Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bu ilk oyunda birimler denizi kullanabiliyor dolasmak icin sanirim gene gemiye donusup ama savaslar basit auto resolve olcak diye biliyorum en azindan bu ilk oyun icin. ilerde elf adasi vs daha cok su iceren bolgeler gelirse o zaman Dreadfleet de gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=oCzxmVztzfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 valla süper görünüyor, nihayet hakettiği oyuna kavuşacak gibi setting. medieval3'e geçsinler sonra da, 10 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 hatta belki son duzgun warhammer fantasy oyunu olabilir malum AoS ile oyun The Sigmarines!!! oldu, tl;dr :p not enough gold paint https://1d4chan.org/images/1/1a/Age_Of_Slugmang_Banner.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 kizillelma said: https://www.youtube.com/watch?v=-MYlmb3gip8 Abi Official "Oyun oynanırken görsünler" videosu olduğundan lambır lumbur oynuyorlar, biliyorum da, bu kadar kötü oynanmaz ya, kanser oldum resmen izlerken. Kadın yorumcu da ayrı bir salak zaten, promo kafasında izlemem gerektiğini bilsem de canımı sıkıyor ne zaman Warhammer savaşlarına baksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Ux4IqM4gXeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Çok fena total war oynayasım geldi, atillayı alsam mı yoksa bunu mu bekleyeyim? PC'de çok iyi değil atilla değer mi almaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 klasik tw oyunları gibi değil bu pek. tarihi, büyü filan olmayan, "normal" birimler içeren oyun istiyorsan atilla, hatta rome2 daha mantıklı bunun yerine. bu ilk defa denenecek birşey, ben de merakla beklesem de deneyene kadar sevip sevmeyeceğimden emin değilim. uygulamada yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Total war hayranı olarak steamde hepsi var ama içlerinden en sevmediğim nedense Attila oldu şu da var gidip tüm barbar kavimlere tek ülke full asker vermişler yani sende ne varsa herkezde o olduğu için uzun süre çakılı kalıyosun başlarda.O yüzden bende rome öneririm oynicaksan.Zaten 1 ay sonra geliyo oyun boşa Attila alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Seperate said: Çok fena total war oynayasım geldi, atillayı alsam mı yoksa bunu mu bekleyeyim? PC'de çok iyi değil atilla değer mi almaya ? tek başına atilla belki değil ama -horde sistemini aşı güzel ve denemesi gereken bir olgu olarak değerlendiriyorum, resmen başın sıkışınca soluğu ingilterede falan alabiliyorsun geze geze, üstüne birde para falan kazanıyorsun... atilla tek başına değil belki ama age of charlemagne yapılmış en rafine ve savaş odaklı totalwar olabilir, çok güzel ve dengeli bir oyun olmuş herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ne zamandır yazayım diyordum ama üşendiğim için erteledim konu oraya geldi bir kere daha şimdi yazayım, genelde sorulan bir soru, "bu oyun nasıl, bana hitap eder mi?" bende diyorum ki senin beklentin nedir? kendimden örnek vereyim, roma dönemi tw lar için, 1 ve 2 nin çıkışında acayip heyecanlanmamıştım, bunda hoplit ve phalaks fanı olmamın yanında, savaşın ve savaşçılığın altın cağı bir zamanda geçiyor olmasınında etkisi var. bunu biraz açayım, shogun1 ilk göz ağrısı, devrimsel bir oyun olmasının yanında bir çok bakımdan çok başarılı bir oyundu. bunlar ve başka nedenlerden ötürü, tek tip japon askeri sistemi, çok az farkla birbirinden ayrılan clanları ile sınırlı kalman o kadar çok sorun olmadı. ha bu niye sorun oluyordu benim için, 1. oynamak için motivasyonun çok sınırlı oluyor, mori veya oda olmanın özünde çok az kişi için bir manası var. hal böyle olunca kırmızı ve korunaklı bir alanda warrior monklara bonus veren moriyi seçmek gibi gayet faydacı bir yaklaşıma gidiyorsun. tek tip birimler var, asugarinin karşısına asugari çıkartmaktan başka fazla bir seçeneğin yok, oyunun kısıtlı yapısı ve anlaşılmaz düzeyde hızlı harekete eden birimlerin bütün seri boyunca kabus gibi tekrar kurgulanması sonucu mikro taktik fazla yapamadığından ötürü, o bir yapıyorsa ben 2 yapacağım gibi güdük bir str. kapalı kalıyorsun. bu kadar şeyi niye anlatım, böyle bir yapı benim ilgimi çekmiyor açıkçası ve özünde totalwar fanı ve str. hastası biri olmasam shogun2 yi almazdım. ha shogun birde muazzam hatıralar kaldı savaş meydanlarında o ayrı... gelelim medieval1 e bir çok bakımdan başarılı bir oyun, tarihi doğruluk ve birim çeşitliği bakımından medieval2 den fersah fersah ileride bir oyun... misal medieval, oyunun oynama motivasyonu bakımından serinin en ileri üyesi olarak karşımıza çıkıyor, çünkü daha genel tarafında bilinen ve daha çok kişiye hitap eden bir zaman diliminde geçiyor. oyun kabaca birimlere dayalı taktik çeşitliği bakımdan, müslüman araplar, türkler, ingilizler, vikingler, ve avrupa ülkeleri olarak ayrılıyor. misal bizzat kendim, avrupalılar ile oymaktan hiçbir zaman zevk almadım 1ve2 de, nedenleri: motivasyon yok, rahip göndermek, bölgeyi hristiyan yapmak lazım, ama hiç içimden gelmiyor, birimler desen komşular, ile aynı, nereden baksan en az 50 turn, spearmanler ve giriş seviyesi süvariler ile algülüm ver gülüm uğraş dur, hadi buna katlandın, müslümanlara sardın, onlarda yine aynı terane... sonuç olarak, benim için türkler haricinde medieval döneminde oynamak için motivasyon çok az ve taktik çeşitlilik yetersiz, medieval2 faciyasına değinmiyorum bile... gelelim göz bebeğim, sevgili roma dönemi. benim için her bakımdan kusursuz bir zaman dilimi, ilk roma daki bazı büyük hataları ve tarihi faciaları hesaba katmamı bile engelliyor. bir kere oyun motivasyonu olarak herkese hitap edecek bir zaman dilimi ve/veya herkese hitap edecek ülke çeşitliği olan bir dönem değil ama ben kendim, bir fanatik olarak ilk oyunu mutlaka yunanlılar ile oynarım, sonra karışık olarak partlar, romalılar ve keltler gelir, sonra kartaca ve belki germenikler... bir kere dönem bilgisine sahip olanlar için her biri motivasyon sağlayacak kadar özellikli ırklar, misal benim için fransa veya kutsal roma ile oynamanın çok bir farkı yok ama celtler ile germenler arasında seçim yaparken bir çok etkeni göz önünde bulunduruyorum. bunun dışında yunanlılar ile oynarken büyük ölçüde farklı bir taktik kurgu ile oynaman gerekiyor, roma ile oynarken herkesten farklı bir başka bir kurgu izlemen gerekiyor, partlar ile keza aynı... üstelik bu çeşitlilik roma2 ile dahada artı... özetle benim nazarımda, roma dönemi totalwarlar, en oynanacak totalwar serisi olarak en önde duruyor, nedenlerini anlatmaya çalıştım, misal serinin hiç birinde olmayan, misal traklar-bastarne gibi 3. veya 4. sıra ülkeyi bile seçsen ordu yapısı itibari ile çok farklı deneyimler yaşayabilirsin. sonuç olarak warhammer konseptine bağlarsak, ben bu oyunu oynar mıyım? 1. mevcut ırklarla gerekli motivasyonu sağlayabilecek misin? -az buçuk bir warhammer bilgin varsa zaten sorun olacağını zannetmiyorum ama hiç bilgin yoksa, şimdilik açıklanan ırkların içinden insanları seçip, yağmacı orklara karşı topraklarını koruyorsun, kendini gerçek imparator olduğunu iddia eden deli bir nekromanserın hortlak ordusuna karşı savaşıyorsun, veya chaosun şeytanlarına karşı dinini ve ırzını korumaya çalışıyorsun gibi warhammerdan çok uzak olanların bile sınırlı da olsa bir motivasyon yaratabileceğini düşünüyorum, tabi burada oyunun kurguyu veriş şeklide önemli, misal Warhammer Mark of Chaos son derece tırt ve arızalı bir oyun olmasına rağmen şöyle bir intro ile çok gönüller çelmişti https://www.youtube.com/watch?v=AxcQer2jFL8 2. birim çeşitliği bana hitap edecek mi? bunda bir sorun olacağını zannetmiyorum, çok fanatik değilseniz, bazı fantastik birimlere ek olarak, ağırlık olarak medieval ve rönansan birimleri, çok azda ilk çağ birimleri benzeri askerleri kontrol edeceksiniz ve açıklanan her ırk ile seride şimdiye kadar yakalanmamış bir taktik farklılık olması içten bile değil, eğer oyunu doğru düzgün yaparlarsa.. 