Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Guilde topluca altlarla girip guild officerlarına ve gm ine sòvme vakti gelmiş hadi bakalım. Alfred kredi kartımı getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bingildak said: incredibull tam bir http://d.haberciniz.biz/other/belediye-baskanindan-tuzlucali-genclere-internet-kafe-igdir-01.jpg belediye başkanımı? belediye-baskanindan-tuzlucali-genclere-internet-kafe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://i.ytimg.com/vi/1Y3FzVQi-R8/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 olmuyor arkadaşlar böyle drama olmaz, daha çok SS, daha çok yazışma kaydı, biraz da dps-meter & combat log isteriz. gerçekten tadı çıkmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 kuru kuru wot döşeyerek bu yaz sıcağında bizi daha da kavuruyorsunuz, 2-3 ss atın kendimize gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://i.imgur.com/LizSBgd.png http://i.imgur.com/0lnIQRi.png http://i.imgur.com/HFMARN1.png dev hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 de oyunu geç burada baya baya küfretmeye başlamışlar, mod'lar nirdesiniz? @seele, biz onu eskittik yenisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bingildak said: incredibull tam bir bence şu arka tarafta ayakta duran başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bombilo said: de oyunu geç burada baya baya küfretmeye başlamışlar, mod'lar nirdesiniz? @seele, biz onu eskittik yenisi lazım Language'ten şikayet etsen 1 gün ban yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huunu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bu sözüm herkese açıklık getirme maksatlıdır. Sslerde geçen cümleler tamamen bana aittir. Fakat hepsi ortaya çıkmamış elbette. Benim tavrımı beğenmeyen adamlar kendi aralarında cemaat olup böyle bir karar almışlardır daha sonra da bana küfredildiğinin bilincinde olmayan bu şahıs yüzünden (ki sslerde görüldüğü üzre yahu adam bana küfretti diyorum açıklamaya çabalıyorum) İşte bu erkekliğini kadiköyde bira içip cool olcam derken kaybetmiş şahıs benim hala 4-5 ay önce olanları neden şimdiye taşıdığımı söylüyor. 'HALA ANLAYAMADIN MI ŞİMDİYİ DEĞİL BANA HALA BUGUNLERDE BİLE CANI SIKILDIKÇA SÖVEN VELET TAYFAN İÇİN BURAYA BAŞTA YAZI YAZDIM.' İnsanlara trollük yaptığın için,bizim guildimiz dramadan uzak ve eğlence guildi dediğin ama iğrenç iğrenç işler yaptığınız için... Bir moderatorün konuya müdahale etmesini talep ediyorum. benim başta buraya gelme amacım sadece guildi üçüncü gözle eleştirmekti. Sözlerimin ve sslerin arkasında durmama rağmen isim ve ifşa olduğu için, ben şu anki olaylardan bahs ederken konu sahibinin işi eskilere kadar götürüp çirkinleştirdiği için gereken yapılsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 geçen adamın biri genel chatten "anal bilmemne" dire espri yaptı adam eskidir falan diye kendime yakınlık hissettim, sordum direk ne kadar zamandır oynuyorsun diye, wotlk dan beri dedi, cevap vermedim sonra. vanilla falan dicek sandım hüzünlendim. bu da böyle bir anımdır... edip: taypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 oha adam aynı saniye banlanmış lan ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ortamlarda oyunlarda gorurseniz nick'iyle battletag'iyle falan acimayin, yabistirin cekici tokmagi kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ben alles kları samimi buldum. girip loot çalmama izin varsa oyuna tekrar başlayabilirim. başkasının loot çalmasına da sinirlenmem, arkadan arkadan bi kulis oluşturup yeni taktikler geliştiririm. milletin ayağını kaydırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 oyuna başlarsam bu guild'deyim kesin. küfür edip haklı çıkan adamlardan her türlü boss kill beklenir sdadasfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hızır di yetişti, küfürbazın kafasına tokmağı indirdi, yaşasın hızır di adamlar küfür etmış ama oyunda :/ arkadaş da artık onu wow gm'lere şikayet edecekti vakti zamanında @zikko, boss'a küfür edip erken enrage etmesinler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 benim aklım karıştı küfür eden diğeri değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hızır di yunus idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ne bu drama sevdası yahu? Yazdıklarınıza dikkat edin, gördüğünüz gibi gelişine volley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bingildak said: benim aklım karıştı küfür eden diğeri değil miydi ya simdi guild'ce bunlar habire wow'da bu banlanan arkadaşa küfrediyomuş, o da bunu biriktirmiş biriktirmiş gelmiş adamların başlığında yazmış vs. sonra tabi kendi de burada adamlara sövmeye başladı biraz önce, biri seni bilmem ne edecek filan diye, oradan geldi tokmak. konu bu. yanlız şaka maka, başka mecrada topluca guild'den küfür yiyen adam burada kendini tutamayıp küfür etti, banlandı. hayat çok adaletsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bombilo sende biraz saflık (temiz kalplilik) var di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 he ya çok safım çok temiz kalpliyim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Gene sıcağı sıcağına dramayı kaçırdık. Bari buna yetişeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ben ve bıngıldak her zaman ki gibi yerimizi aldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar