Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alles Klar - Twisting Nether

incredibull

Öne çıkan mesajlar

Bu sözüm herkese açıklık getirme maksatlıdır.
Sslerde geçen cümleler tamamen bana aittir. Fakat hepsi ortaya çıkmamış elbette.
Benim tavrımı beğenmeyen adamlar kendi aralarında cemaat olup böyle bir karar almışlardır daha sonra da bana küfredildiğinin bilincinde olmayan bu şahıs yüzünden (ki sslerde görüldüğü üzre yahu adam bana küfretti diyorum açıklamaya çabalıyorum)

İşte bu erkekliğini kadiköyde bira içip cool olcam derken kaybetmiş şahıs benim hala 4-5 ay önce olanları neden şimdiye taşıdığımı söylüyor. 'HALA ANLAYAMADIN MI ŞİMDİYİ DEĞİL BANA HALA BUGUNLERDE BİLE CANI SIKILDIKÇA SÖVEN VELET TAYFAN İÇİN BURAYA BAŞTA YAZI YAZDIM.' İnsanlara trollük yaptığın için,bizim guildimiz dramadan uzak ve eğlence guildi dediğin ama iğrenç iğrenç işler yaptığınız için...

Bir moderatorün konuya müdahale etmesini talep ediyorum. benim başta buraya gelme amacım sadece guildi üçüncü gözle eleştirmekti. Sözlerimin ve sslerin arkasında durmama rağmen isim ve ifşa olduğu için, ben şu anki olaylardan bahs ederken konu sahibinin işi eskilere kadar götürüp çirkinleştirdiği için gereken yapılsın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

benim aklım karıştı küfür eden diğeri değil miydi ya

simdi guild'ce bunlar habire wow'da bu banlanan arkadaşa küfrediyomuş, o da bunu biriktirmiş biriktirmiş gelmiş adamların başlığında yazmış vs.

sonra tabi kendi de burada adamlara sövmeye başladı biraz önce, biri seni bilmem ne edecek filan diye, oradan geldi tokmak. konu bu.

yanlız şaka maka, başka mecrada topluca guild'den küfür yiyen adam burada kendini tutamayıp küfür etti, banlandı. hayat çok adaletsiz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...