3. oyun mekaniklerini ve oynanışını anlayabilir miyim her hangi bir tw oyuncusu için sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum, hiç oynamayan biri için ise yine sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum ama olası tek sorun oyunun ağır temposunun bir süre sonra çok sıkması veya her turn 2-3 kere üst üste savaşmanın aşırı boğucu gelebilmesi aklıma gelenler bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yYmOHCvb1U8 https://www.youtube.com/watch?v=bL1_X-2mU14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 HMMMMMMMMMMMM, This Product uses Sony DADC Austria AG’s Denuvo (“Denuvo”) content protection technology. http://store.steampowered.com//eula/364360_eula_0 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 kötü olmuş. min req için 720p yazmışlar bu sefer neyse ki, atilla req'leri direkt yalandı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 oyunda mod destegi olmamasinin asil sebebi de buyuk ihtimal budur diyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 The Chaos Warriors DLC, which allows players to control the Chaos race in Total War: Warhammer, will now be free to everyone that purchases the game within the first seven days. hmm.. isyan ,şe yaramış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Sigmar hypesi bizide sarmışken, paraları vereceğiz herhalde dlclere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 demeki yeterli pre-order yok :p http://www.youtube.com/watch?v=3EIkvHD7MU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 dnr a bunun kutulu ön siparişi gelene kadar kartta limit bitecek hadi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 http://blog.dota2.com/2016/04/warhammer-comes-to-the-dota-2-workshop/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 kizillelma said: The Chaos Warriors DLC, which allows players to control the Chaos race in Total War: Warhammer, will now be free to everyone that purchases the game within the first seven days. hmm.. isyan ,şe yaramış gibi rome 2 de de aynı şeyi yaptılar, önemsediğim bir şey değil ama aylar öncesinden preorder yapanlar, benim gibi ne olacak? gerçekten pazarlama alanında saçma iş yapıyorlar, chaos race ile müşteri çekmek gayretini ayrıca saçma buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Rome 2 başlı başına bir faciaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Chaos magic işi bozar gibi duruyor :) Baya zevkli olacak :p Lords of War pomping abi :D @Norak Bilgisayar alacağımya asus laptop, bulgaristana geçmeyi bekliyorum bu ay oradan steam login olup oyunun fiyatına bakacağım, belki biraz daha ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Kaos haric diger tum Legendary Lord'larin abilityleri vs:: http://i.imgur.com/lQyerfa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 4 ırk az ama cidden ya en azından skaven ve bi elf daha şart yani warhammerın tadı çeşitlilik hazır elin deymişken night elf chaos dwarf felan gidicen olaylar timelainde tam nerde geçiyor sigmarine dönemi değil di mi bu bu arada bu tutarsa 40k ya felanda yaparlarsa var ya cüzdanı geçtim keseler felan fırlatılır al shekellerimi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar