniteler ile oynaması eğlenceli)
2) empire (her türlü ordu kompozisyonuna açık)
3) greenskin (mounted ağırlıklı oynaması eğlenceli)
4) çüce (artillery + kendi ordunun 3 katı orduları tokatlamak eğlenceli)
5) chaos (sadece havalı görünen üniteler)

doğrusu chaosun en üst tierlarını açamadım.

en son chosen türevlerini açmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

kaosta hangi uçak ünite? bir tek lordların ve hero binekleri var benm gördüğüm. burada da yok http://whenc.totalwar.com/#/units/wh_main_chs_chaos/monster_beasts

aslında kaosun elemanları arasında çok kuvvetli adamlar var, cücelerden -ironbreakers- bile sağlam durabiliyor seçilmiş birimleri, şövalyeleri sağlam vuruyor, trol ve dev birimleri, bir çok olasılıkta iş yapabilirler, forsaken ve chaos spawn lar hat olarak değil ama yancı olarak oldukça hasar verebilir gibi duruyorlar, köpekleri ise zehirli olan başlarda özelikle okçu falan avlamak için çok ideal, okçu ve zırhsız her şeye arkadan dalmak...

ve hellcannon yine tek birim olmasına rağmen, çok kuvvetli bir silah...

bütün bunları değerlendirdiğimiz zaman bence en ideal kaos ordu düzeni, ortada rakip askerleri tutacak kadar piyade, -alter. olarak troll değil ama dev, rakip birimin kalitesine göre 3-4 veya 5 adamı meşgul edebiliyor- ve yanlardan arkaya sarkacak şövalye ve hafif süvari veya canavar birimleri...

olmadı hızlı oynamak istiyorsun, tamamen şövalyelerden ve hafif süvariden oluşan bir ordu ile de oynana bilir, -gerçi uygun arazi çok az bunun için- hafif süvari yeri geldi mi çok iyi iş yapabiliyor

bu çeşitlilik bakımında kaos en iyi birim ve varyasyonları bize suna biliyor,

orklarda da güçlü süvari ve dev birimleri ve blackorc gibi bir birim var ama ne süvarileri kaos kadar vurucu, nede piyadeleri o seçilmişler kadar sağlam ve düz durabiliyor,

imp, da ise güçlü süvari ve makineler var ama piyadeleri sallantıda kalıyor artı pahalılar.

artı efektif lordları var, benzer olarak muadili sadece vampirlerde var, bir birimi büyücüye harcamayıp, lordu uçan büyücü olarak -ejderha- olarak değerlendirmek hem birim fazlalığına neden oluyor...

son olarak, aslında her ırkın kendine göre çok iyi ve zevkli yanları ve bir çok kombinasyonu var
Sosyal ağlarda paylaş

Very hard'daki ai hileleri harbi afedersiniz moku çıkmış, beyler Chaos ordularını yok ediyorum adamlar pompalamaya devam ediyor, inanılmaz. Şehirlerdeki anlamsız isyanlara git gelden canım çıktı. Harbi bunaldım ve bastım modu. Yapay zekaya verilen hileleri kapatan modu kurdum, ideal hale geldi oyun. Shogun 2'nin VH'sinin bir tık üstü zorluğa geldi oyun. İdeal hali bu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı fikirdeyim, hiç bir tw oyununda bir işe yaradıklarını görmedim...

belki şöyle olabilir arkadan boylamasına süpürme için sürterek gideceksin falan zor işler...

menzilli olanları biraz iş yapıyor ama onlarda esnek olmadıkları için kaçarken falan sıkıntı yapıyor, birde çok pahalılar

normalde vurup arkadan geçse belki iş yapacak ama vurup içeride kalınca ölüyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben flankten sokuyorum atıyorum goblinlere, o zaman bile 3. sırada takılıp kalıyor ve sonra çıkartamıyorsun. vur-kaç yapamıyor veya işte chariot fonksiyonu göremiyor. içeridekileri dövüyor ancak. rangedlere iyi. hem dağıtıyor hem ateş etmelerine engel oluyor ama tek başına tutamıyor. dövüyorlar. sürekli mikro istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...